Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Συνεργασία με ακαδημία Ιωαννίνων άνοιξε ο Ολυμπιακός

Στο δίκτυο του Ολυμπιακού μπήκε ακαδημία των Ιωαννίνων


Συνεχίζοντας την εξάπλωση των Σχολών Ποδοσφαίρου πανελλαδικά, ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τα Ιωάννινα στο δίκτυο του, με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στα παιδιά της Ηπείρου αλλά και την ανάδειξη νέων ταλέντων. 


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της τα Ιωάννινα, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας. 

Σε μια πόλη με ιδιαίτερη παράδοση στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός αποκτά σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας Αίας Περιβλεπού, την δική του Σχολή με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στα παιδιά της Ηπείρου αλλά και την ανάδειξη νέων ταλέντων. 

Υπεύθυνος σε οργανωτικά θέματα είναι ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος και μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Ζαφειρίδη και το τεχνικό επιτελείο (Σωτήριος Ζαβογιάνης, Νίκος Ντανίκας) θα δουλέψουν για την άρτια λειτουργία της Σχολής. 

Στοιχεία επικοινωνίας Σχολής:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου (έναντι εισόδου πανεπιστημίου) ΤΚ 45332.
Email: ioanninaosfp@gmail.com
Τηλ: 2651047007 – 6947828430
Site: www.ioannina5x5.gr".

Εκπαιδευτική επίσκεψη

Οι ομάδες Κ-11, Κ-12 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία "Τιτάνες στην εποχή των Παγετώνων".
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
"Ημέρα εκπαίδευσης ήταν η Κυριακή για τις ομάδες της Ακαδημίας μας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν για μια ημέρα την αγαπημένη τους μπάλα στην.. άκρη και στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ακαδημίας επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".
Οι ομάδες Κ-11 και Κ-12 μαζί με τους προπονητές τους κ. Τάσο Πάντο και κ. Τάσο Κυριακόπουλου παρακολούθησαν την εκπαιδευτική ταινία "Τιτάνες στην εποχή των Παγετώνων" και έμαθαν πολλά και χρήσιμα πράγματα για τον πλανήτη μας αλλά και για τα ζώα που υπήρχαν και έχουν εξαφανιστεί.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την προβολή της ταινίας, με 3D γυαλιά, στο θόλο του Κέντρου Πολιτισμού και "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις τους προπονητές τους μετά από την έξοδο από την αίθουσα. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ακαδημίας μας θα συνεχιστεί με νέες επισκέψεις σε χώρους Πολιτισμού και Μάθησης".

ΠΗΓΗ: sport24.gr