Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζονται για νέες επιτυχίες Τζιάλλας και Τσίλης

Τα χρυσά κουπιά του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και πάλι σε δράση


Έναν χειμώνα σκληρής προετοιμασίας με την ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας διανύουν πέντε συν δύο επίλεκτοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, με το βλέμμα στραμμένο στους μεγάλους διεθνείς αγώνες της νέας σεζόν.

Αυτή την περίοδο διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ένα ακόμη προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής και ο Ν.Ο.Ι. συμμετέχει σ’ αυτό με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών από κάθε άλλο σωματείο, τηρώντας πιστά την… παράδοση!


Πιο συγκεκριμένα, στις προπονήσεις του Σχινιά, οι οποίες θα συνεχιστούν ως τις 19 Φεβρουαρίου, συμμετέχουν οι δύο Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης και οι πιο νεαροί σε ηλικία παγκόσμιοι Πρωταθλητές Σωτήρης Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου και Κατερίνα Ζέρβα, ενώ αυτές τις ημέρες προστέθηκαν και οι έφηβοι πρωταθλητές Σπύρος Αντώνης και Κώστας Βαρδάκας. 

Τα δύο Γιαννιωτόπουλα μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις που πραγματοποίησαν στον πρόσφατο αγώνα αξιολόγησης, κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζιάνι Ποστιλιόνε προκειμένου να τους δοκιμάσει κατ’ ιδίαν και να τους αξιολογήσει για τη συνέχεια.

Δηλώσεις Τσίλη – Τζιάλλα

Πολύωρες είναι καθημερινά οι προπονήσεις για την Τετράκωπο των Ανδρών, μέλη της οποίας είναι οι Ολυμπιονίκες του Ν.Ο.Ι. Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης. Το πλήρωμα έχει φέτος έναν και μοναδικό στόχο, την εξασφάλιση της πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο Γ. Τσίλης, «βρισκόμαστε στο μέσον της προετοιμασίας μας, η βάρκα μας είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και ανυπομονούμε να αρχίσουν οι αγώνες για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το κλίμα, να δούμε τους αντιπάλους μας και να’ χει ενδιαφέρον το πράγμα».
Από την πλευρά του ο Γ. Τζιάλλας δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία, αναφέροντας ότι «έχουμε τα κεφάλια κάτω γιατί ο στόχος είναι πολύ υψηλός φέτος. Η πρόκριση στο Ρίο είναι πολύ σημαντική για μας και, αν την πάρουμε, θα μας φύγει μεγάλο άγχος και θα δουλέψουμε πιο ελεύθερα με στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016»

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων