Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η συγγνώμη Τσουκαλά και η συγκίνηση του Μοντέζ

Δεξιά ο Χουάν Μοντέζ, ο θρυλικός "Τσίτσε" που απένειμε το βραβείο στον Σταύρο Τσουκαλά


Από τους δημοσιογράφους MVP από τον ΠΑΣ ανακηρύχτηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που πήρε το βραβείο από την παλιά δόξα της ομάδας Εδουάρδο Χουάν Μοντέζ που βρίσκεται για λίγες μέρες στα Γιάννινα. Ο θρυλικός "Τσίτσε", που ήταν ο ηγέτης της ομάδας στη δεκαετία 1972-1982, αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο.
Ήταν ένας από τους 6 Αργεντινούς παίκτες που ήταν παλιά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια εμβληματική φυσιογνωμία που πάντα έχει τα Γιάννινα και τον ΠΑΣ βαθιά μέσα στην καρδιά του. Ο "Τσίτσε", που ζει με την οικογένειά του στην Αργεντινή, ήταν συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου και από το ότι βρέθηκε στο ιστορικό γήπεδο "Ζωσιμάδες" στο οποίο έζησε μεγάλες και ανεπανάληπτες στιγμές. 

Ο Σταύρος Τσουκαλάς τόνισε τα εξής: «Από τη μεριά μου ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν παρουσιαστήκαμε καλά σε ένα σημαντικό παιχνίδι που με νίκη θα μας ανέβαζε παραπάνω. Είμαι σίγουρος για την ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε ότι χάσαμε σήμερα να το καλύψουμε στο επόμενο παιχνίδι μέσα από τη σκληρή δουλειά. Ο ένας να στηρίξει τον άλλο, να μη το βάλουμε κάτω και να συνεχίσουμε».  

Ο Χουάν Μοντέζ που αποθεώθηκε από τον κόσμο απευθυνόμενος στον Σταύρο Τσουκαλά ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές, όπως και τα αποτελέσματα. Έχουμε καλή ομάδα και θα καλύψει στη συνέχεια το χαμένο έδαφος».