Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς Χαρίση, Μπέριο στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ

Με απουσίες ταξιδεύει ο ΠΑΣ για το Αγρίνιο


Χωρίς τον νεαρό μέσο Χάρη Χαρίση που ήταν η αποκάλυψη του τελευταίου καιρού και κάλυπτε τη θέση του Λίλα που πήγε στην Πάρμα, θα ταξιδέψει το  μεσημέρι για το Αγρίνιο η αποστολή του ΠΑΣ. Ο νεαρός άσσος είναι τραυματίας και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν χτες, δεν ξεπεράστηκε το πρόβλημα.
Εκτός είναι και ο Μπέριος που αγωνίστηκε στο ματς με την Καλαμαριά αλλά πάλι αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Έτσι έχει ένα πονοκέφαλο ο Πετράκης για το ποιος θα παίξει δίπλα στον Τσουκαλά στη γραμμή των αμυντικών χαφ. Πιθανόν να κάνει εσωτερικές κινήσεις. Να παίξει αμυντικό χαφ ο Στρούνα και να παίξει ο Ντάσιος δεξί μπακ ή να πάει ο Τζημόπουλος αμυντικό χαφ και να παίξουν στο κέντρο άμυνας Σκόνδρας και Μιχαήλ. Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι αύριο Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Η αποστολή είναι:  Βελλίδης, Σωτηρίου, Κρητικός, Στρούνα, Σαπαλίδης, Τσάβεζ, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς, Αυγενικού, Γιάκος, Μανιάς, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Σκόνδρας, Ακόστα, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς.


* Σήμερα αγωνίζεται η ομάδα  Κ15 με τον Παναιτωλικό, στο αθλητικό κέντρο EMILEON, 14:00 και η ομάδα μας Κ17, με τον ΠΑΟΚ στο ΠΕΑΚΙ, 14:00. Αύριο αγωνίζεται η ομάδα μας Κ20, με τον Παναιτωλικό, στάδιο αθλητικό κέντρο EMILEON, 11:45.