Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει.... Καλαμάτα του 1994!

Μετά τους Χαρίση, Κοροβέση, είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει και Ίλιτς, Τσάβεζ από τον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επειδή κατά καιρούς γράφτηκαν πολλά για την παραχώρηση στον ΠΑΟΚ και των Τσάβεζ, Ίλιτς, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει μόνο τους Κοροβέση, Χαρίση που τους έχει κλεισμένους και απομένουν μόνο τυπικά οι ανακοινώσεις.
Φαίνεται πολύ δύσκολο να πάρει και τους Τσάβεζ, Ίλιτς, δηλαδή τη μισή περίπου ενδεκάδα του ΠΑΣ μέσα σε μια σαιζόν και ποτέ δεν έχει συμβεί στη σούπερ λίγκα μια ομάδα που θέλει να χτιστεί από την αρχή όπως ο Δικέφαλος που έπαθε μεγάλο στραπάτσο φέτος, να πάρει με μεταγραφή πακέτο 4 παίκτες από μια ομάδα. 


Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά του ΠΑΣ, παρά μόνο στη Β’ Εθνική τη σαιζόν 93-94 που η Καλαμάτα Ιανουάριο και καλοκαίρι αποδυνάμωσε στην κυριολεξία τον παραπαίοντα και οικονομικά πνιγμένο τότε ΠΑΣ, καθώς του πήρε τον προπονητή Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τους Τζούμπα, Μπελά, Μουφ. Μιλόγεβιτς, Μπλέτσα, δηλαδή τους καλύτερους παίκτες. 

Από τότε ο Κοκότοβιτς έγινε το κόκκινο πανί όλων των φιλάθλων του ΠΑΣ περνώντας δύσκολες ώρες όταν ήρθε την επόμενη χρονιά ως προπονητής της Καλαμάτας στα Γιάννινα. Ο κόσμος πίστεψε εκείνη την εποχή ότι αυτός που πήγε πρώτος εκεί εισηγήθηκε να πάρει ο τότε ηγέτης της Μεσσηνιακής ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΣ, εκμεταλλευόμενος την οικονομική του παντοδυναμία. Χτίζοντας βέβαια παλάτια στην άμμο καθώς η Καλαμάτα σήμερα είναι στην ερασιτεχνική κατηγορία της Γ' Εθνικής και ο ΠΑΣ κλέβει την παράσταση στη σούπερ λίγκα. 

Στον ΠΑΣ λένε ότι δεν θα αποχωρήσει κανένας άλλος παίκτης από την ομάδα και το μήνυμα αυτό έφτασε κυρίως στον Τσάβεζ που από μόνος του είχε ανοίξει με δηλώσεις θέμα ΠΑΟΚ, χωρίς καν ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΣ.