Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ρεπό το Σαββατοκύριακο έδωσε ο Πετράκης

Ρεπό έδωσε για το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης


Διπλή προπόνηση, πρωί - απόγευμα,  περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση φυσικής κατάστασης με ασκήσεις δύναμης και αναερόβια τρεξίματα.

Παρέμεινε ο Μπριάκος ως υπεύθυνος εκπαίδευσης

Αμετακίνητος έμεινε ο Γιαννιώτης Θανάσης Μπριάκος στη θέση του εκπαιδευτή διαιτησίας


Εδώ και λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καραμελίδη, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι η σύνθεση της ΚΕΔ θα άλλαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στις 8/10 αποφασίζει η Σούπερ Λίγκα για την 6η αγωνιστική

Μπάχαλο τα έκανε η σούπερ λίγκα με το θέμα των αγώνων της 6ης αγωνιστικής


Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου θα αποφασίσει η σούπερ λίγκα για το πότε θα γίνει η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παλιοί γνώριμοι ΠΑΣ και Σκεντέρμπεου

Η Σκεντέρμπεου φημίζεται για την δυνατή έδρα της στην Κορυτσά και τους ένθερμους φιλάθλους της

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΣ θα παίξει την ερχόμενη Τετάρτη φιλικό με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντέρμπεου που έχει έδρα την Κορυτσά και τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί τον τίτλο στη γειτονική χώρα. Φέτος έπαιξε και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ φτάνοντας μέχρι τον 3ο γύρο. Εκεί αγωνίζεται και ο παλιός άσσος του Άρη Κρίστι Βανγκέλι.

Πρωτοφανές! Τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΣ

Με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα είναι το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Στον «αέρα» εξακολουθεί να παραμένει το πότε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα που ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εργομετρικά έκαναν στον Λεβαδειακό

Εργομετρικά έκαναν στον Λεβαδειακό με εντολή Παντελίδη


Αντί προπόνησης το προπονητικό επιτελείο του Λεβαδειακού έκρινε σκόπιμο την Πέμπτη να περάσει από εργομετρικό έλεγχο όλους τους παίκτες. Πιθανότητα για φιλικό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο Σάββας Παντελίδης με τους συνεργάτες του θέλοντας να δει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών των Βοιωτών τους πέρασε από εργομετρικά. Δεν υπήρξε διαχωρισμός σε γκρουπ.

"Ανηφορικός ο δρόμος, αλλά μπορούμε" λένε στον ΠΑΣ

Ένα στιγμιότυπο από το δείπνο που παρέθεσε ο Τσάβεζ για τον γάμο που τέλεσε στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Στο δείπνο που παρέθεσε ο Κριστιάν Τσάβεζ (παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ιωαννίνων) στους συμπαίκτες του, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό της ΠΑΕ, είχαν την ευκαιρία να τα πουν όλοι μαζί σαν μια καλή οικογένεια.

Πως θα καλύψει ο Πετράκης την απουσία του Ντάσιου

Θα ξεκινήσει από την αρχή ο Ναδάλες και θα πάει δεξιός αμυντικός ο Στρούνα;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζονται με κάποιες απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών οι προπονήσεις του ΠΑΣ. Όλοι όσοι έχουν προβλήματα τραυματισμών μέχρι να γίνει το παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα είναι έτοιμοι.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Φιλικό με την πρωταθλήτρια Αλβανίας έκλεισε ο ΠΑΣ

Φιλικό με την Σκεντέρμπεου Αλβανίας θα δώσει την Τετάρτη ο ΠΑΣ στα Γιάννινα


Φιλικό παιχνίδι με την Αλβανική ομάδα Σκεντέρμπεου, που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη (8/10) στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των αγώνων

Άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της ΕΠΣΗΠ που ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα γίνουν τα αναβληθέντα παιχνίδια

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνονται οι κάτωθι αλλαγές:
α) Η 6η αγωνιστική της Α κατηγορίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/10/2014,
β) Η 6η αγωνιστική της Β κατηγορίας 1ου Ομίλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/10/2014,
γ) Η 5η αγωνιστική της Β κατηγορίας 2ου Ομίλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/10/2014,

Η σαιζόν των μεγάλων διακρίσεων στα κουπιά!

Πολλές επιτυχίες είχαν και φέτος οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


«Χρυσή» αποδείχθηκε για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων η φετινή αγωνιστική χρονιά, η οποία έφτασε πλέον στο τέλος της, καθώς μικροί και μεγάλοι αθλητές του Ν.Ο.Ι. κατάφεραν να πετύχουν διακρίσεις και να κατακτήσουν μετάλλια σχεδόν σε κάθε αγώνα Κωπηλασίας στον οποίο έλαβαν μέρος, είτε εντός είτε εκτός των συνόρων.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ψηλά το κεφάλι, υπάρχει και η επόμενη μέρα!

Ο Μιχάλης Μανιάς στον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μίνι προετοιμασία ξεκινά στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αναβολή των αγώνων (λόγω του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη) και στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το ματς με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα (6η αγωνιστική) θα προσπαθήσει ο Κρητικός τεχνικός να διατηρήσει την ομάδα σε καλά επίπεδα και παράλληλα να την φρεσκάρει καλύτερα.

Σε άδεια ο νιόγαμπρος Κριστιάν Τσάβεζ στον ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο του Κριστιάν Τσάβεζ στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ από την σελίδα στο facebook της εκπομπής "Αθλητικό Ραντεβού")

Σε γυμναστήριο έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ όπου απουσίασε ο νιόγαμπρος Κριστιάν Τσάβεζ καθώς του δόθηκε άδεια, καθώς χτες με την εκλεκτή της καρδιάς του έκανε πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για την αναβολή των αγώνων

Ούτε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα γίνουν μέχρι την άλλη Τετάρτη


Και επίσημα η ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στο πνεύμα της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μίνι προετοιμασία υποχρεωτικά τώρα στον ΠΑΣ

Υποχρεωτικά αλλάζει με την αναβολή των αγώνων και το πρόγραμμα του ΠΑΣ


Η αναβολή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής αναγκαστικά οδηγεί και τον Γιάννη Πετράκη να αναμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα προετοιμασίας, περιμένοντας τα νεώτερα από τη σούπερ λίγκα για το πότε θα γίνει η ερχόμενη αγωνιστική.

Αναβολή αγώνων και στα τοπικά πρωταθλήματα

Και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπάρχει αναβολή αγώνων

Η αναστάτωση που προκλήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας (29/9) για το αν η αναβολή των παιχνιδιών αφορά και στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και η «ντρίμπλα» που προσπάθησε να κάνει η ΕΟΚ, αλλάζοντας την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού του Άρη με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, έφερε την παροχή διευκρινίσεων από την πλευρά του υπουργείου Αθλητισμού.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες στα ομαδικά αθλήματα

Σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του φίλαθλου του Εθνικού Πειραιώς με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής

Κατόπιν απόφασης του Γιάννη Ανδριανού, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της προσεχούς αγωνιστικής, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.

Ανασυγκρότηση στον ΠΑΣ, υπάρχει και η επόμενη μέρα

Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική ένιωσε ο νεαρός γκολκίπερ Ανδρέας Γιαννιώτης


Μία μέρα μετά τη μάχη της Βέροιας στο κυανόλευκοι στρατόπεδο προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν με αισιοδοξία την επόμενη μέρα, καθώς την Κυριακή ο ΠΑΣ επιστρέφει στο «Ζωσιμάδες» υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο ΠΑΣ πήρε πιστοποιητικό από την Ε. Ε. Αθλητισμού

Η ΕΕΑ χορήγησε σήμερα πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Τέλος οι περιπέτειες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του χορήγησε πιστοποιητικό. Κι αυτό έγινε μετά τη ρύθμιση των χρεών στην εφορία και την προσκόμιση της φορολογικής ενημερότητας. Έτσι φεύγει ένας βραχνάς και η ομάδα θα πρέπει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα αγωνιστικά της καθήκοντα.

Συστράτευση κατά της βίας ζητά η ΕΠΟ

Συστράτευση κατά της βίας ζητά η ΕΠΟ με αφορμή τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη.


Για τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη.

Η ΕΠΣΗΠ συγχαίρει τον Γιώργο Λαδιά

Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Γιώργο Λαδιά


Τον γνωστό Γιαννιώτη προπονητή και παλιό άσσο του ΠΑΣ και Εδεσσαϊκού Γιώργο Λαδιά που είναι ένας από τους έντεκα περιφερειακούς προπονητές που επέλεξε η ΕΠΟ (τοποθετήθηκε στην 5η περιφέρεια) συγχαίρει με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗΠ.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Τάτσης: Χάσαμε άδικα στη Βέροια

Ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννης Τάτσης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ


Ο προπονητής της ομάδας μας Κ20, Γιάννης Τάτσης, δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα με την Βέροια, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της superlegue, στο pasgiannina. gr :

Σ. Μπαλάφας: Μου έλειψε η Ελλάδα και η σούπερ λίγκα

Ο Αρτινός Σωτήρης Μπαλάφας που μετά από 2 χρόνια στην Ουκρανία γύρισε στην Ελλάδα και στη Βέροια


Με καλά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στη Βέροια μίλησε ο Σωτήρης Μπαλάφας, που έκανε δηλώσεις για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από την Ουκρανία στην κάμερα του novasports και στον Παναγιώτη Στεφάνου.

Π. Βαρούχας: Σωστά ο διαιτητής απέβαλε το Ντάσιο

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας του ΣΚΑΙ Παναγιώτης Βαρούχας


Στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ που μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ, ο τηλεκριτικός διαιτησίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε ότι σωστά ο Δημητρόπουλος απέβαλε το Ντάσιο που έπεσε για να ξεγελάσει τον διαιτητή για πέναλτι.

Κ-20: Ο ΠΑΣ έχασε 1-0 από τη "Βασίλισσα"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των ομάδων Νέων Κ-20 Βέροια - ΠΑΣ 1-0


Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ από την Βέροια για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της superleague. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μελικιώτης (48΄) με σουτ μέσα από τη περιοχή.

Βραδινή δήλωση του προέδρου της Βέροιας

Δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Βέροιας Θεόδωρος Καρυπίδης


Ο πρόεδρος της Βέροιας Θεόδωρος Καρυπίδης (που ανέλαβε το καλοκαίρι τα ηνία από τον Γιώργο Αρβανιτίδη) μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ και την αναρρίχηση της ομάδας του στη 2η θέση, πάνω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες, είναι εύλογο να νιώθει ευτυχής.

Χ. Γκρανέρο: Με υπομονή κερδίσαμε δίκαια

Ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Γκρανέρο καθώς η ομάδα του έπιασε την 2η θέση


Ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο στη συνέντευξη Τύπου «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμασταν την ομάδα των Ιωαννίνων, γνωρίζαμε ότι θα κριθεί στην τακτική το ματς και έπρεπε να έχουμε υπομονή και ηρεμία και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι χωρίς να ξεχνάμε ότι όλα ξεκινάνε από το μηδέν πίσω στην άμυνά μας.

Γ. Πετράκης: Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

Αρκετές επισημάνσεις έκανε στη συνέντευξη Τύπου στη Βέροια ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης (ΦΩΤΟ kerkidasport.gr)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή ποιότητα παικτών. Η μέχρι τώρα πορεία της δείχνει αυτό που αναφέρω. Στο πρώτο ημίχρονο και με 10 και με 11 παίκτες νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και στην ουσία την καλή ευκαιρία την είχαμε εμείς για να προηγηθούμε.

Ευρ. Γιάκος: Μας επηρέασε η αποβολή του Ντάσιου

Στην αποβολή του Ντάσιου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ευριπίδης Γιάκος 

Στην αποβολή του Ντάσιου και το πώς επηρέασε το παιχνίδι Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στις δηλώσεις στην κάμερα του novasports και στον Βαγγέλη Πήχα, ο Ευρυπίδης Γιάκος.

Θ. Τζημόπουλος: Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση

Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση στη Βέροια τόνισε στη NOVA ο Θέμης Τζημόπουλος

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ στη Βέροια εμφανίστηκε ο Θέμης Τζημόπουλος μιλώντας στην κάμερα του novasports και στον Βαγγέλη Πήχα.
Αναλυτικά:
«Είναι μια πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας μου. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα είπαμε στα αποδυτήρια να παίξουμε πιο κλειστά για να μη δεχτούμε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ από αράουτ που είναι μεγάλο λάθος. Η συμπεριφορά μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιολογείται.

Όλα πήγαν στραβά για τον ΠΑΣ στη Βέροια

Μέσα σε ένα δίλεπτο χάθηκαν τα πάντα για τον ΠΑΣ μέσα στη Βέροια, έχασε με 2-0.


Μέσα σε ένα δίλεπτο χάθηκαν τα πάντα για τον ΠΑΣ στη Βέροια, καθώς δέχτηκε τα δύο γκολ που σφράγισαν και τον αγώνα  στο 54’ από τον Κάμπορα και στο 56’ από τον Καλτσά. Προηγουμένως όμως η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι αλλά κυρίως έβαλε τον ΠΑΣ στα σχοινιά.