Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΣ κέρδισε δύσκολα 1-0 την Αναγέννηση Άρτας

Ο Ευριπίδης Γιάκος πέτυχε το γκολ της νίκης για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με την Αναγέννηση Άρτας


Το κυρίως πιάτο του αγωνιστικού διήμερου για τον ΠΑΣ, έστω με ανεπίσημο φιλικό χαρακτήρα, μπορεί να είναι την Κυριακή (23/11) το μεσημέρι με τη Λάρισα, αλλά σήμερα Σάββατο έδωσε και άλλο φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας στο ΠΕΑΚΙ και το οποίο κέρδισε με 1-0.

Το φιλικό με ΑΕΛ θυμίζει τον παλιό καλό καιρό

Στιγμιότυπο από τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΣ - Λάρισα 2-0 τον Ιανουάριο 2010 στο άδειο στάδιο "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την ιστορική Λάρισα θα φιλοξενήσει αύριο το μεσημέρι σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Μέχρι χτες δεν είχε ανακοινωθεί αν θα υπάρχει εισιτήριο.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Προσπάθειες να μη χαλαρώσει η ομάδα

Στον ΠΑΣ γυμνάζονται εντατικά για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στη μάχη του πρωταθλήματος


Μπορεί να μη έχει πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, αλλά στον ΠΑΣ δεν κάθονται ούτε στιγμή για να μη χαλαρώσουν και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στην πρώτη γραμμή όταν ξαναρχίσουν τα παιχνίδια. Μάλιστα την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα γίνει και φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Δεξαμενή ταλέντων και πρωταθλητών ο Ν.Ο.Ιωαννίνων

Ενδιαφέροντα νέα από την δραστηριότητα στην κωπηλασία και το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Αρκετά νέα ταλέντα «εκκολάπτονται» αυτή την περίοδο στις κατηγορίες αρχαρίων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Φιλικό με Λάρισα την Κυριακή ο ΠΑΣ

Φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα θα δώσει την Κυριακή στα Γιάννινα ο ΠΑΣ


Φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα θα δώσει την Κυριακή (23/11) ο ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει το αγωνιστικό κενό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΣ:

Το πρόβλημα με τις βροχές και πως θα λυθεί

Το πρόβλημα με τις βροχές και τα γήπεδα, θα τα αντιμετωπίσουν και φέτος οι παίκτες του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν χτες, ειδικά τις πρωινές ώρες στα Γιάννινα, δημιούργησαν πρόβλημα και στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού λόγω των λασπόνερων ήταν αδύνατο να γίνει προπόνηση σε ανοιχτό χώρο και σε κάποιο από τα βοηθητικά γήπεδα του ΠΕΑΚΙ.

Οριστικά χωρίς αγώνες το Σαββατοκύριακο

Λουκέτο και αυτή την Κυριακή σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα


Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ' Εθνική Κατηγορία).

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Προκρίθηκαν Πέραμα, Κρύα, Ανατολή και Χουλιαράδες

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες προημιτελικής φάσης κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Α. Ε. Χουλιαράδων, Προοδευτική Περάματος, ΠΑΟ Κρύας και Α. Ο. Ανατολής εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες.

Ανέβασε ρυθμούς ο Μορένο στον Παναιτωλικό

Ο Μορένο πάει καλύτερα στον Παναιτωλικό


Προθέρμανση με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης – κινητικότητας των κάτω άκρων, περιλάμβανε στην έναρξή της η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια έγινε επιθετική τακτική σε υποομάδες και επιθετική – αμυντική τακτική σε ζώνες.

Όλα δείχνουν ότι θα γίνουν κανονικά τα ματς

Το σφύριγμα της σέντρας θα ακουστεί το Σαββατοκύριακο όπως και τη Δευτέρα στη σούπερ λίγκα

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής καθώς η κοινή επιθυμία των ομάδων έκαμψε τις όποιες αντιρρήσεις της ΕΠΟ. Το «πράσινο» φως για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένες άναψε η ΕΠΟ στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη (19/11), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Λόγω βροχής αναγκαστικά σε γυμναστήριο η προπόνηση

Στο γυμναστήριο έγινε σήμερα Τετάρτη η προπόνηση του ΠΑΣ 

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν σήμερα Τετάρτη στα Γιάννινα ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να προπονηθεί από τα λασπόνερα στο βοηθητικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ. Έτσι η προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Κολακευτικά λόγια στην Ιταλία για Μάριο Οικονόμου

Πολύ καλά τα πάει στην Ιταλία ο Γιαννιώτης αμυντικός Μάριος Οικονόμου


Τη δική της προσπάθεια για να ανεβεί στη Serie A κάνει η Μπολόνια, η οποία υποβιβάστηκε τη σεζόν που μας πέρασε. Οι «ροσομπλού» είναι μία ιστορική ομάδα και γι' αυτό η ιστοσελίδα worldsoccertalk.com ασχολήθηκε μαζί της και με τον τρόπο παιχνιδιού της.

Με έξυπνη τακτική θα "χτυπήσει" ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Προετοιμάζεται εντατικά ο ΠΑΣ για τη μάχη του Αγρινίου με τον ισχυρό Παναιτωλικό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επιστροφές αλλά και απουσίες σημειώθηκαν πάλι χτες στην προπόνηση του ΠΑΣ, καθώς μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Μπέριος, αλλά έμειναν εκτός οι Ντάσιος, Σαπαλίδης, Ιωάννου.

Σήμερα Τετάρτη αποφασίζει η ΕΠΟ για την αναβολή

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να αποφασίσει η ΕΠΟ αν γίνουν ή όχι ματς την Κυριακή


Εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει η απόφαση η ΕΠΟ για το αν θα προχωρήσει στην αναβολή των εθνικών πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο ή όχι. Αυτό που περιμένουν στην Ομοσπονδία είναι έγγραφα από τη Super League και τη Football League που να εκφράζουν την επιθυμία για την διεξαγωγή της αγωνιστικής δράσης, αλλά και την καταδίκη της επίθεσης κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου και παρόμοιων ενεργειών κατά των διαιτητών.

ΠΣΑΤ: Δεν στοχοποιεί ο Τύπος τους διαιτητές

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τα περί στοχοποίησης των διαιτητών από δημοσιεύματα


O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου απάντησε στο σχέδιο ανακοίνωσης της Superleague περί στοχοποίησης διαιτητών από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή το σχέδιο ανακοίνωσης της Super League και τις αναφορές στα ΜΜΕ για ρεπορτάζ, τα οποία οδηγούν σε στοχοποίηση διαιτητών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) επισημαίνει τα εξής:

Μπράβο στον "ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ." για την ωραία πρωτοβουλία του

Παιδιά από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ιωαννίνων φιλοξενεί στις ακαδημίες του ο "ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ."


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο σύλλογος «ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.» καθώς αποφάσισε να γυμνάζονται αφιλοκερδώς στις ακαδημίες του παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου. Σε έγγραφό του προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου (ΚΚΠΠΗ), Παράρτημα προστασίας παιδιού Ιωαννίνων αναφέρονται και τα εξής:

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πετράκης: Εμείς πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι

Στον ΠΑΣ όλοι είναι έτοιμοι για το ματς με τον Παναιτωλικό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό στις προπονήσεις επέστρεψαν από χτες  οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό, που έχει μεν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά μπορεί να πάει μια εβδομάδα ακόμα πίσω.

Τετάρτη (19/11) η προημιτελική φάση του κυπέλλου

Τετάρτη η προημιτελική φάση κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

Τέσσερις αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 για το κύπελλο της ΕΠΣΗΠ που μπήκε πλέον στην προημιτελική φάση. Οι αγώνες αναλυτικότερα:

-Στις 2.30 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κρύας ο τοπικός ΠΑΟ θα υποδεχτεί το Ασβεστοχώρι. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τάσης με βοηθούς τους Μωϋσιάδη και Παπαλαζάρου.

Συνήθισε πλέον στις.... σφαλιάρες η Εθνική!

Άσχημη εμφάνιση και ήττα της εθνικής Ελλάδας με 2-0 από την Σερβία σε φιλικό παιχνίδι στα Χανιά


Ακόμα μία τραγική εμφάνιση από την Ελλάδα η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Σερβία στα Χανιά, δείχνοντας πως το επίπεδο έχει πέσει… επικίνδυνα. Το τελευταίο δίμηνο, η Ελλάδα παρουσιάζει ένα αγνώριστο πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που μας είχε συνηθίσει την τελευταία δεκαετία.

Θα συνεδριάσουν.... τηλεφωνικά στη σούπερ λίγκα

Τηλεφωνικά θα πάρουν αποφάσεις στη σούπερ λίγκα


Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν θέλουν να ισχύσει η απόφαση που πήρε η ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή (14/11) και αφορούσε στην επ΄αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων, μόνο που η εν λόγω επιθυμία τους δεν θα καταγραφεί εντέλει μέσω έκτακτου Δ.Σ. του συνεταιρισμού, αλλά διά περιφοράς.

Στο Αγρίνιο ετοιμάζονται και τα "καναρίνια"

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο


Με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος και ασκήσεις συναρμογής – ευλυγισίας, άρχισε η σημερινή (Τρίτη) προπόνηση του Παναιτωλικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Νίπτει τας χείρας του ο Ντάλλας και καλά κάνει!

Δεν θα ασχολείται ο Χιου Ντάλλας από εδώ και πέρα με ορισμούς διαιτητών


Μετά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ντάλλας που έφεραν από το εξωτερικό για να φτιάξει τη διαιτησία, τελικά νίπτει τας χείρας του καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ δεν θα εμπλέκεται σε ορισμούς διαιτητών και θα είναι υπεύθυνος μόνο για την επιμόρφωσή τους.

Μπήκε ο Μπέριος, έξω Σαπαλίδης, Ντάσιος, Ιωάννου

Ο Σταμάτης Σαπαλίδης έπαθε διάστρεμμα στην προπόνηση και αποχώρησε από την προπόνηση

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε ο Θοδωρής Μπέριος και έτσι θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα ο Γιώργος Ντάσιος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και αν γίνουν τα παιχνίδια κανονικά χωρίς να υπάρξει αναβολή μάλλον δεν προλαβαίνει για το ντέρμπι του Αγρινίου.