Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Έτσι όπως πήγε το ματς, καλός είναι και ο πόντος

Ο Ίλιτς ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του (ΦΩΤΟ novasports.gr)

Με λευκή ισοπαλία (0-0) σφραγίστηκε το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Καλλονή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Η συνταγή για τον «Άγιαξ» χάλασε στο 51’ όταν αποβλήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Άντι Λίλα από τον κακό ρέφερι Μάνταλο που πολλές φορές σφύριξε κατά του ΠΑΣ προκαλώντας την εξέδρα.

Γ. Ματζουράκης: Μας έλειψαν οι καλές τελικές πάσες

Οι δηλώσεις του Γιάννης Ματζουράκη στη συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι στο α' ημίχρονο, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο β' μέρος είχαμε την αριθμητική υπεροχή, αλλά δεν είχαμε την καθαρή πάσα στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου ούτε την καθαρή σκέψη να φτάσουμε στη νίκη.

Γ. Πετράκης: Αν δεν κερδίζεις, μη το χάνεις

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής:  «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στο ρόστερ και στην οργάνωση παιχνιδιού. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική συγκομιδή της Καλλονής.

Ντάσιος: Η μπάλα θέλει και τύχη

Λίγο έλειψε ο Ντάσιος να γίνει ο ήρωας του αγώνα.


O παρ' ολίγον ήρωας του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με την Καλλονή Γιώργος Ντάσιος χαρακτήρισε άτυχη την ομάδα του στο δοκάρι που είχε ο ίδιος στα τελευταία λεπτά.

Αναστασιάδης: Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα

Ο Ανέστης Αναστασιάδης κάνει δηλώσεις στο ρεπόρτερ της NOVA

Ο Ανέστης Αναστασιάδης δηλώνει πως παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα της Καλλονής στα Γιάννινα, το ισόπαλο 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Με δύναμη και πάθος ο ΠΑΣ πάει για τη νίκη

Τέτοιες στιγμές να ξαναζήσουμε σήμερα στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Με τη φόρα που πήρε γυρίζοντας από τη Νέα Σμύρνη όπου την περασμένη Δευτέρα κέρδισε τον Πανιώνιο, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένος σήμερα να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Καλλονής, στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με απευθείας μετάδοση από το κανάλι NOVA3. 

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η Καλλονή είχε χάσει 2-1 από τη Δόξα Κρανούλας

Οι αγώνες που έδωσε η Α.Ε.Ν. Καλλονής στα Γιάννινα, Έχασε από την Κρανούλα, αλλά κέρδισε τον ΠΑΣ! 

Ανάμεσα στον ΠΑΣ και στην Καλλονή δεν υπάρχει προϊστορία, αφού πέρσι για πρώτη φορά αντάμωσαν οι δρόμοι τους. Στο ματς του α’ γύρου που έγινε στο ΟΑΚΑ η Καλλονή κέρδισε 1-0 με γκολ του Λεοζίνιο.

19 παίκτες έτοιμοι στη μάχη για τη νίκη

Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση ΠΑΣ - Καλλονή 1-2. 


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ με μια προπόνηση που έγινε το πρωί και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους 19 παίκτες που είναι στην αποστολή. Μοναδικός απόντας είναι ο Κοροβέσης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μετά την εγχείρηση που έκανε.

Με πτήση τσάρτερ έρχεται στα Γιάννινα η Καλλονή

Με πτήση τσάρτερ απόγευμα Παρασκευής (σήμερα) φτάνει στα Γιάννινα η αποστολή της Καλλονής μαζί με την ομάδα νέων.


Την τελευταία τους προπόνηση πριν την εκτός έδρας 8η αγωνιστική Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015 πραγματοποίησαν οι παίκτες της Καλλονής μας στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Γ.Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ.

Αλλαγή γηπέδου λόγω των βροχοπτώσεων

Στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" της ΕΠΣΗΠ θα παίξουν το Σάββατο (25/10) και ώρα 11:00 οι ομάδες Κ-20 του ΠΑΣ και της Καλλονής.

Λόγω των βροχοπτώσεων ο αγώνας της Κ-20 του ΠΑΣ με την Καλλονή θα γίνει τελικά στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» της ΕΠΣΗΠ και όχι στο ΠΕΑΚΙ. Οι άλλες δύο ομάδες του ΠΑΣ Κ-17 και Κ-15 θα παίξουν εκτός έδρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Δεν έρχονται Γιάννινα Καμαρά και Βλαστέλλης

Εκτός από τον Καμαρά δεν έρχεται στα Γιάννινα και ο Βλαστέλλης (φωτο).


Με την προπόνηση της Πέμπτης (23/10) συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι του Σαββάτου (25/10) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Οι ρέφερι στα παιχνίδια των ομάδων νέων

Που παίζουν οι ομάδες νέων του ΠΑΣ και ποιοι είναι οι ρέφερι που ορίστηκαν στα παιχνίδια


Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες νέων Κ-20 και Κ-17 στη σούπερ λίγκα το Σαββατοκύριακο. 

Μετά από ένα χρόνο ο Μάνταλος σε ματς του ΠΑΣ

Ο Σταύρος Μάνταλος θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Καλλονή. Πέρσι είχε διευθύνει τον αγώνα Βέροια - ΠΑΣ 2-2.


Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος από το σύνδεσμο Καβάλας θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Καλλονή το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00).

Παρά τη δυνατή βροχή, κανονικά η προπόνηση

Πάνοπλος ουσιαστικά ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί το Σάββατο την ομάδα της Καλλονής.


Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.  και υπό συνεχή βροχή, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Ο προπονητής  Γιάννης Πετράκης και οι  συνεργάτες  του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου και Χρήστος Τσελιόπουλος δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές μας σε ομαδική τακτική και στημένες φάσεις.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στις επάλξεις πάλι Ντάσιος, Ίλιτς, Μανιάς

Λύνονται τα χέρια του Γιάννη Πετράκη με την επιστροφή στην ενεργό δράση σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Ιδιαίτερα ενισχυμένος θα παραταχτεί ο ΠΑΣ στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Καλλονή. Εκτός από το Ντάσιο που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, εντάξει είναι και οι Μανιάς, Ίλιτς αφού οι μαγνητικές που έκαναν σήμερα Τετάρτη ήταν καθαρές και ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Κοροβέσης.

Πολλά μπράβο άκουσαν παίκτες και Πετράκης

Πολλά μπράβο άκουσαν από τον κόσμο στα Γιάννινα οι παίκτες και ο Γιάννης Πετράκης για τη νίκη και την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

«Μπράβο μάγκες, μπράβο και σε σένα κόουτς». Αυτές ήταν οι ατάκες στους σχολιασμούς της σπουδαίας νίκης που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου και που γινόταν χτες στα Γιάννινα.

Ο Ανρί Καμαρά πονοκέφαλος για Ματζουράκη

Ο Ανρί Καμαρά με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε παλιότερο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Τον μοναδικό... πονοκέφαλο του Γιάννη Ματζουράκη αποτελεί ο Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του και την Τετάρτη (22/10) θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο για την κατάσταση που βρίσκεται και το πότε θα είναι έτοιμος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Τ. Κρητικός: Θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα

Ο Τάσος Κρητικός πιστεύει ότι ο ΠΑΣ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα πάει καλύτερα στη συνέχεια

Ο Τάσος Κρητικός αποτελεί το νέο αίμα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο 19χρονος άσος μιλάει στο gazzetta.gr για την εκτός έδρας νίκη των Ηπειρωτών επί του Πανιωνίου, για το επερχόμενο αγώνα με την Καλλονή, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τα κεφάλια μέσα, προσοχή στο ματς με Καλλονή

Θέλει προσοχή το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή στα Γιάννινα. Το στιγμιότυπο είναι από την περσινή αναμέτρηση.

Οι χαρές και τα πανηγύρια λόγω της υπερπολύτιμης νίκης επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Από σήμερα για τους κυανόλευκους η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς του Σαββάτου με την Καλλονή που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Α. Μιχαήλ: Δεν ήταν κανένα πέναλτι

Δεν υπήρξε καμία περίπτωση πέναλτι τόνισε ο Αλέξης Μιχαήλ που παραδίδει τη φανέλα στο νεαρό γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ως το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ χαρακτήρισε το δευτεριάτικο (20/10) με τον πανιώνιο ο Αλέξης Μιχαήλ, τονίζοντας ότι το κλειδί ήταν η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια, όλοι γήπεδο το Σάββατο

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλονή που θα γίνει το Σάββατο στα Γιάννινα. Με νίκη ο ΠΑΣ μπορεί να μπει στην 8άδα.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, Τρίτη 21/10/ 2014, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/10/2014, και ώρα 15:00, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΑΕ Πανιώνιος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία


Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για την διαιτησία Παπαπέτρου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προφανώς η ήττα έφερε σκοτοδίνη στην πλατεία! Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, διαχρονικά, δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει απολέσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς εξ αυτών.

Γ. Πετράκης: Κάναμε μια σημαντική επιτυχία

Ο Πετράκης τόνισε ότι ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΣ η νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε, ωστόσο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Άντι Λίλα, μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία.

Τερεζόπουλος: Θα έλεγα μας κέρδισε δίκαια ο ΠΑΣ

Ο προπονητής του Πανιώνιου Δημήτρης Τερεζόπουλος χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του ΠΑΣ

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιώνιου Δημήτρης Τερεζόπουλος δήλωσε τα εξής:  «Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον δεν πρέπει να το χάσεις. Η παρουσία μας ήταν από τις πιο πειθαρχημένες.

Μ. Βελλίδης: Δουλέψαμε πάνω στην τακτική του Πανιώνιου

Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη στη NOVA


Στη σημασία που έχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στάθηκε ο Μάρκος Βελλίδης μιλώντας στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Ώρα των πρωταθλητών».

Τεράστια νίκη από τον θρυλικό "Άγιαξ της Ηπείρου"

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν το γκολ της νίκης μέσα στη Νέα Σμύρνη. Σε πρώτο πλάνο Ακόστα και Μανιάς (ΦΩΤΟ novasports.gr)

Τεράστιας σημασίας βαθμολογική νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου σημείωσε ο ΠΑΣ με το γκολ του Νόε Ακόστα στο 62’. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ πέρασε στη 10η θέση με 8 βαθμούς, λαμβάνοντας υπόψη ότι έδωσε μόνο 2 ματς στα Γιάννινα και 4 εκτός έδρας!

Στον τελικό κυπέλλου και στους άνδρες ο ΓΑΣ

Η ομάδα βόλει του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. που έφτασε στον τελικό κυπέλλου ΕΣΠΕΔΕ (ΠΗΓΗ: giannenavolley.gr)

Μετά τις γυναίκες και οι άνδρες του ΓΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΕ επικρατώντας μέσα στην Ηγουμενίτσα του τοπικού Ερμή με 3-1 σετ. Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά για την ομάδα του ΓΑΣ που προσπαθούσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας.

Στα κύματα του Θερμαϊκού οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές

Στα κύματα του Θερμαϊκού ξεχώρισαν οι Γιαννιώτες αθλητές

Μοναδικές κούρσες, μάχη με τα κύματα και τον δυνατό άνεμο του Θερμαϊκού Κόλπου, συγκινήσεις και φυσικά πολλή περιπέτεια έζησαν οι αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που διεξήχθη επί τριήμερο στην Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Έξω για πειθαρχικό παράπτωμα ο Μητρόπουλος

Εκτός αποστολής έμεινε στον Πανιώνιο ο Παύλος Μητρόπουλος για πειθαρχικό παράπτωμα

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Παύλος Μητρόπουλος και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/10).

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο


Χωρίς Ντάσιο, Ίλιτς και Κοροβέση ταξίδεψε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Στην αποστολή που βρίσκεται από το απόγευμα στην Αθήνα συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Οι κινήσεις Πετράκη στη σκακιέρα της Νέας Σμύρνης

Πολλή δουλειά έχει και ο Γιάννης Πετράκης για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Δευτέρα 20/10 ώρα 19:30 NOVA1)

Με μια προπόνηση που έγινε χτες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί οδικώς για την Αθήνα. Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε τις τελευταίες οδηγίες για το αυριανό παιχνίδι που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.