Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Σενάρια για Τσάβεζ υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη

Σενάρια υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Τσάβεζ

Σενάρια για Τσάβεζ κάνουν στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΣ να εκφράζει την επιθυμία να παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια όλα αυτά τα σενάρια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάθε επιφύλαξη. Γιατί τον ίδιο παίκτη εδώ και μέρες αρκετές ιστοσελίδες τον είχαν "μεταγράψει" στον Αστέρα Τρίπολης.
Μη ξεχνάμε ότι ο Τσάβεζ δεν είναι ελεύθερος και από μόνος του δεν μπορεί να κάνει καμία συζήτηση χωρίς τη συγκατάθεση του ΠΑΣ. Ούτε η ανάρτηση μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε όταν έπαιξε ο ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, είναι ένδειξη μεταγραφής! Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει έχοντας η ΠΑΕ τον πρώτο λόγο και όχι ο ποδοσφαιριστής. Το ίδιο κάνουμε και εμείς περιμένοντας την εξέλιξη των γεγονότων μέσα στο χρόνο. Στην ιστοσελίδα paok24.com αναρτήθηκαν τα εξής: «Ο 27χρονος -όπως αποκάλυψε χθες το PAOK24- βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Μάλιστα, τόνισε πως αν και υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα, εκείνος ψηφίζει "δαγκωτό" Τούμπα:


«Έχω αγωνιστεί στο γήπεδο της Τούμπας και μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα εκεί. Θα ήθελα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ για τον ΠΑΟΚ και αυτό τον κόσμο. Απ' όσο ξέρω υπάρχει πρόταση και από άλλη ομάδα για μένα. Εγώ όμως θέλω πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Φρόντισε να το δείξει κιόλας μέσα από μια φωτογραφία που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό και απεικονίζει τον γιο του να κάθεται σε σουίτα της Τούμπας με φόντο το γήπεδο..».