Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η προπόνηση του ΠΑΣ και ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Πρωτομαγιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ (ΦΩΤΟ sport24.gr)



Πρωτομαγιά στο γήπεδο έκαναν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς στις 11 το πρωί έγινε κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Ο Γιάννης Πετράκης ασχολήθηκε με την τακτική του αγώνα με τον Εργοτέλη που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τσάβεζ, Χαρίσης ενώ επιστρέφει ο Ακόστα. Οι παίκτες μετά την προπόνηση έφαγαν σε ταβέρνα της περιοχής όλοι μαζί, δείχνοντας και το άριστο κλίμα που υπάρχει και που δυστυχώς δεν πιάνουν τόπο οι προσπάθειες που έκαναν στο γήπεδο

Προς το τέλος  της προπόνησης έφτασε στο ΠΕΑΚΙ και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, που αύριο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την αδειοδότηση. Η συνέντευξη αυτή θα έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την πρόταση της ΕΠΟ να συναινέσει εγγράφως η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του φακέλου της. Ο κ. Χριστοβασίλης είχε συνάντηση με το τεχνικό τημ και ορισμένους παίκτες, καθώς η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΣ, καθώς υπάρχει και η επόμενη μέρα, χωρίς η ιστορία του να τελειώνει εδώ.