Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ποιες είναι οι επιπτώσεις που έχει τώρα ο ΠΑΣ

Δυστυχώς πάνε στράφι οι προσπάθειες παικτών και τεχνικής ηγεσίας


Είναι τραγικό για τον ΠΑΣ που έμεινε και πάλι χωρίς αδειοδότηση, μαζί με τον Πανθρακικό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πήραν κανονικά. Συνεπώς δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε. Τελικά δεν ήταν μόνο η ενημερότητα που έλειπε από το φάκελο αλλά θα υπήρχαν και άλλα προβλήματα.
Πάει στράφι όλη η μεγάλη προσπάθεια της φετινής σαιζόν, καθώς και να τερματίσει 5ος ο ΠΑΣ στα πλέι οφ θα παίξει η 6η ομάδα, λόγω μη αδειοδότησης.

Και επίσης δεν θα μπορέσει να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι. Γιατί οι μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ το καλοκαίρι έχουν δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 24 ετών ανεξαρτήτου εθνικότητας και μία τον Ιανουάριο. Και δύο ανανεώσεις συμβολαίων μέχρι τέλος της νέας σαιζόν, συν 20% μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου. Μπορούν να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές παικτών ηλικίας κάτω των 24 ετών, αρκεί να έχουν δικαίωμα συμμετοχές στις εθνικές ομάδες, δηλαδή να είναι Έλληνες ή να έχουν την ελληνική υπηκοότητα. Πέρα απ’ αυτά είναι το τέλειο «ξενέρωμα» για τον κόσμο, όπως επίσης για τους παίκτες, τον Πετράκη και τους συνεργάτες του. Και πάλι ο ΠΑΣ περνά κρίσιμες ώρες, χωρίς να ξέρει κανείς τι εξελίξεις θα υπάρξουν σε πολλούς τομείς.