Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η Νίκη Βόλου αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα

Τίτλοι τέλους για την ιστορική Νίκη Βόλου αποβάλλεται από το πρωτάθλημα


Το τέλος ενός προαναγγελθέντος θανάτου γράφτηκε και επίσημα την Πέμπτη (8/1) για τη Νίκη Βόλου.  Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τον μη ορισμό του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ο οποίος ουσιαστικά «σφραγίζει» και την αποβολή του συλλόγου της Μαγνησίας από το πρωτάθλημα.

Η Νίκη είχε ούτως ή άλλως δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την διοργάνωση και απλά έπρεπε να συμπληρωθούν οι τρεις μη ορισμοί-μηδενισμοί για να αποβληθεί. 

Μετά, λοιπόν, τα παιχνίδια με Παναιτωλικό για την 16η και ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική, οι Βολιώτες δηλώνοντας αδυναμία να αγωνιστούν και απέναντι στον Ολυμπιακό, δέχθηκαν το μοιραίο.

Έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, πέφτουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους για τους «κυανόλευκους» σε αυτήν την πολυτάραχη για αυτους σεζόν, η οποία ξεκίνησε σαν όνειρο με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια μετά από 48 χρόνια, αλλά τελειώνει ως εφιάλτης.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr: Από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες που είναι στο πρόγραμμα με τη Νίκη Βόλου θα παίρνουν τους 3 βαθμούς στα χαρτιά με σκορ 3-0. Και ο ΠΑΣ το ματς του β' γύρου στο Βόλο έτσι θα το πάρει