Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο Βελλίδης κράτησε το 0-0 της εθνικής μέσα στην Πολωνία!

Ο Μάρκος Βελλίδης έκανε ντεμπούτο με την εθνική ομάδα


Την πρώτη συμμετοχή με την εθνική ομάδα στο φιλικό με την Πολωνία έκανε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, καθώς προς το τέλος πήρε τη θέση του Καπίνο. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά με το που μπήκε κράτησε το 0-0 κάνοντας μια καταπληκτική απόκρουση σε σουτ από πολύ κοντά παίκτη της εθνικής Πολωνίας. Ίσως να ήταν και η απόκρουση του αγώνα. Έστω και για λίγα λεπτά στο φιλικό της Τρίτης με την Πολωνία, ο Μάρκος Βελλίδης άνοιξε μια χρυσή σελίδα, ως διεθνής πλέον με την εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο σάιτ a-sports.gr ο Καπίνο επενέβη όπου χρειάστηκε την ώρα που στο τελευταίο δεκάλεπτο οι διεθνείς μας έδειχναν να έχουν στο μυαλό τους περισσότερο το σφύριγμα της λήξης, κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Παρ΄όλα αυτά, δεν τα κατάφεραν κι αυτό οφείλεται και στον Βελλίδη που πέρασε αλλαγή στις καθυστερήσεις, αλλά πρόλαβε να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση και να κρατήσει το μηδέν στο σουτ του Γκροσίτσκι στο φινάλε.
Διαιτητής ήταν ο Άλεν Μπιέρι (Ελβετία), ο οποίος αναγκάστηκε στο 30’ να αφήσει τη θέση του στον τέταρτο, Μάρτσιν Μπόρσκι (Πολωνία) λόγω τραυματισμού στη γάμπα, με βοηθούς τους Γιοχάνες Βόγκελ (Ελβετία) και Ρεμί Ζγκράγκεν (Ελβετία).
Κίτρινες: Σταφυλίδης (89’)
ΠΟΛΩΝΙΑ (Άνταμ Ναβάλκα): Μπόρουτς (46’ Σέζνι),Τσιόνεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Κομορόφσκι, Μπόρουσιουκ (86' Σουκάλα), Λινέτι (60’ Μασίνσκι), Ζιελίνσκι (60’ Μιλά), Γκροσίτσκι, Μπλαστσικόφσκι (60’ Πέσκο), Μίλικ (78’ Ρίμπους).

ΕΛΛΑΔΑ (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καπίνο (90’+3 Βελλίδης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (46’ Ταυλαρίδης), Μόρας, Βύντρα, Κατσουράνης (90’+3 Σάμαρης), Τζιόλης, Ταχτσίδης, Φούντας (77’ Κολοβός), Νίνης (71’ Φετφατζίδης), Καρέλης (60’ Μήτρογλου).