Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Αποστολή μαμούθ με 103 άτομα του ΠΑΣ στο Βελιγράδι

Οι Μουφ και Μιλόγεβιτς θα τιμηθούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Βελιγράδι


Αντίστροφα άρχισε να μετράει ο χρόνος για τους παίκτες του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι οποίοι την ερχόμενη Τετάρτη αναχωρούν για το Βελιγράδι, όπου επί πέντε ημέρες θα πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά.


Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από 103 μέλη και θα συνοδεύσουν τρεις προπονητές, ενώ επικεφαλής είναι ο γενικός διευθυντής κ. Δημήτρης Στούκας, ο οποίος είχε και όλη την ευθύνη της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν σε διαρκή επαφή με τους πρώην παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κ.κ. Ζντένκο Μούφ και Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, οι οποίοι συνέβαλαν στα μέγιστα ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να μετέχει στο διεθνές τουρνουά.

Στο περιθώριο των αγώνων στους οποίους θα πάρουν μέρος και ομάδες που προπονούν (ο Μιλόγιεβιτς στέφθηκε κυπελλούχος φέτος - φωτογραφια από τον τελικό) οι πρώην παίκτες του ΠΑΣ, ο ερασιτέχνης θα τιμήσει τους δύο μεγάλους άσσους για την προσφορά τους στην ομάδα της πόλης μας, αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, σε εκδήλωση στο Βελιγράδι.


Παράλληλα με τους αγώνες η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ξεναγηθεί στη Σέρβικη πρωτεύουσα, στο φρούριο Καλεμεγκντάν, στα οχυρώματα της εποχής της Αναγέννησης, στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό, ενώ θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στα πλέον φημισμένα γήπεδα του Βελιγραδίου. Τέλος να γίνει επίσκεψη στην πόλη Νις γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου.
ΠΗΓΗ: fcpasgiannina.gr