Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η άνοδος για τον ΑΟΒ θα παιχτεί την Κυριακή στα Τρίκαλα

Την Κυριακή στα Τρίκαλα θα κριθεί η άνοδος για τον Α. Ο. Βελισσαρίου (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Άνετα ο Α. Ο. Βελισσαρίου κέρδισε 4-0 τον Θύαμι Καστρίου για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα έπιασε πάλι την 1η θέση παρέα με την Φαρκαδόνα Τρικάλων η οποία χτες έφερε ισοπαλία 0-0 στην Κέρκυρα με τον Α. Ο. Συναράδων. Και οι 2 ομάδες είναι με 8 βαθμούς και η υπόθεση άνοδος θα παιχτεί την Κυριακή στα Τρίκαλα στον αγώνα Φαρκαδόνα – Βελισσάριο.
Η υπεροχή του Α. Ο. Βελλισαρίου ήταν εμφανής και η νίκη δίκαια. Άλλωστε το δείχνει και το σκορ από μόνο του. Τα γκολ πέτυχαν: 38’ Θεοδωράκης, 41’ Γιαννάκης με πέναλτι, 65’ Μπούρμπος, 93’ Γιαννάκης. Από το 12’ ο Θύαμις έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ηλία Μονάχου που ανέτρεψε τον Γιαννάκη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Όμως στην εκτέλεση του πέναλτι αστόχησε ο Βλάχος. Διαιτητής ο Ρίππης από την Πρέβεζα.


Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ: Μάντζιος, Νικολάου Κ (61’ Σπ. Νικολάου), Τζάλλας (46’ Παπαρούνας), Σήτος, Βαρτζιώτης, Θεοδωράκης, Ηλιόπουλος, Μπαλαντάνης, Γιαννάκης, Βλάχος (67’ Γιαννόπουλος), Μπούρμπος.



ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ: Κόντης, Μπινούσης, Χατζαλής, Τσουμέτης, Διαμάντης, Μονάχος Ηλ., Ντάσιος Ορ. (72’ Ζήσης), Γόγολος, Παπαδόπουλος (70’ Ντόστας), Χαρίσης (80’ Γκιούνος), Πασχάλης.


ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βελισσάριο – Θύαμις Καστρίου 4-0
Α. Ο. Σιναράδων – Φαρκαδόνα  0-0


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

(Σε 4 αγώνες)
Φαρκαδόνα Τρικάλων 8
Βελισσάριο 8
Σιναράδες Κέρκυρας 5
Θύαμις 0



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η)
Κυριακή 24 Μαίου

17:00 Φαρκαδόνα – Βελισσάριο
17:00 Θύαμις – Α. Ο. Σιναράδων