Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

K-17: Ο ΠΑΣ άνετα 3-0 τον Παναιτωλικό

Η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ άνετα 3-0 τον Παναιτωλικό (ΦΩΤΟ super-fm.gr)

Η ομάδα νέων Κ-17 έδειξε για μια ακόμα φορά την αξία και το ταλέντο που έχουν οι παίκτες της καθώς με συνοπτικές διαδικασίες συνέτριψε με σκορ 3-0 τον Παναιτωλικό.

Γ. Πετράκης: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA


Ο Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι ο ΠΑΣ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρει τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα.

Με πτήση τσάρτερ η αποστολή του ΟΦΗ στα Γιάννινα

Με 18 παίκτες που επέλεξε ο Γκατούζο η αποστολή του ΟΦΗ στα Γιάννινα


Με την τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Μετά το τέλος της ο Τζενάρο Γκατούζο επέλεξε 18 παίκτες που είναι οι: Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Πετρόπουλος, Ροβίθης, Φαζός, Κουτσιανικούλης και Φερούζ.

Τι δείχνει η προϊστορία των αγώνων στα Γιάννινα

Πλεονάζουν οι ισοπαλίες στις αναμετρήσεις του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ στα Γιάννινα


Η αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ που θα γίνει στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» είναι η 23η των δύο ομάδων για τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Εθνικής, χωρίς να υπολογίζονται οι έξτρα αγώνες μπαράζ που έγιναν τον Ιούνιο του 2001. Η προϊστορία των δύο ομάδων ξεκινά από τη σαιζόν 66-67 και φτάνει μέχρι το αυριανό ματς.

Ντε Βινσέντι και Τσουκαλάς έδωσαν πέρσι τη νίκη

Οι Τόμας Ντε Βινσέντι και Σταύρος Τσουκαλάς σημείωσαν πέρσι τα γκολ του ΠΑΣ στο ματς με ΟΦΗ

Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση ΠΑΣ – ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» ας πάμε ένα χρόνο πίσω και να θυμηθούμε τα στοιχεία από το περσινό παιχνίδι που έγινε στα Γιάννινα την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2013 και έληξε με σκορ 2-1 υπέρ του «Άγιαξ».

Γιατί ο ΠΑΣ έχει το πάνω χέρι στο ματς με ΟΦΗ

Η απόδοση του ΠΑΣ θα κρίνει κατά κύριο λόγο την έκβαση του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο ιστορικό στάδιο "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά τη δεκαπενθήμερη διακοπή ξανά και πάλι στα γήπεδα της σούπερ λίγκα με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί αύριο Κυριακή στις 17:15 τον ΟΦΗ στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με απευθείας μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι NOVA 6.

Για 4η φορά κόντρα στον ΟΦΗ ο Πετράκης

Πέρσι στο "Γεντί Κουλέ" ο Γιάννης Πετράκης ως προπονητής του ΠΑΣ είχε μια ζεστή υποδοχή από τον κόσμο του ΟΦΗ. Εικόνα που θα πρέπει να βλέπουμε στα γήπεδα...

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη που θα αντιμετωπίσει την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά (ΟΦΗ) αφού υπήρξε παίκτης και προπονητής της. Αλλά αυτό συμβαίνει για όλους τους επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους ευσυνείδητα μακριά από συναισθηματισμούς. 

Μετά από 2,5 μήνες ο Κοροβέσης στην αποστολή

Στην αποστολή του ΠΑΣ και ο Νίκος Κοροβέσης

Μετά από δύο μήνες και κάτι ο Νίκος Κοροβέσης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στα Γιάννινα. Έχει να αγωνιστεί από το ματς με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων που έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου. 

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Κερδίζει κι αυτή τη μάχη το "μαύρο διαμάντι"

Προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο παγκόσμιος Πελέ

«Είμαι καλά, δεν είμαι στην Εντατική, απλά πήγα σε ειδικό δωμάτιο του ίδιου νοσοκομείου». Με αυτό το σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter o μέγας Πελέ προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. 

Στο δρόμο των επιτυχιών η ιστορική Αναγέννηση Άρτας

Στο δρόμο των επιτυχιών και πάλι η ιστορική Αναγέννηση Άρτας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από τις ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι η θρυλική Αναγέννηση Άρτας. Μια ομάδα με πολύ βαριά φανέλα, ιστορία και με μια σημαντική διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με πολλές παρουσίες στα εθνικά πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής. Στις σελίδες  της ιστορίας της ίσως να λείπει κάποια παρουσία στην Α’ Εθνική, αλλά στο παρά πέντε δεν έγινε αυτό. 

Δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή ο Πετράκης

Με αποφασιστικότητα θα μπει στη μάχη της Κυριακής με τον ΟΦΗ ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παρά τη βροχή και την υγρασία εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Μάλιστα η προετοιμασία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και ο Γιάννης Πετράκης ασχολείται κατά κανόνα με την τακτική του αγώνα που έρχεται δοκιμάζοντας σχήματα και αναθέτοντας ρόλους σε παίκτες πάνω στο πλάνο του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ομάδων νέων

Ποιοι θα διευθύνουν τα παιχνίδια των ομάδων νέων του ΠΑΣ


Πλήρης αγωνιστική δράση υπάρχει το Σαββατοκύριακο και για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ που θα παίξουν στα Γιάννινα. Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ την Κυριακή (30/11) και ώρα 12:00 στο ΠΕΑΚΙ. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αθανασίου (Άρτας) με βοηθούς τους Σεϊμένη, Γεωργούλα (Άρτας). Παρατηρητής ο Βασίλειος Μπίτας (Ηπείρου).

Στη διάθεση Γκατούζο ο Κουτσιανικούλης

Κανονικά στη διάθεση του Γκατούζο τέθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης


Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Απόνιο που δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ. Μπορεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, παρ” όλα αυτά κατάφερε και προπονήθηκε την Πέμπτη θέτοντας τον εαυτό του διαθέσιμο για το ματς της Ηπείρου.

Ατομικό πρόγραμμα Ντάσιος, Κρητικός, θεραπεία ο Ιωάννου

Θεραπεία ακολούθησε και σήμερα Παρασκευή ο Γιάννης Ιωάννου

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα Παρασκευή οι Γιώργος Ντάσιος και Τάσος Κρητικός. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ «έκαναν προθέρμανση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στην συνέχεια ακολούθησαν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα».

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πρόβλημα και με Κρητικό λόγω προσαγωγών

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ένιωσε ο Τάσος Κρητικός


Συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη (27/11) η προετοιμασία του ΠΑΣ. Εκτός από Ντάσιο και Ιωάννου που είχαν προβλήματα τραυματισμών από τις προηγούμενες μέρες, παρουσιάστηκε πρόβλημα και στον Τάσο Κρητικό που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο καφές είναι κερασμένος από την ΠΑΕ Καλλονή!

Καφέ και στο ματς με τον Πλατανιά κερνά στους φιλάθλους της η ΠΑΕ Καλλονή

Και στο ματς του Σαββάτου η ΠΑΕ Καλλονή θα προσφέρει δωρεάν καφέ στους φιλάθλους τους. Σε δύο καταστήματα της πόλης, οι φίλαθλοι που θα πηγαίνουν στο γήπεδο της Μυτιλήνης, σε δύο καταστήματα επιδεικνύοντας τα εισιτήριά τους θα παίρνουν δωρεάν τον καφέ της αρεσκείας τους.

Συνάντηση με Τσιώλη είχε ο Πλεξίδας

Συνάντηση με τον Σάκη Τσιώλη είχε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Το βράδυ της Τρίτης ο Βαγγέλης Πλεξίδας στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, τόνισε ότι θα περιμένει ως τις 15 Δεκεμβρίου τους ενδιαφερόμενους για αγορά των μετοχών, όχι γιατί θέλει να βάλει όριο, αλλά γιατί θα πρέπει να προγραμματίσει τις κινήσεις για να ανακάμψει η ομάδα.

Μπάλες λείπουν ή επιδέξια πόδια να τις κλωτσάνε;

Η νέα μπάλα που θα είναι του χρόνου και στη σούπερ λίγκα


Η adidas αποκάλυψε την Τετάρτη τη νέα μπάλα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2015. Η «conext15» θα αντικαταστήσει την ιδιαίτερα πετυχημένη Brazuca σε επιλεγμένα πρωταθλήματα και διοργανώσεις παγκοσμίως τη νέα χρονιά, μεταξύ των οποίων είναι και η SuperLeague..

Ο Καλογερόπουλος σφυρίζει την Κυριακή στα Γιάννινα

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - ΟΦΗ την Κυριακή

Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – ΟΦΗ που θα γίνει την Κυριακή στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου).

Με αισιοδοξία ο "Άγιαξ" βλέπει το ματς με ΟΦΗ

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ με το μυαλό και η σκέψη όλων να είναι στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ που θα γίνει στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Υπάρχουν δύο ματς στη σειρά και μάλιστα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που στόχος είναι οι 6 βαθμοί.

Φουλάρει μηχανές για Γιάννινα ο ΟΦΗ

Τα τελευταία νέα από τον ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Φουλάρει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ την Κυριακή στα Γιάννενα ενώ το βάρος έχει πέσει στο μέτωπο των τραυματιών.
Αντίστροφα μετράει ο ΟΦΗ για την επιστροφή του στην δράση με στόχο την επιστροφή του και στις νίκες, σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, το τρίτο του σερί, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Άσχημη βραδιά για Ολυμπιακό στην Ισπανία

Συντριβή Ολυμπιακού 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης


«Ναυάγιο» Ολυμπιακού στη Μαδρίτη και συντριβή 4-0 από την Ατλέτικο. Πλήρωσε χοντρά ατομικά λάθη και συνολικά κακή απόδοση. Χατ τρικ ο Μάντζουκιτς. Με θαύμα πια η πρόκριση στους 16, στόχος να μη χαθεί και το Europa.

Διακρίσεις αθλητριών του Σπάρτακου στο Πανευρωπαϊκό

Διακρίσεις αθλητριών του Σπάρτακου στο Πανευρωπαϊκό άρσης βαρών


Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι πρωταθλήτριες του συλλόγου Άννα Μπογά και Σταυρούλα Μπαλάσκα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών που διεξάγεται στη Λεμεσό της Κύπρου.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Απεργία στα ΜΜΕ μέχρι στις 6 το πρωί της Πέμπτης

Απεργία σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας με μια σειρά αιτημάτων που υπάρχουν


To gianninasports.blogspot.com συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογραφικών οργανώσεων από τις 6 το πρωί της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου μέχρι 6 το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου,

Η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΗΣΩΝ

Θα γίνει..... πασάς στα Γιάννινα αν πάρει 6 βαθμούς!

Επιστροφή στο γήπεδο για σήμερα Τετάρτη (26/11) οι παίκτες του ΠΑΣ


Από σήμερα Τετάρτη ξεκινούν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ και η αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη, γιατί την Κυριακή υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ στα Γιάννινα και αμέσως μετά την Τετάρτη υπάρχει πάλι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Αν ο ΠΑΣ κερδίσει και τα δύο αυτά παιχνίδια και τσεπώσει 6 βαθμούς, πραγματικά θα νιώσει…. Πασάς στα Γιάννινα! 

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ

Σε κυκλοφορία από Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - ΟΦΗ


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από αύριο, Τετάρτη 26/11/ 2014, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η, που θα διεξαχθεί το  Κυριακή 30/11/2014, και ώρα 17:15, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Χωρίς Περογαμβράκη ο ΟΦΗ στα Γιάννινα

Ο Γκατούζο στα Γιάννινα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξη Περογαμβράκη


Νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα τίθεται ο Αλέξης Περογαμβράκης που δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το νέο ξεκίνημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το νέο ξεκίνημα

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα που είχαν διακοπεί με την ΕΠΟ να επισημαίνει τα εξής για το νέο ξεκίνημα.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η σούπερ λίγκα έκανε αυτό που ζήτησε η ΕΠΟ

Τι ακριβώς αναφέρει η αποψινή ανακοίνωση της σούπερ λίγκα


Βαδίζουμε ολοταχώς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς αυτό που ζητούσε η ΕΠΟ από τις ομάδες να καταδικάσουν την επίθεση κατά του Ζωγράφου υλοποιείται με αποψινή ανακοίνωση της σούπερ λίγκα.

Ο ΠΑΣ Κυριακή με ΟΦΗ, Γενάρη με Παναιτωλικό!

Την ομάδα του ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή στα Γιάννινα ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Ξεκινά το πρωτάθλημα την Κυριακή με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής και όχι της 11ης που ήταν στη σειρά του προγράμματος. Έτσι ο ΠΑΣ την Κυριακή θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον ΟΦΗ. Η 11η αγωνιστική (ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) θα γίνει στο διήμερο 10-11 Ιανουαρίου 2015.

Ανακοίνωση Προοδευτικής για την αλλαγή προπονητή

Η ιστορική Προοδευτική Περάματος εξέδωσε ανακοίνωση για την αλλαγή προπονητή


Για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, καθώς ο Νίκος Γκούρας πήρε τη θέση του Θανάση Χαρίση, από την προοδευτική Περάματος ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Χαρίση.Ευχόμαστε στον Θανάση καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει και τον ευχαριστούμε θερμά για το πολύτιμο έργο που προσέφερε στην ομάδα μας.

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Πανιώνιο από την ΕΕΑ

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στον Πανιώνιο από την ΕΕΑ.

Τις αποφάσεις της γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/11) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που έριξε βαριά «καμπάνα» στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε διορία για να καταθέσει την εγγυητική επιστολή, ωστόσο για μία ακόμα φορά οι «κυανέρυθροι» απέφυγαν να το κάνουν.

Βγήκε ο Μποροβήλος, ξεκινούν οι αγώνες

Με την εκλογή Μποροβήλου στη σούπερ λίγκα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα


Ο Γιώργος Μποροβήλος, όπως αναμενόταν, είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Δεκατρείς ΠΑΕ υπέρ του, «όχι» από Παναθηναϊκό και τέσσερα λευκά! Επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αήττητες οι κοπέλες του Γ.Α.Σ όπου κι αν παίζουν!

Αήττητες συνεχίζουν την προέλαση οι κοπέλες του Γ.Α.Σ στο βόλει


Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική η γυναικεία ομάδα του Γιάννενα Α.Σ. παρέμεινε αήττητη αφού κέρδισε και την ομάδα της ΦΙΛΙΑΣ στην Άρτα με 3-0 σετ.
Η ομάδα όμως των κοριτσιών του ΓΑΣ παρά την νίκη δεν έδειξε την ίδια αγωνιστική διάθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σε δύο γκρουπ η προπόνηση του "Άγιαξ"

Προπόνηση σε 2 γκρουπ σήμερα ο ΠΑΣ και αύριο Τρίτη ξεκούραση με ρεπό

Σε φουλ αγωνιστική δράση ήταν το ΠΑΣ το Σαββατοκύριακο με τα δύο φιλικά που έδωσε κόντρα σε Αναγέννηση Άρτας (1-0) και Λάρισα (0-0). Σήμερα Δευτέρα έγινε πάλι κανονικά προπόνηση ενώ για αύριο Τρίτη (25/11) δόθηκε ρεπό.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ισοπαλία 0-0 στο φιλικό του ΠΑΣ με Λάρισα

Ο Μπράνα Ίλιτς έχασε πέναλτι στο 66' του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα

Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίστηκε το ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε ο ΠΑΣ με τη Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με εναλλασσόμενη την υπεροχή των ομάδων.