Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Μανιάς: Μου ήρθε στο μυαλό να σουτάρω και το έκανα (video)

Τι είπε ο Μιχάλης Μανιάς στην εκπομπή της NOVA

Ο Μιχάλης Μανιάς, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, τόνισε πως η ομάδα του έχει αποδείξει από την αρχή της σεζόν πως διαθέτει δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, εμείς όμως σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα που πρώτος στόχος είναι οι αντεπιθέσεις γιατί έχουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Σήμερα μας βγήκε αυτό. 

Έχουμε δείξει από την αρχή ότι έχουμε πολύ δύσκολη έδρα και τα μεγάλα παιχνίδια φτιάχνουν και τους παίκτες. Έτσι και σήμερα που πήραμε τη νίκη. Για μένα το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Εδώ δουλεύουμε για την ομάδα, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι πάνω απ’ αυτό. 

Εγώ προσπάθησα να σουτάρω, δεν πήγα για σέντρα, οπότε μπήκε και γκολ. Δεν πήγα για σέντρα. Εκείνη την ώρα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Όποιος δουλεύει καθιερώνεται, άμα σε κάθε παιχνίδι είσαι καλός και έχεις ένα στάνταρ απόδοσης. Έχουμε θέσει ως στόχο τα πλέι οφ. 

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας επιθετικός δεν παίζει μόνο επίθεση, αμύνεται κιόλας. Πέρυσι έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις απ’ ότι φέτος. 

Έχουμε κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες, το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο θα κρίνει πολλά, έχουμε δείξει πως στα μεγάλα παιχνίδια είμαστε διαφορετική ομάδα». 


ΠΗΓΗ: novasports.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ