Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ταυλαρίδης: Είχαμε δύσκολο έργο στα Γιάννινα

Τι είπαν στη NOVA οι παίκτες του Παναθηναϊκού Ταυλαρίδης και Λαγός


Μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Ταυλαρίδης και Λαγός, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports, τόνισαν πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει και τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπαν:
Ταυλαρίδης: «Είμαστε απογοητευμένοι, μπορούσαμε τη νίκη στο τέλος, δεν τα καταφέραμε. Είναι μια δύσκολη έδρα το γήπεδο των Ιωαννίνων, μένει ένας γύρος, όλα είναι πιθανά και κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Πιστεύω ότι τα Γιάννενα έχουν πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στα προηγούμενα ματς, προσέχαμε και τα νώτα μας γιατί ο αντίπαλος παίζει καλά στην κόντρα, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και βγαίνει μια απογοήτευση.
Καλό θα ήταν να γινόταν από χθες πιο νωρίς το παιχνίδι όπως είχε ζητήσει η ομάδα, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά».


Λαγός: «Με βάση τις ευκαιρίες είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα, μας πίεσε αλλά και εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Κρατάμε το βαθμό γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ηττηθεί. Δεν τελειώνει τίποτα, ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα, συνεχίζουμε.
Μπορεί σε κάποιες στιγμές να σε πιέσει λίγο ο αντίπαλος, να γίνουν κάποια λάθη, αυτό συμβαίνει και έγινε και σήμερα. Ο ΠΑΣ πήρε χώρο στο γήπεδο, κάναμε και λάθη εμείς, είχαμε τις ευκαιρίες μας και όπως είπα ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα του.

Όλοι οι χαμένοι βαθμοί μπορεί να στοιχήσουν, όλες αυτές οι έδρες είναι δύσκολες, αλλού κερδίσαμε, αλλού χάσαμε. Και οι άλλες ομάδες δεν θα περάσουν εύκολα εδώ. Όλοι ξέρουν τις συνθήκες εδώ και οι υπεύθυνοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή την εποχή τα παιχνίδια του ΠΑΣ πρέπει να γίνονται νωρίς. Είναι πολύ εύκολο και απλό, το ματς θα μπορούσε να γίνει πιο νωρίς και δεν θα υπήρχε πάγος. Πρώτη φορά το ζω αυτό, συνεχίζουμε». 
ΠΗΓΗ:novasports.gr