Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ίλιτς: Πιστέψαμε στη νίκη και την πήραμε

Πιστέψαμε στη νίκη και την πήραμε δήλωσε ο Μπράνα Ίλιτς


Ο Μπράνα Ίλιτς τόνισε ότι πίστευε στη νίκη επί του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι και τόνισε ότι ο ΠΑΣ έκανε σχεδόν τέλειο ματς, με όλους τους παίκτες να συμβάλουν στην άμυνα. «Πίστευα πριν το παιχνίδι στη νίκη και το έλεγα σε όλους ότι θα κερδίσουμε. Πάντα πιστεύω στο γκολ. Κάποιες φορές έρχεται κάποτε όχι. Σήμερα παίξαμε σχεδόν τέλεια και έτσι ήρθε και το δικό μου γκολ και τα γκολ της ομάδας» δήλωσε αρχικά ο μεσοεπιθετικός των Ηπειρωτών στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για το κλειδί της νίκης, εξήγησε: «Κρατήσαμε τις γραμμές, παίξαμε καλά. Για μένα κερδίσαμε το παιχνίδι με πολύ καλή άμυνα. Και οι έντεκα παίξαμε άμυνα και ήμασταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Ήταν πολύ σημαντικό που το τρίτο γκολ ήρθε αμέσως μετά το γκολ του Ολυμπιακού».
Για τους στόχους του ΠΑΣ, σημείωσε: «Βάζω πάντα υψηλούς στόχους. Οι στόχοι μας είναι να βγούμε στην πεντάδα, να παίξουμε playoffs και αν παίζουμε όπως σήμερα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».
Καταλήγοντας, αφιέρωσε τη νίκη «σε όλο τον κόσμο εδώ στα Γιάννινα. Ήρθε σήμερα πολύς κόσμος και νομίζω είναι πολύ ευχαριστημένος».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr