Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

"Καθάρισε" με 2-1 την Καλαμαριά και πέρασε στους "16"

Ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος


Στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο ΠΑΣ καθώς στο τρίτο παιχνίδι του 2ου ομίλου κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα και ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι. Έτσι εκτός από τον ΠΑΣ που τερμάτισε στην πρώτη θέση, προκρίθηκε και η Κέρκυρα που είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Η κλήρωση θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 25’΄με πλασέ του Γιάκου που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Μπερτέν που αντί να γυρίσει τη μπάλα στο γκολκίπερ την έδωσε στον σκόρερ του ΠΑΣ. Η Καλαμαριά στο 36΄ισοφάρισε κατά τον ίδιο τρόπο με τον Τσούτση που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σκόνδρα. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο β’ ημίχρονο και στο 63’ με εκτέλεση πέναλτι ο Μανιάς. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γιάκου από τον Καράμπελα. Ο παγωμένος αγωνιστικός χώρος είναι αλήθεια ότι δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΣ κέρδισε δύσκολα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Είναι σημαντικό που πέρασε στην επόμενη φάση και με τους αναπληρωματικούς παίκτες, αφήνοντας απέξω τον ΠΑΟΚ!

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


Καλός σε γενικές γραμμές ήταν ο διαιτητής του αγώνα Παπαπέτρου (Αθηνών) με βοηθούς τους Γεωργαράκο (Αθηνών), Χουλιάρα (Αιτωλοακαρνανίας). Στο 53’ έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βαγγελόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος, Αυγενικού (80’ Τσουκαλάς), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης (79’ Σαπαλίδης), Στρούνα, Κρητικός (78’ Νάκος), Μανιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78’ Μαυροκεφαλίδης)), Βαγγελόπουλος, Μπερτίν (46’ Παπαστεργιανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (78’ Καπετάνος).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΣ – Καλαμαριά 2-1
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-0



ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
ΠΑΣ 7
Κέρκυρα 4
---------------------------------
Καλαμαριά 3
ΠΑΟΚ 2