Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Το αντίο στον Αλέκο Κιτσάκη από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ο Αλέκος Κιτσάκης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστο Τσάγκα στην κοπή της πίττας του σωματείου το 2011.


Με τίτλο «Να μας τραγουδάς και από ψηλά Αλέκο» ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του αποχαιρετά τον μεγάλο Ηπειρώτη τραγουδιστή και υμνωδό του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκο Κιτσάκη. Παραθέτοντας και μια σειρά φωτογραφιών από την κοπή πίττας του σωματείου το 2011, όπου μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο Αλέκος Κιτσάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.


ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ KAI ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΛΕΚΟ

Ο Αλέκος Κιτσάκης δεξιά παραλαμβάνει το βραβείο από την παλιά δόξα του ΠΑΣ Κώστα Οικονομίδη


17/2/2011. Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο Μercedes.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ένα πολύ οικείο αλλά και κορυφαίο στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο Αλέκος Κιτσάκης. Ο άνθρωπος που έγραψε τον ύμνο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο σεμνός καλλιτέχνης γίνεται δεκτός με χειροκροτήματα από τους υπέρ 800 παρευρισκόμενους και ο πρόεδρος του σωματείου κ. Τσάγκας, παρακαλεί τον εκπρόσωπο των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κώστα Οικονομίδη να τιμήσει τον καλλιτέχνη.

Του επιδίδεται η τιμητική πλακέτα του σωματείου και ο πρόεδρος τον παρακαλεί να πάρει το μικρόφωνο.

Ο Αλέκος Κιτσάκης με τον Βασίλη Παπαχρήστου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΠΑΣ Γιάννινα το 2011


Τότε η αίθουσα σείεται από ενθουσιασμό. ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ και σίγουρα θα πας στην Α Εθνική ομάδα θρυλική, η κρυστάλλινη φωνή του Κιτσάκη ξεσηκώνει την αίθουσα.

Σήμερα ο Αλέκος έφυγε από κοντά μας. Την Τετάρτη θα τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία και θα περιμένουμε να μας τραγουδά από εκεί ψηλά τον ύμνο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα 2500 τραγούδια που τον καταστούν αθάνατο όπως σημειώνει ο φίλος του δημοσιογράφος Βαγγέλης Γυφτόπουλος σε σημερινή ανάρτηση στο gianninasports.gr σε ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.