Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γ. Γεωργιάδης: Μείναμε από δυνάμεις στην επανάληψη

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργο Γεωργιάδη


Στην έλλειψη δυνάμεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς του Δικεφάλου Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο μέρος υπήρχε ενέργεια, φτιάξαμε πράγματα κυρίως από τα δεξιά. Τα Γιάννενα είναι πολύ καλά στην αντεπίθεση, το έκαναν αν και από δικά μας λάθη. Έφτασε η μπάλα στην περιοχή, για ένα 20λεπτο ήταν ίσως το καλύτερο μας όσο είμαι εγώ εδώ.


Στο δεύτερο μέρος όμως μείναμε από φρεσκάδα και δυνάμεις για να κάνουμε ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα. Μας έδωσαν τόσο χώρο τα Γιάννενα, έπαιξαν τόσο πίσω που φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε στο τέλος, δεν είχαμε τη δημιουργία».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη σαν βασικού: «Ήταν επιλογή μου που δεν ξεκίνησε. Μέχρι τα πλέι-οφ θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα».

Για τα επερχόμενα play off:  «Έχουμε άλλες 3 βδομάδες για να προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφ. Αυτός είναι ο προγραμματισμός μας. Να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση όσο αυτό είναι δυνατόν αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν παίζει τόσο ρόλο η τελική θέση στην κανονική περίοδο. Στα πλέι-οφ πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για Πόζογλου-Κουλούρη: «Προσπάθησαν, ήταν καιρό εκτός ομάδας. Πρέπει να τα "χτίζεις" αυτά τα παιδιά, να έχουν τη στήριξη μας».

Για τον Σαρλ Ιτάνζ: «Είναι πολύ καλές οι εμφανίσεις του αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το καλοκαίρι».

Για τους Κοροβέση-Χαρίση: «Είναι πολύ καλοί παίκτες».


ΠΗΓΗ: paokmania.gr