Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Οι "Ελπίδες" κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΗΠ

Οι Ελπίδες Ιωαννίνων (φωτο) κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΗΠ περιόδου 2014-2015


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» Ιωαννίνων κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και θα πρέπει να έχει κάνει ρεκόρ αφού σε δύο (2) αγωνιστικές περιόδους: 2013-2014 και 2014-2015 κατέκτησαν τρία (3) πρωταθλήματα. 1. Εφηβικό Πρωτάθλημα. 2. Παιδικό Πρωτάθλημα. 3. Πρωτάθλημα Νέων, και μάλιστα ΑΗΤΤΗΤΟΙ σε εξήντα δύο (62) συνολικά αγώνες. Προπονητής και στα τρία (3) ανωτέρω πρωταθλήματα ήταν ο Κώστας Νάτσης.

Εκτός από τα ανωτέρω τρία (3) αήττητα πρωταθλήματα είναι ακόμη πιο σημαντικό ότι δέκα πέντε (15) παίκτες τους αγωνίζονται στην Κ-20, Κ17 και Κ-15 της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα αυτά και τους γονείς τους.
Στο Ασβεστοχώρι το Σάββατο στις 18:15΄/16-05-2015 διεξήχθη ο τελικός αγώνας μεταξύ των ΕΛΠΙΔΩΝ και ΑΝΑΤΟΛΗΣ που βρήκε νικήτρια την ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ με σκορ:  1-0. Το τέρμα πέτυχε στο 20ο λεπτό ο Τάτσης Δ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο η Ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ ήταν καταιγιστική, έχοντας δοκάρι με τον Μπομπάι και σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους Πήλιο, Στρακόσια, Μπομπάι, Βαλάκο, Τάτση. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και έως τον σοβαρό τραυματισμό του Στρακόσια στο 58ο λεπτό όπου και αποχώρησε από τον αγώνα. Μετά το γεγονός αυτό, η Ανατολή ισορρόπησε το παιχνίδι, μη μπορώντας όμως να πετύχει κάποιο τέρμα, έτσι το παιχνίδι έληξε βρίσκοντας τις «ΕΛΠΙΔΕΣ» νικήτριες και συγχρόνως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ. Προπονητής ήταν ο Κώστας Νάτσης.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ ήταν οι εξής: Γιαννής Αχ., Νούτσος Γεωργ., Παππάς Αγγ., Κασίμης Μάριος, Κώστας Μιλτ., Μπομπάι Γεωργ., Βαλάκος Λεων., Τάτσης Δημ., Κατζιώτης Χαρ., Στρακόσια Αγγ., Πήλιος Στ., Γρίβας Κων., Κλεισούρας Αντων., Κατσάνος Αθαν., Τράκης Ζώης, Καζάκης Χαραλ., Γκόγκος Αλεξ., Ζαφείρης Ευαγγ., Ντόρεσι Αστρίτ, Ντάλας Χρ.
Επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φιλάθλους μας (παίκτες πρώην και νυν της Ακαδημίας) τους γονείς των παιδιών, τους φίλους που μας στήριξαν στον αγώνα  αυτό, κάνοντάς τους υπερήφανους παρουσιάζοντας ένα πάρα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και σε υψηλό επίπεδο τεχνικο-τακτικής κατάρτισης.
               
Από το Δ.Σ.