Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Διακρίσεις και μετάλλια στους διασυλλογικούς της Καστοριάς

Διακρίσεις είχε και στους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στην Καστοριά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στους καθιερωμένους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας «Κοσμάς Μασιάκος» που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή στην λίμνη της Καστοριάς, με διοργανωτή τον τοπικό Ν.Ο.Κ..

Οι συγκεκριμένοι αγώνες, οι οποίοι αφορούσαν τις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων, αποτέλεσαν ένα καλό αγωνιστικό τεστ για τους νεαρούς αθλητές του Ν.Ο.Ι. ενόψει της β΄ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλιο επίσης στην Καστοριά. Προσείλκυσαν συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή τους.
Η ομάδα του Ν.Ο.Ι. κατέκτησε συνολικά τρία χρυσά, τρία ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Πιο αναλυτικά, πρώτες θέσεις πήραν οι Παντελής Σωτηρακόπουλος και Αποστόλης Ντότης στη Δίκωπο των Παίδων, οι Αφροδίτη Σιόλου και Άρτεμις Ντούσκου στο Διπλό Σκιφ Κορασίδων και οι Άγγελος Μπερής – Γιώργος Γραμμενιάτης – Κων/νος Παπαδιώτης – Κων/νος Μουλάς στο Τετραπλό Παίδων.
Ασημένιες διακρίσεις κατέκτησαν οι Βίκη Κοζανίτη – Σωσάνα Στέφου στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων, ο Θανάσης Παλαιοπάνος στο Σκιφ Παίδων και οι Κατερίνα Βλάχου - Μαρία Παύλου – Πηνελόπη Μπατσή – Αλεξάνδρα Δρόσου στο Τετραπλό Κορασίδων. Τέλος, ένα χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Βιβή Παίδαρου – Πετρούλα Τσιάβου στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων