Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Μπαίνει μπροστά ο Άρης για να ανεβούν και οι δευτεραθλητές

Λόγω Άρη μπορεί να ανεβούν και οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, μεταξύ των οποίων είναι και η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική μέσω του 1ου ομίλου στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ο Άλεξ Κάλας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και επεσήμανε πως θα σταλεί ένα έγγραφο προς την ΕΠΟ, την Ένωση Β’ Εθνικής, τον πρωθυπουργό και τον Σταύρο Κοντονή.
Ο Κάλας υπεραμύνθηκε των επιλογών που έγιναν, τόσο σχετικά με τον Ντομπρασίνοβιτς και τον αδελφό του, Δημήτρη Καλαϊτζιδη, όσο και με το έμψυχο δυναμικό, ενώ επεσήμανε πως θα χρειαστούν περίπου 90 μέρες έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας στον «Libero»:
«Οι δύο στόχοι είναι στον δρόμο της επίτευξης. Δεν θέλω να δώσω ψεύτικές ελπίδες. Ο πρώτος δεν επιτεύχθηκε μέσω της 2ης θέσης όπως θέλαμε, αλλά υπάρχει ένα πολύ πιθανό σενάριο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε πάρει μέτρα για αυτό. Ετοιμάζουμε ένα συγκεκριμένο έγγραφο για την ΕΠΟ, την Φούτμπολ Λιγκ, τον Πρωθυπουργό και τον κ. Κοντονή. Θέλουμε να τους μεταφέρουμε τις ανησυχίες και τα δικαιώματα μας. Θα το υπογράψουν και οι εκπρόσωποι των άλλων ομάδων, για να υπάρξει η απαιτούμενη προσοχή στο δίκαιο αίτημα μας.

Ένα ακόμη κομμάτι που δουλεύουμε είναι να υπάρχει και η γνωμοδότηση ειδικού αθλητικού δικαίου και αυτό θα το στείλουμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Ο Άρης μπαίνει μπροστά και είναι φυσιολογικό. Η επιστολή αυτή θα περιλαμβάνει, εκτός της γνωμοδότησης, το δεδικασμένο του 2013 και το άρθρο του ΚΑΠ που αναφέρει ότι την επόμενη σεζόν, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Φούτμπολ Λιγκ πρέπει να είναι 20. Η δικαιοσύνη είναι δικαιοσύνη, αλλά επειδή έχουμε καεί στο παρελθόν, ο Άρης πρέπει να μπει μπροστά και να το κυνηγήσει. Εκτός όλων των άλλων, έχω ζητήσει ραντεβού με τον κ. Κοντονή. Περιμένω την ειδοποίηση και από την στιγμή που θα καθοριστεί το ραντεβού, μέσα σε 48 ώρες θα είμαι στην Ελλάδα», είπε αρχικά».