Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Μπράβο κύριε Μαρκαριάν, μπράβο και σε σένα "Τυπάρα"

Στην Εθνική ανδρών Ελλάδος που είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή κλήθηκε ο Μάρκος Βελλίδης


Επιτέλους κλήθηκε στην εθνική ομάδα ανδρών ο Μάρκος Βελλίδης, αποκαθιστώντας έτσι ο Μαρκαριάν μια αδικία που υπήρχε από πέρσι. Δίκαια και με το σπαθί του ο Βελλίδης κλήθηκε στην Εθνική και μπράβο στο νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό που πάει να βάλει τάξη στην εθνική για να μη είναι «μαγαζάκι» των μεγάλων ομάδων.

Μπράβο και στο Γιώργο Καραγκούνη που δεν έχει τη λογική των προκατόχων του όλα να κινούνται γύρω από την Αθήνα, θεωρώντας την επαρχία σαν μια άλλη Ελλάδα. Παράλληλα στην εθνική ελπίδων κλήθηκε και ο Χάρης Χαρίσης από τον Τσάνα. Οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το ματς με τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα θα είναι στις εθνικές ομάδες. Την ίδια μέρα θα φύγει για τη Νέα Ζηλανδία ο Τζημόπουλος για το ματς με τη Νότια Κορέα και ο Στρούνα θα πάει στη Σλοβενία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Στην Εθνική Ομάδα Ανδρών κλήθηκε ο Μάρκος Βελλίδης για τον αγώνα με τη Εθνική Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί στις 29.03 στο Groupana Arena στη Βουδαπέστη στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του EURO 2016. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της ομάδας των Ελπίδων Κώστας Τσάνας κάλεσε τον Χάρη Χαρίση στην προετοιμασία και τον φιλικό αγώνα με την Κροατία στις 30.03 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας για την προκριματική φάση του Euro 2016 και θα διεξαχθεί στις 29/4/2015 και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Groupama Arena» της Βουδαπέστης.Στην αποστολή είναι: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, Δημήτρης Σιόβας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Κώστας Σταφυλίδης, Τάσος Λαγός, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Φορτούνης, Μιχάλης Μπακάκης, Ανδρέας Σάμαρης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Γιαννιώτας, Παναγιώτης Κονέ, Νίκος Καρέλης, Κώστας Μήτρογλου, Στέφανος Αθανασιάδης.

Η κλήση του Χάρη Χαρίση

Τα ονόματα των 20 παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Ελπίδων για το φιλικό με την Κροατία (30 Μαρτίου, 17:00 στο Δημ. Περιστερίου) ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Βασίλης Μπάρκας (Ατρόμητος), Λευτέρης Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Μπολάκης (ΟΦΗ), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος), Άνταμ Τζανετόπουλος (ΑΕΚ), Διαμαντής Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Κυριάκος Ανδρεόπουλος (ΑΟΚ), Χάρης Χαρίσης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μανώλης Σιώπης (Πανιώνιος), Χρήστος Δώνης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Γροντής (ΑΕΚ), Κοσμάς Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Νίκος Ιωαννίδης (Ντόρτμουντ), Ταξιάρχης Φούντας (Πανιώνιος), Γιώργος Μύγας (Παναιτωλικός), Δημήτρης Σουνάς (Άρης), Γιώργος Γιακουμάκης (Πλατανιάς).

Έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις 26/3 (ώρα 17:00), 27/3 (10:30, 17:00) και 28/3 (17:00). Η ομάδα θα προπονηθεί στο Μαζαράκειο στις 29/3 και ώρα 17:00.