Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου 

Δίκαιο χαρακτήρισε το 2-2 στην Τρίπολη Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια, αλλά κυρίως για τον βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών χαρακτήρισε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, αφού φάσεις για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες.


Αρχική τοποθέτηση: "Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον και θεαματικό παιχνίδι και με σπασπένς μέχρι το φινάλε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βρεθήκαμε απρόβλεπτα πίσω στο σκορ με δύο γκολ και αυτό δημιούργησε πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, είχαμε καλή εικόνα μετά τα γκολ που φάγαμε. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε μια έδρα δύσκολη και αυτό δίνει αξία στην προσπάθειά μας. Στο τέλος το παιχνίδι ήταν ρώσικη ρουλέτα και αν έμπαινε γκολ ίσως ήταν άδικο για κάποια από τις δύο ομάδες".

Για την εικόνα του Αστέρα: "Πάντα στην εικόνα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Ο κάθε ένας κοιτά να αξιοποιήσει τα θετικά της ομάδας του, περιορίζοντας τον αντίπαλο. Αυτό είτε είναι υπέρ σου, είτε κατά σου".

Για το αρνητικό στοιχείο που εντόπισε τον Αστέρα: "Εμείς μετά το 2-0, αλλάξαμε την τακτική μας. Επιλογή μας ήταν να πιέσουμε ψηλά τον Αστέρα, να του χαλάσουμε την οργάνωση. Το έκαναν καλά τα παιδιά. Μετά, κερδίζοντας τις πρώτες μπάλες, έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε μπάλα, το πιστέψαμε και ήρθε η καλή εικόνα και το αποτέλεσμα". 

Για το αν μπορεί να πάρει κάποια ομάδα τίτλο: "Είναι εύκολο να το λέμε, αλλά όχι να το κάνουμε στην πράξη. Στη μπάλα όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει υπομονή. Τα Γιάννενα δεν έχουν τα οικονομικά δεδομένα να το κάνουν. Ο Αστέρας έχει φτάσει ψηλά, έχει κάνει σπουδαία βήματα. Μέσα από υπομονή θα δείξει πότε η ομάδα είναι ώριμη να πάρει έναν τίτλο".


ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr