Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τη Βέροια, πήρε την εμφατική νίκη με4-1 και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.
Έτσι, τα συγχαρητήρια του Κρητικού τεχνικού προς τoυς παίκτες του ήταν αναμενόμενα, με τον Πετράκη να αναφέρει αρχικά: 
«Ήταν μια σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας, γιατί έπαιξαν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε κακό γήπεδο, απέναντι σε καλή ομάδα με ποιότητα. Σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο μέρος, πετύχαμε 4 γκολ και είχαμε ευκαιρίες και γι' άλλα τόσα. Ο αντίπαλος δεν έγινε σε καμία στιγμή επικίνδυνος. Για όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας βοήθησε. Δεν έχουμε χρόνο για να χαρούμε τη σπουδαία εμφάνιση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Λεβαδειακό με τον οποίο παίζουμε το Σάββατο».


Από εκεί και πέρα, είπε:
-Για τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του σε κακούς αγωνιστικούς χώρους και για την ψυχική αντοχή που δείχνουν οι παίκτες του: «Έχετε δίκιο, στο κομμάτι αυτό η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο. Αξίζουν μπράβο στον γυμναστή φυσικής κατάστασης, τον κ. Αλεξίου. Όπως βλέπετε, όταν μιλάω, μιλάω πάντα στον πληθυντικό, γιατί είναι προσπάθεια πολλών ανθρώπων μαζί. Το ποδόσφαιρο έχει πολλές παραμέτρους και δεν είναι μόνο οι παίκτες ή ο προπονητής».

-Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος εδώ και επτά αγωνιστικές: «Δεν αλλάζω τη στάση μου και σας το ξαναείπα, είναι εύκολο να το λέμε για παραπάνω. Παρά τις δυσκολίες η ομάδα είναι ανταγωνιστική, την πιστεύω και το έχω πει από την αρχή της σεζόν και δεν το λέω τώρα μετά τη νίκη μας. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλά στο τέλος της χρονιάς. Το μυαλό μας είναι πώς θα κερδίσουμε το επόμενο ματς, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται κάθε Κυριακή. Το μυαλό είναι το πιο δύσκολο να ελεγχθεί στον άνθρωπο».

-Για το αν τίθεται θέμα γοήτρου στο επερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό ύστερα από το 0-4 στον α' γύρο: «Για μένα όχι, κάτι δεν είχαμε κάνει καλά τότε ή αντίθετα κάτι είχε κάνει καλύτερα από εμάς ο Λεβαδειακός. Το κίνητρο το καθορίζουν οι δικοί μας στόχοι και όχι ο αντίπαλος, Στον α' γύρο ήταν καλύτερος ο Λεβαδειακός και είχε κερδίσει δίκαια».

-Για τις συμπεριφορές των παικτών και αν η ενέργειά τους να χαιρετήσουν όλοι τον προπονητή στις αλλαγές τους ισοδυναμεί με λήξη των παρεξηγήσεων: «Ξέρετε ότι εντάσεις πάντα υπάρχουν. Όταν είσαι στο κόκκινο και με ένταση γίνονται πράγματα, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Να γίνει 1-2 φορές εντάξει, αλλά τρίτη δεν θα ξαναγίνει και σας το είπα και την προηγούμενη φορά ότι δεν θα ξαναγίνει».