Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Και του χρόνου πρωταθλητισμός λένε στο Βελισσάριο

Στη Φαρκαδόνα τελείωσαν τα φετινά όνειρα ανόδου για τον Α. Ε. Βελισσαρίου


Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στη Βορειοδυτική Ελλάδα τα παιχνίδια δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον καθώς από την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισαν την άνοδο Φαρκαδόνα Τρικάλων και Αχέρων Καναλλακίου. Πάντως στο Βελισσάριο δεν το βάζουν κάτω και όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου και του χρόνου η ομάδα θα διεκδικήσει την επάνοδο στη Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Κυριακή η ομάδα ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει στις 17.00 για την 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Το παιχνίδι είναι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η 1η θέση έχει οριστικοποιηθεί από την προηγούμενη αγωνιστική και η 2η δεν οδηγεί πουθενά.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με τον σχεδιασμό για την επόμενη να έχει ήδη ξεκινήσει, ήδη έχει γίνει ΔΣ μέσα στην εβδομάδα όπου πέραν του απολογισμού, στα πλαίσια του προγραμματισμού, η κυριότερη απόφαση ήταν πως η ομάδα θα υπερασπίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Ηπείρου και θα επαναδιεκδικήσει αυτό που σειρά παραμέτρων δεν επέτρεψε να επιτύχουμε τη χρονιά που κλείνει: την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.


Να σημειωθεί πως αυτή είναι η 4η χρονιά που ισχύει ο θεσμός των μπαράζ, την 1η χρονιά μάλιστα ανέβαιναν 2 ομάδες από τις 4 στην Δ τότε, και από τις 5 διαθέσιμες θέσεις, καμία χρονιά κάποια από τις θέσεις δεν κερδήθηκε από ομάδα των Ιωαννίνων, με τη φετινή χρονιά η ομάδα μας να καταφέρνει την καλύτερη συγκομιδή αλλά να μην είναι αρκετή».