Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Χουλιαράδες και Πέραμα στον τελικό της ΕΠΣΗΠ

Στον τελικό της ΕΠΣΗΠ πέρασαν Πέραμα και Χουλιαράδες


Η Α. Ε. Χουλιαράδων και η Προοδευτική Περάματος εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ, καθώς σήμερα απέκλεισαν τον ΠΑΟ Κρύας και την Προοδευτική Περάματος αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα η Α. Ε. Χουλιαράδων πήρε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο της Κρύας ενώ στο α’ ματς είχε κερδίσει με 1-0.
Η Προοδευτική Περάματος κέρδισε σήμερα εκτός έδρας 2-0 την Ανατολή και την άφησε εκτός κυπέλλου αφού την είχε κερδίσει και στο πρώτο ματς που έγινε στο Πέραμα. Έτσι στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ θα αναμετρηθούν  για το τρόπαιο Α. Ε. Χουλιαράδων και Προοδευτική Περάματος. 

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες.

ΚΡΥΑ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ 1-1

Προηγήθηκε η Κρύα 1-0 στο 43’ με τον Τσίο και ισοφάρισε 1-1 η Α.Ε. Χουλιαράδων στο 58’ ο Τάτσης με πέναλτι. Διαιτητής του αγώνα ο Ζαμπαλάς που απέβαλε στο 86’ τον Τάτση και στο 91’ τον Ρουμπή.

ΠΑΟ ΚΡΥΑΣ (Κοντοδήμας): Γκουγιάννος Α, Παππάς Ελ. (72’ Ρούσης), Τσιος, Γκουγιάννος Αλ., Κώστας, Κύρκος, Κατράνς, Παππάς Ε Μπούκας, Μπαμπούλιας, Πεχλιβάνης.(82’ Ανδρέου)


Α. Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ (Τασιούλας): Τσακμάκης, Σιουκουλλάνη, Ντούκας, Βαζάτης, Γκόλιας, Μπάρκας, Αλεξίου (81’ Ράπτης), Ρουμπής, Νιτσιάκος, Τσουμάνης, Γεωργούλης.

ΑΝΑΤΟΛΗ – ΠΕΡΑΜΑ 0-2


Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Προοδευτική που κέρδισε μέσα στην Ανατολή την τοπική ομάδα με σκορ 2-0. Σκόρερ 82’ Σιχλιμοίρης και 89’ Μπιστιόλης. Διαιτητής ο Πάνου.

ΑΝΑΤΟΛΗ: Γιαννούσης, Ευαγγελίδης (64’ Χαμπίπης), Γκαρτζονίκας (81’ Ορφανός), Οικονόμου, Μπίζιος, Τσιούρης, Σκανδάλης, Μώκος (77’ Τσακανίκας), Χριστακόπουλος, Τσιρογιάννης, Τσολάκος.

ΠΕΡΑΜΑ: Δούβλης Χ., Ζιάκκας, Δούβλης Ο.,Τσουλιάης, Ντίνος, Πέτσιος, Ζήσης, Παράσχης (84’ Μπιστιόλης), Σιχλιμοίρης, Παπαρούνας (89’ Παππάς), Μπάφας (74’ Ντόβας)