Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Με τρεις απουσίες φεύγει για Αθήνα ο ΠΑΣ

Ο Μπράνα Ίλιτς θα είναι ο μεγάλος απόντας από το ματς με τον Πανιώνιο


Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Μιχάλης Μανιάς και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΠΑΣ που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (19/10) για Αθήνα. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα ξεκινήσει με τη βασική ενδεκάδα στη θέση του τραυματία Ίλιτς που έκανε και σήμερα Σάββατο θεραπεία για να είναι έτοιμος στο άλλο ματς με την Καλλονή στα Γιάννινα.

Πως θα παίξει και σε τι ποντάρει ο "Άγιαξ"

Αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη είναι ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά από διακοπή αρκετών ημερών ξαναρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής (η 6η θα γίνει εμβόλιμα την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου).

"Πάνω κάτω οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες"

Οι δηλώσεις στη NOVA από τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου Νίκο Παπαδόπουλο

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιώνιου Νίκος Παραδόπουλος σε δηλώσεις του στη NOVA με αφορμή και την ανανέωση του συμβολαίου του, αναφέρθηκε και στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στη Ν. Σμύρνη

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ

Την Κυριακή (19/10) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (20/10) του Ιστορικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 19 Οκτωβρίου.

Έχασε και η Κ-20 του ΠΑΣ 1-0 από Πανιώνιο

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Πανιωνίου και ΠΑΣ με τους διαιτητές στο γήπεδο Αργυρούπολης (ΦΩΤΟ panionianea.gr)

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ο Πανιώνιος κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Αργυρούπολης. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης στο 43’ με τον Αρώνη.

Έχασαν οι ομάδες νέων Κ-17 και Κ-15 από την Ξάνθη

Η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη (δεξιά) και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Δεβελέγκα (αριστερά). ΦΩΤΟ:sportsioannina.gr

Την ήττα από την Ξάνθη γνώρισαν οι ομάδες Κ17 και Κ-15 του ΠΑΣ για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της σούπερ λίγκα. Η Κ-17 έχασε με 1-0 στο ΠΕΑΚΙ και η Κ-15 με 3-0 στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Προϊστορία, πρωταγωνιστές και ιστορίες από παλιά

Βαγγέλης Γυφτόπουλος και Αντώνης Μανίκας το 2012 πριν από την αναμέτρηση ΠΑΣ - Πανιώνιος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΣ. Την Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Εκεί που οι κυανόλευκοι έχουν μόνο μια νίκη στην ιστορία τους. Την πέτυχαν τη σαιζόν 2012-2013 με σκορ 1-0 και με γκολ του Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος τώρα είναι τραυματίας.

Ο Πανιώνιος με τη γλώσσα των αριθμών

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι το σήμα κατατεθέν του φετινού Πανιώνιου. Ο "Κάνιο" από το λιμάνι πήγε στην πλατεία για καφέ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα και είναι ευκαιρία την αντίπαλη ομάδα με τη γλώσσα των αριθμών.

Ευχαριστίες από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας

Ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας ευχαριστεί Σπανό, Μυροφορίδη και Πάντο



Με ανακοίνωσή του ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό για χορηγία της ΕΤΕΚΑ και όσους αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας. Αναλυτική η ανακοίνωση:

Προληπτικά δεν προπονήθηκε και ο Μανιάς

Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Μιχάλης Μανιάς λόγω ενοχλήσεων στη μέση


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας (20/10) στη Νέα Σμύρνη. Στην προπόνηση της Παρασκευής έλαβαν μέρος όλοι παίκτες όπως και ο Λίλα που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Θεραπεία έκανε ο Ίλιτς, προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Μανιάς γιατί έχει ενοχλήσεις στη μέση και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Κοροβέσης.

Η δήλωση Λίλα και η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ

Η δήλωση του Άντι Λίλα και η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ


Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Άντι Λίλα έδωσε εξηγήσεις στη διοίκηση όπου υποστήριξε αυτά που λέει και στις δηλώσεις του. Ότι δεν ασχολείται με την πολιτική, σέβεται και τιμά όλους τους έλληνες φιλάθλους και δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πέρσι 2 νίκες και 1 ήττα με Παπαπέτρου ρέφερι

Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου ορίστηκε στον αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΣ

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα Πανιώνιος – ΠΑΣ (Δευτέρα 20/10 19:30) με βοηθούς τους Νικόλαο Γεωργαράκο (Αθηνών), Γεώργιο Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου). Τέταρτος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας).

Ετοιμάζεται ο Μανιάς για τη μάχη της Ν. Σμύρνης

Ετοιμάζεται ο Μιχάλης Μανιάς για τη μάχη της Νέας Σμύρνης αφού ο Μπράνα Ίλιτς συνεχίζει την αποθεραπεία.

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο. Από την πρωινή προπόνηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Αλβανός διεθνής μέσος Άντι Λίλα που αναμένεται το απόγευμα στα Γιάννινα για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε στο διακοπέν ματς Σερβίας – Αλβανίας.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα εκτός μάχης οι Ίλιτς και Ναδάλες

Ούτε σήμερα προπονήθηκαν Ίλιτς και Ναδάλες (φωτο).

Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή των Ίλιτς και Ναδάλες στο ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αφού ούτε και σήμερα έλαβαν μέρος στην προπόνηση. Επίσης δεν προπονήθηκαν και οι Κοροβέσης, Λίλα.

Ποια είναι φέτος τα "Γαλλικά κλειδιά" του ΠΑΣ

Είναι κάποιοι παίκτες "πολυεργαλεία" στον ΠΑΣ, όπως και ο Σταύρος Τσουκαλάς που εικονίζεται στη φωτογραφία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον ΠΑΣ, καθώς ούτε χτες προπονήθηκαν οι Ίλιτς και Ναδάλες που ακολούθησαν ατομικό πρόβλημα. Ο Σέρβος επιθετικός είναι από το ματς με τη Βέροια με πρόβλημα στον αστράγαλο που δεν ξεπεράστηκε, ενώ ο Ισπανός αμυντικός από τη Δευτέρα έχει τράβηγμα στον δικέφαλο.

Για εξηγήσεις κλήθηκε από τον ΠΑΣ ο Άντι Λίλα

Για εξηγήσεις κλήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα


Για να δώσει εξηγήσεις για τα επεισόδια του διακοπέντος αγώνα των εθνικών ομάδων Σερβίας – Αλβανίας κλήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Αλβανός μέσος Άντι Λίλα, καθώς σε κάποια τηλεοπτικά πλάνα φαίνεται και η δική του παρουσία.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μετά τις διακοπές βρίσκει τον κακό του δαίμονα!

Κατά σύμπτωση ο ΠΑΣ μετά τις διακοπές του Οκτωβρίου βρίσκει τον Πανιώνιο αντίπαλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Το έχει η μοίρα φαίνεται του ΠΑΣ Γιάννινα, κάθε φορά που διακόπτεται μήνα Οκτώβριο το πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, όταν επαναρχίζει να βρίσκει τον Πανιώνιο για αντίπαλο.

Τελειώνει από την Εθνική Νέων ο Ηπειρώτης Β. Τζαλακώστας

Τέλος από την Εθνική Νέων ο "λόρδος από τη Φιλιππιάδα" Βασίλης Τζαλακώστας


Μετά την ήττα της εθνικής νέων με 10-0 από την Ελβετία τελειώνει και η σύντομη παρουσία του Ηπειρώτη προπονητή Βασίλη Τζαλακώστα  (κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Φιλιππιάδας) καθώς η ΕΠΟ ζήτησε την παραίτησή του.

Οι ποινές της ΕΠΣΗΠ σε παίκτες, προπονητές, παράγοντες

Οι "καμπάνες" της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΗΠ

Ποινές με αποκλεισμούς από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικά πρόστιμα επέβαλε η ΕΠΣΗΠ σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες για παραβατικές συμπεριφορές στα γήπεδα, σύμφωνα με τις αναφορές στα φύλλα αγώνων. Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΠΣΗΠ.

Ποιές είναι οι "σπαζοκεφαλιές" του Γιάννη Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης ψάχνει το σχήμα που κα καλύψει τα κενά και θα κάνει δυνατή παρουσία στη Νέα Σμύρνη


Ούτε σήμερα προπονήθηκαν Ίλιτς και Ναδάλες που έχουν προβλήματα τραυματισμών και ακόμα δεν ξεκαθάρισε αν θα τους έχει ο Πετράκης στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αν δεν παίξει ο Ίλιτς θα ξεκινήσει από την αρχή ο Μανιάς.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Περαστικά Νίκο και γρήγορα σιδερένιος στα γήπεδα

Σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας υποβλήθηκε ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ


Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (20/10).

Για νέες εθνικές επιτυχίες Τσίλης και Παππάς

Έτοιμοι για νέες επιτυχίες είναι οι διεθνείς κωπηλάτες του ΝΟΙ Γιάννης Τσίλης (Ολυμπιονίκης), Ηλίας Παππάς (Παγκόσμκιος Πρωταθλητής).

Πανέτοιμοι να ριχτούν στην μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας, εκπροσωπώντας τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία και το σωματείο τους, τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων,  είναι ο Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσίλης και ο Παγκ. Πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. Ηλίας Παππάς.

Ο Γ.Α.Σ 3-0 τον Α. Ο. Φιλίας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ο Γ.Α.Σ συνέτριψε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Φιλίας Άρτας.


Συντριπτική νίκη με 3-0 σετ επί του Α. Ο. Φιλίας Άρτας στο κύπελλο γυναικών βόλλει πέτυχε ο ΓΑΣ (ΓΙΑΝΝΕNΑ Α.Σ.), δείχνοντας ότι διαθέτει μια ισχυρή ομάδα. Η ανωτερότητα της Γιαννιώτικης ομάδας ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η επικράτηση καθολική.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Γ. Τάτσης

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννη Τάτση.


Ο προπονητής της ομάδας νέων Κ20 του ΠΑΣ Γιάννης Τάτσης δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά τον αγώνα με την Α.Ο.Κ.: «Έμεινα ευχαριστημένος τόσο από την αμυντική όσο και από την επιθετική λειτουργία της ομάδας μου. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και αξιοποιήσαμε δυο από αυτές.

Κ-20: Ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 την Κασσιόπη στην Κέρκυρα

Η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ που κέρδισε εκτός έδρας 2-1 την Κασσιόπη


Τη πρώτη της  νίκη του στο πρωτάθλημα της superleague πέτυχε  η ομάδα νέων  Κ20 του ΠΑΣ, κερδίζοντας την  Α.Ο.Κ. με σκορ 2-1. Το 0-1 έκανε ο Γιάκος (59΄) με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του  Αναστασιάδη και ο ίδιος παίκτης (66΄)  με σουτ, από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από πάσα του Πασχάλη, πέτυχε το 0-2.