Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Παναιτωλικός έχασε 2-0 στο Αγρίνιο από το Βόλο

Ο Παναιτωλικός έχασε 2-0 στο Αγρίνιο για το κύπελλο από τον Ολυμπιακό Βόλου


Νίκη στο ντεμπούτο του πήρε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και μάλιστα σε μία έδρα που δεν είναι εύκολο να περάσει καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε την Πέμπτη (8/1) του Παναιτωλικού με 2-0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να περάσει στην επόμενη φάση, αφού τα Χανιά απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό.


Οι Βολιώτες έπαιξαν έξυπνα, είχαν πλάνο και αυτό τους βγήκε. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Παρόλα αυτά με την εμφάνισή τους έδειξαν πως μπορούν να είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και προς συλλόγους της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορούν να κριθούν στο συγκεκριμένο ματς οι γηπεδούχοι. Από το πρώτο λεπτό ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχαν κίνητρο και αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή τους. Ο Μύγας έδειξε κάποια καλά στοιχεία, όπως και ο Μήλιος.

Δυναμικά μπήκε από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι γηπεδούχοι λόγω και των πολλών αλλαγών που είχαν στη σύνθεσή τους ήταν λογικό να ψάχνονται στα πρώτα λεπτά και το πλήρωσαν.
Στο 16' ο Μπιτάνγκ βρήκε τον χώρο και με εντυπωσιακό σουτ εκτέλεσε τον Στεφανάκο βάζοντας μπροστά τους Βολιώτες στο σκορ. Έτσι τους έδωσε και τη δυνατότητα να παίξουν όπως θέλουν, αφού έδωσαν την μπάλα στον Παναιτωλικό στη συνέχεια και επιχείρησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Οι Αγρινιώτες είχαν στη συνέχεια την υπεροχή, αλλά φαινόταν ότι είναι πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό να απειλήσει. Διαμαντόπουλος και Θέος δημιουργούσαν πολλά προβλήματα σε Μαλεζά και Κούσα και τους εξέθεσαν και στο 34'. Ο Θέος έκανε όλη την προσπάθεια, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Διαμαντόπουλο κι εκείνος σκόραρε, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα. Σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Κάπελ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και δημιουργούσε προβλήματα στη άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε τρεις τελικές προσπάθειες έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι. Ο Κολίτσι μπλόκαρε τόσο την προσπάθεια του Μήλιου όσο κι εκείνες του Κάπελ, αλλά χωρίς να πιεστεί πολύ.

Από το 70' και μετά ήταν σα να μην υπάρχει παιχνίδι. Όλα έδειχναν να γίνονται εντελώς διαδικαστικά. Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν είχαν όρεξη και αυτό έγινε ακόμη πιο σαφές μετά την ενημέρωση της ισοφάρισης των Χανίων, τα οποία προκρίνονταν με τον βαθμό. Έτσι ως το τέλος δεν υπήρξε κάτι άξιο αναφοράς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και βοηθοί του οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Μεσσήνης (Αχαΐας).

Κίτρινες: 30' Μαργαρίτης, 48' Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαλεζάς, Κούσας (46' Ετζενγκέλε), Κωνσταντινόπουλος, Ρουμπουλάκου, Γοδόι (46' Κάπελ), Κουτρομάνος, Μήλιος Μύγας, Βασιλείου (64' Αλβες)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Γιαλούσης, Κορνελάτος (46' Μαρτίνες), Μπάρμπας, Μαργαρίτης, Ζέρης, Μπιτάνγκ (87' Καρράς), Ρόκας, Νικολιάς, Θέος (64' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr