Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο ΠΑΣ θα παραταχθεί στο γήπεδο και θα περιμένει...

Διαιτητές και ΠΑΣ θα παραταχθούν κανονικά στο "Γεντί Κουλέ" περιμένοντας τον ΟΦΗ...


Οι εξελίξεις τρέχουν στο Ηράκλειο καθώς αναμένεται στις 12.30 η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μαχλά που θα χαράξει τη μελλοντική πορεία του ΟΦΗ, οι παίκτες και χτες αρνήθηκαν να προπονηθούν και όλα είναι στον «αέρα» σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ που είναι ορισμένη για τις 3 το μεσημέρι.


Ανεξάρτητα τι θα αποφασίσουν να κάνουν από τον ΟΦΗ, τη στιγμή που η σούπερ λίγκα όρισε το παιχνίδι, ο ΠΑΣ και οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να κατεβούν κανονικά στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Κρήτες.

Αν γίνει το ματς ο ΠΑΣ θα παραταχτεί στο «Γεντί Κουλέ» ε πολύ προσοχή και με σεβασμό απέναντι στην ομάδα του ΟΦΗ, ανεξαρτήτως των προβλημάτων που υπάρχουν σ’ αυτή. Μπορεί να γράφονται διάφορα για τα προβλήματα του ΟΦΗ που είναι πραγματικά σαν ομάδα σε μια πολύ δύσκολη θέση, αλλά ο ΠΑΣ θα παίξει με πολύ προσοχή όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι όπου η αποστολή μέσω Αθηνών «πέταξε» για το Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κριστιάν Τσάβεζ και Ηρακλή Γαρουφαλιά. Επιστρέφει ο Μπέριος που εξέτισε την ποινή του. Πιθανόν ο «Άγιαξ» να ξεκινήσει και στο Ηράκλειο με το ίδιο σχήμα που αντιμετώπισε Παναιτωλικό και Πλατανιά στα Γιάννινα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Δηλαδή με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Στρούνα, αριστερό το Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας Μιχαήλ, Τζημόπουλο, στη μεσαία γραμμή Χαρίση, Τσουκαλά, Ακόστα, Κοροβέση και στην επίθεση Μανιά, Ίλιτς. Στην αποστολή είναι και οι Σωτηρίου, Μπέριος, Γιάκος, Ντάσιος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Αυγενικού.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Σάββατο 21 Μαρτίου
Νίκη Βόλου – Πανιώνιος 0-3 (α.α.)
15:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ NS3
17:15 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός NS3
19:30 Πανθρακικός – ΠΑΟΚ NS1
Κυριακή 22 Μαρτίου
15:00 Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος NS2
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης NS3
17:15 Ολυμπιακός – Κέρκυρα NS2
19:30 Βέροια – Παναθηναϊκός NS1
Δευτέρα 23 Μαρτίου
19:30 Πλατανιάς - Καλλονή NS1
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 28 αγώνες)
Ολυμπιακός 64
----------------------------------------------------
Παναθηναϊκός 58
ΠΑΟΚ 54
Αστέρας Τρίπολης 48
ΠΑΣ Γιάννινα 44
Παναιτωλικός 43
Skoda Ξάνθη 43
Ατρόμητος 43
Κέρκυρα 40
Καλλονή 37
Βέροια 34
Πανιώνιος 32
Πανθρακικός 31
Λεβαδειακός 31
---------------------------------------
Πλατανιάς 28
Εργοτέλης 25
ΟΦΗ 13
Νίκη Βόλου -6