Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τριάρα και εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Α.Ο. Βελισσαρίου

Οι παίκτες του Α. Ο. Βελισαρίου πανηγυρίζουν στο ματς με το Θύαμι Καστρίου (ΦΩΤΟ thesprotiaball.gr)


Με σκορ 0-3 ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική ο Θύαμις Καστρίου απέναντι στο Βελισσάριο. Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τα γκολ σε κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο Παραποτάμου, με αρκετούς φιλάθλους και απ' τα Γιάννενα. Ο καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, παρά την βροχή στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο, το Βελισσάριο πίεσε από τα πρώτα λεπτά έχοντας και δοκάρι με τον Σ. Νικολάου. Στο 21' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 0-1 με σουτ του Βλάχου το οποίο ήταν και σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος δεν εκδηλώθηκαν αρκετές ευκαιρίες σε συνδιασμό και με την βροχόπτωση, όμως στο 67' το Βελισσάριο διπλασίασε τα τέρματα του, έπειτα απο σουτ του Γιαννάκη το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Κόντης όμως στην επαναφορά ο Σ. Νικολάου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Προς το τέλος του παιχνιδιού και έπειτα από πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και αλλαγών, το Βελισσάριο έφτασε στο 0-3 με κεφαλιά του Βαρτζιώτη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τζιάλλα. Το Θύαμις είχε την πιο κλασσική του ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γόγολος, όμως η εκτέλεση του αρχηγού της ομάδας του Θύαμι, Η. Μονάχου, ήταν προς την μεριά του Μάντζιου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κρατήσει το τελικό 0-3.


Παρά την ήττα ο Θύαμις Καστρίου, γιόρτασε την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας με φιέστα και απονομή που ακολούθησε στο τέλος του παιχνιδιού σε ένα γιορτινό περιβάλλον.


Στο άλλο παιχνίδι η Φαρκαδόνα κέρδισε τους Σιναράδες με σκορ 1-0. Στο επόμενο παιχνίδι ο Θύαμις ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να διεκδικήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα μπαράζ ανόδου απέναντι στον ΑΟ Σιναράδων, ενώ ο Α. Ο. Βελισαρίου θα υποδεχτεί τη Φαρκαδόνα Τρικάλων.


ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ (Χατζηπέτρου): Κόντης, Ντόστας, Μπινούσης (Χατζαλής 73'), Τσουμέντης, Διαμάντης, Μονάχος, Ντάσιος, Πασχάλης, Παπαδόπουλος(Α. Μέλλος 62'), Χαρίσης, Γόγολος.



Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ (Κοζανίτης): Μάντζιος, Νικολάου Κ., Τζάλλας, Σήτος, Βαρτζιώτης, Θεοδωράκης, Νικολάου Σ. (Μπούρμπος 79'), Γιαννόπουλος, Γιαννάκης (Παπαρούνας 85'), Βλάχος, Παπαδάμος(Μπαλαντάνης 73').

ΠΗΓΗ: thesprotiaball.gr