Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Πάνω απ' όλους θα είναι η ομάδα

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Μετά την αναμέτρηση στα Γιάννενα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν σε δύσκολες συνθήκες και σε κακό αγωνιστικό χώρο. Θα ήταν 100% καλύτερα τα πράγματα, αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του Φόνσι. Έγινε καλή προσπάθεια και από τις 2 ομάδες.


Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς προϋποθέσεις ευκαιρίας του αντιπάλου. Δυσκόλεψε η προσπάθειά μας σ' έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η θέληση, η πίστη, η προσπάθεια δημιούργησαν τις προϋποθέσεις της ανατροπής κι αυτοί οι λόγοι δίνουν αξία στη νίκη μας.

Δεν υπάρχει χρόνος να χαρούμε αυτό το αποτέλεσμα, έχουμε μπροστά μας 2 σπουδαία ματς με την Βέροια εδώ και τον Λεβαδειακό εκτός. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Βέροια».

Για το αν βγαίνει ένταση και εκνευρισμός στην ομάδα, καθώς δυσανασχέτησε ο Τσάβεζ στην αλλαγή του: «Όλοι οι παίκτες έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, πρέπει να πω όμως ότι ο σεβασμός και η ευγένεια είναι αρετή. Πάνω απ' όλους η ομάδα. Ξανάγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Στρούνα και δεν θα ξαναγίνει».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί η παραμονή: «Δεν κάνω λογαριασμούς. Προχωράμε βήμα βήμα, καλούμαστε κάθε φορά να είμαστε συγκεντρωμένοι για ένα συγκεκριμένο ματς. Αν κερδίζουμε κάνουμε το καλύτερο. Οι προσθαφαιρέσεις βαθμών κάθε αγωνιστική δεν μου λένε τίποτα, είναι έξω από τη φιλοσοφία μας».

Για το στόχο: «Ξανάγινε η ερώτηση, είναι εύκολο να πούμε πάμε για πρωτάθλημα ή  Ευρώπη, το θέμα είναι πόσο το πιστεύουμε. Και σήμερα μπορούσαμε να το πούμε αφού κερδίσαμε και μετά να το αλλάξουμε αν χάσουμε ένα ματς και να πούμε πάμε να σωθούμε. Θα φανεί τι μπορούμε, μέσα από την προσπάθεια. Είμαστε ευχαριστημένοι. Η πορεία θα δείξει τι αξίζει να πάρουμε τη φετινή χρονιά».

Για το αν υπάρχει σειρά ποιος θα εκτελεί πέναλτι και αν υπήρξε κι εκεί κρούσμα  απειθαρχίας: «Έκανε λάθος ο Κοροβέσης και θα τιμωρηθεί γι' αυτό. Μην το επαναλαμβάνω συνέχεια τι έχει γίνει με τα κρούσματα απειθαρχίας».


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ