Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες

Για το ματς του Αγρινίου μίλησε στη NOVA ο Γιάννης Πετράκης


Στη NOVA και στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα μίλησε ο Γιάννης Πετράκης για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΣ.

Για το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο τόνισε: «Ο Παναιτωλικός, το λένε και οι αριθμοί, είναι πέμπτος στην βαθμολογία, είναι μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ καλά οργανωμένη και αγωνιστικά. Δεν είναι τυχαίο που έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας παίκτες με πολύ ποιότητα στην επίθεση. Για εμάς θα είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Και εμείς έχουμε δείξει ότι μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί με όποιον παίζουμε σε όποιο γήπεδα και να παίζουμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με ποιότητα, με καλή οργάνωση που θα έχουν και οι δύο ομάδες. Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται σε λεπτομέρειες. Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και δεν ξέρουμε προς ποια πλευρά θα γείρει η μπάλα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».


Για το φορμάρισμα της ομάδας του τον τελευταίο καιρό ανέφερε: «Είναι όλα θέμα δουλειάς. Όταν προσπαθείς κάθε μέρα στην προπόνηση να γίνεσαι καλύτερος. Και από τη βάση και δομή που έχει η ομάδα. Αφού υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να στηρίξουν μια κατάσταση, μετά για μένα όλα είναι θέμα δουλειάς».


Για τη στρατηγική που ακολουθεί στα παιχνίδια σημείωσε: «Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Η κάθε ομάδα έχει κάποια αξία, που έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών που έχει, το πλάνο που έχει στο παιχνίδι της. Αυτό είναι η μια πλευρά. Η άλλη είναι ότι κάθε φορά ο κάθε αντίπαλος βάζει διαφορετικά προβλήματα, δεν είναι όλοι το ίδιο. Εμείς χωρίς να χάνουμε τα δυνατά μας σημεία, το τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, προσπαθούμε κάθε φορά, ανάλογα με τον αντίπαλο να περιορίσουμε τις αγωνιστικές ικανότητες που έχει ο αντίπαλος, μέσα από την προπόνηση για να είμαστε ανταγωνιστικοί στις δυσκολίες που μας βάζει ο κάθε αντίπαλος».