Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ήσυχο Σαββατοκύριακο πέρασε για τον ΠΑΣ

Μετά τη σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης σαιζόν οι παίκτες κάνουν τώρα διακοπές και γεμίζουν μπαταρίες, όπως και ο Πετράκης


Στην Κρήτη και κοντά στην οικογένειά του περνά τις διακοπές ο Γιάννης Πετράκης, έχοντας όμως σε καθημερινή βάση ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και το διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο για τα μεταγραφικά και την οργάνωση ενόψει της νέας σαιζόν.
Μάλιστα το Σάββατο ο Πετράκης βρέθηκε στα παλιά λημέρια στο «Γεντί Κουλέ» παρακολουθώντας τον εξ’ αναβολής αγώνα των ομάδων Κ-20 του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ που έληξε ισόπαλος 0-0, έχοντας την ευκαιρία να έχει και μια ενημέρωση από τον προπονητή των «μικρών» Γιάννη Τάτση για τις δυνατότητες κάποιων παικτών. Θα γίνει οπωσδήποτε επαγγελματίας ο γκολκίπερ Κολιοφούκας που στο τελευταίο εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας μαζί με τον Ιωάννου. 

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι άλλο στους ορίζοντες επί του παρόντος, μετά την ανανέωση των συμβολαίων με τους Μιχαήλ, Βελλίδη, Ακόστα και Ναδάλες. Ο ΠΑΣ έχει ακόμα δύο θέσεις για παίκτες άνω των 24 ετών και δεν θα βιαστεί να τις κλείσει από τώρα καθώς θέλει να βρει τους καλύτερους που θα τον βοηθήσουν σημαντικά για τη νέα περίοδο. Για παίκτες κάτω των 24 ετών υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για τον ΠΑΣ και όσοι ξεχώρισαν σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής περνούν από το μικροσκόπιο του Πετράκη και των συνεργατών του. 

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ανήκουν ήδη στο ρόστερ και στη νέα σαιζόν θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες όπως είναι οι Κρητικός, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Νάκος, Ιωάννου και ο Αυγενικού που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια. Το ρόστερ για τη νέα σαιζόν, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχει ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό. Το ραντεβού για τη νέα χρονιά είναι για τις 28 Ιουνίου, ενώ στις 12 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για το Καρπενήσι. 

Αρχές Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας με την προοπτική να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Όσο για τα φιλικά, ακόμα δεν κλείστηκε κάποια αναμέτρηση. Βασικά περιμένουν να δουν ποιες άλλες ομάδες από τη σούπερ λίγκα ή τη Β’ Εθνική θα είναι τον Ιούλιο στο Καρπενήσι για να κλείσουν φιλικό και στη συνέχεια με την επιστροφή της ομάδας στα Γιάννινα, θα ακολουθήσει νέος κύκλος φιλικών αγώνων για το μοντάρισμα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Όπως κάθε χρόνο φιλικά θα γίνουν με ομάδες όπως Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα, Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας.