Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πετράκης: Μας επηρέασε η αγωνιστική απραξία

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Έψαχνε τη νίκη που θα τον έφερνε στην πέμπτη θέση, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Για τον Γιάννη Πετράκη σημαντικό ρόλο έπαιξε η απραξία, καθώς οι παίκτες του ήταν εκτός ρυθμού.

Αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα αν δεν μπήκαν τα γκολ. Δεν βρίσκονται οι δύο ομάδες τυχαία ψηλά στη βαθμολογία. Στο ξεκίνημα ήταν εμφανές ότι μας επηρέασε η διακοπή, δεν είχαμε ρυθμό και πατήματα της αξίας μας, σε συνδυασμό ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα, μας δημιουργήθηκαν προβλήματα, από τα οποία θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά ο Παναιτωλικός και δεν θα ήταν εύκολο για μας.
Μετά το 30' βρήκαμε ρυθμό, είχαμε πολλές ευκαιρίες, βελτιώσαμε την τακτική μας σε σημεία που μας δημιουργούσε προβλήματα ο αντίπαλος. Στην επανάληψη δεν μας έκανε ευκαιρίες ο Παναιτωλικός, αντιθέτως εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά στην έδρα μας».
Για το αν ήταν αργοί οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια: «Δεν ήμασταν αργοί, απλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Οι παίκτες, όταν είναι στο κόκκινο, δεν είναι εύκολο να παίρνουν την καλύτερη απόφαση».
Για το που βλέπει το όριο της πεντάδας:
«Δεν κάνω λογαριασμούς, εμείς έχουμε τον Πλατανιά μπροστά μας την Τετάρτη και με αυτό ασχολούμαστε».
Για τον τραυματισμό του Τσάβες:

«Θα το εκτιμήσουμε αύριο, θα κάνει μαγνητική, μην πούμε κάτι που δεν ισχύει».