Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Γεωργουλόπουλος: Πάμε για το αποτέλεσμα που θέλουμε

Οι δηλώσεις που έκανε στη NOVA ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη


Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε στην κάμερα του Novasports και στον Βαγγέλη Πήχα, πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στοχεύοντας μόνο στη νίκη μέσα στο Περιστέρι. Ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη υπογράμμισε πως οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας των Ιωαννίνων έχουν ανέβει, μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μετά το αποτέλεσμα εναντίον του Ολυμπιακού, φυσικά είναι τελικός για μας το ματς με τον Ατρόμητο. Ανέβηκαν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας, είμαστε κοντά στο όνειρό μας. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μέσα στον Ατρόμητο. Είμαστε αισιόδοξοι και καλά προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Από εκεί και πέρα και εμείς θα παίξουμε όλη τη δύναμή μας για θετικό αποτέλεσμα».


Για το που θα κριθεί το  ματς ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος ανέφερε: «Ο Ατρόμητος έχει από τα ποιοτικότερα ρόστερ στη σούπερ λίγκα. Το ματς πιστεύω ότι θα κριθεί στην ετοιμότητα και συγκέντρωση που θα έχουν οι δύο ομάδες. Όποια ομάδα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, όποια είναι πιο συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στο τακτικό κομμάτι, αυτή θα έχει το πάνω χέρι για το παιχνίδι».  

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ