Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Χώρισαν οι δρόμοι Χάβου και Παναιτωλικού

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος

Μετά από 2.5 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβου με την κάθε πλευρά να... γυρίζει σελίδα όσο αφορά την επόμενη μέρα!  Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα βρεθεί και την νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας... Παρά την εξαιρετική φετινή πορεία (την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου), η συνεργασία με τον Παναιτωλικό δεν συνεχίζεται.
Κάτι τέτοιο αποφασίστηκε μετά το ραντεβού που έγινε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι δύο πλευρές μίλησαν για την νέα χρονιά, δεν βρέθηκε κοινή συνισταμένη και αποφάσισαν να χωρίσουν ως φίλοι και καλοί συνεργάτες που ήταν όλο αυτό τον καιρό!
Ο Χάβος, που για 2,5 χρόνια βρέθηκε στο Αγρίνιο (μισή σεζόν στην Football League και 2 στην Σούπερ Λίγκα) αποχαιρετάει τον Παναιτωλικό σαν φίλος και φυσικά χαρακτηρίζεται ως ο πλέον πετυχημένος τεχνικός στην 89χρονη ιστορία των «κυανοκίτρινων». Ο Μάκης Χάβος, θα συνεχίσει έως και την Παρασκευή να προπονεί την ομάδα, οπότε και αναμένεται να αποχαιρετίσει τους παίκτες.
Η ανακοίνωση που ευχαριστεί τον πρώην πλέον προπονητή του Παναιτωλικού, για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα έχει ως εξής:
«Μετά από συνάντηση του προέδρου Φώτη Κωστούλα με τον προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβο, αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο. Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού τον Ιανουάριο του 2013 και οδήγησε με επιτυχία την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League. Με την ίδια επιτυχία συνέχισε την περίοδο 2013-2014, όταν ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 9η βαθμολογική θέση, που ήταν η καλύτερη στην ιστορία του. Την επίδοση αυτή βελτίωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.
Ευχαριστούμε τον Μάκη Χάβο για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε, την προσφορά του στην ομάδα και την άριστη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς σ’ αυτό το διάστημα. Ευχόμαστε καλή πορεία στην επαγγελματική του καριέρα και προσωπικές επιτυχίες».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr