Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Με τρεις απουσίες η ομάδα των Φαιάκων

Χωρίς Καρντόσο, Ναγιάρ, Παρασκευαίδη θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ η ομάδα της Κέρκυρας.


Το δύο στα δύο στην έδρα της θα προσπαθήσει να κάνει η Κέρκυρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων ζητά η Α. Ε. Καραϊσκάκης

Τον Οικονόμο Τσαριτσάνης υποδέχεται την Κυριακή (21/9) η Α. Ε. Καραϊσκάκης στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας και η διοίκηση ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων.


Η ΑΕ Καραϊσκάκης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το Δημοτικό Γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στην Άρτα στον εντός έδρας αγώνα με τον Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Με 19 παίκτες ο ΠΑΣ "αγκυροβόλησε" στην Κέρκυρα

Στην αποστολή του ΠΑΣ και ο Ανδρέας Γιαννιώτης


Με 19 παίκτες στην αποστολή ο ΠΑΣ βρίσκεται στην Κέρκυρα με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα των Φαιάκων.

Μ. Γρηγορίου: Φορμαρισμένη ομάδα ο ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου β(προπονητή της Κέρκυρας) στη NOVA για το ματς με τον ΠΑΣ


Να βγάλει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γηπεδούχο ομάδα πρέπει η Κέρκυρα απέναντι στον ΠΑΣ, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Βαγγέλη Πήχα ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Γ. Πετράκης: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό

Ο Γιάννης Πετράκης μιλά στην κάμερα της NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Βαγγέλη Πήχα εν' όψει του ματς με την Κέρκυρα, τονίζοντας πως η ομάδα του προσπαθεί να προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Με δύναμη και αποφασιστικότητα στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ

Από μετάδοση αγώνα Κέρκυρα - ΠΑΣ στη NOVA το στιγμιότυπο με τον τεράστιο Τάσο Πάντο να διαμαρτύρεται για μια κίτρινη κάρτα


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την παράδοση των καλών αποτελεσμάτων και των καλών εμφανίσεων θέλει να συνεχίσει και αύριο στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί από τη NOVA 4.

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο ερασιτεχνικό

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε το Σαββατοκύριακο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηπείρου. 


Άλλο ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση έχουμε μπροστά μας, όπου ο κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει κάποιο αγώνα της αρεσκείας του, για να ξεφύγει και λίγο από τα τετριμμένα της καθημερινότητας, μιας και ο ΠΑΣ θα παίξει εκτός έδρας και σε ώρα (6:15 έναρξη του αγώνα) που θα έχουν τελειώσει οι αγώνες του ερασιτεχνικού,

Ο γύρος της λίμνης και οι περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες

Τη λίμνη θα πρέπει να την κοιτάζουμε όλοι σαν τα μάτια μας στα Γιάννινα 


«Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει» είναι το σύνθημα της σειράς εκδηλώσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανέλαβαν από σήμερα το πρωί να το κάνουν πράξη το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία» 2007-2013, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων». 

Η τελετή έναρξης και η σημασία των αγώνων

Ένα στιγμιότυπο από την τελετή έναρξης των αγώνων με τον Δήμαρχο Θωμ/ά Μπέγκα, τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα και άλλους επίσημους και αθλητές.

Με την τελετή έναρξης στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία άνοιξε η αυλαία του αθλητικού τριημέρου, που περιλαμβάνει δύο μεγάλους αγώνες, το Ioannina Street Relays σήμερα (20/9) και τον 8ο Γύρο Λίμνης αύριο (21/9), καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις όχι μόνο με αθλητική, αλλά και με περιβαλλοντική διάσταση.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιός είναι ο Καραντώνης που θα σφυρίξει για το κύπελλο

Ο διαιτητής Δημήτριος Καραντώνης θα διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ - Κέρκυρα την ερχόμενη Πέμπτη


Τον διαιτητή Δημήτριο Καραντώνη του συνδέσμου Ημαθίας όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ – Κέρκυρα που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (25/9) στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πατέρας απορεί γιατί ζητούν στον ΠΑΣ εισιτήριο από παιδιά

Επιστολή φίλου του ΠΑΣ που ζητά να διανέμονται στα σχολεία δωρεάν εισιτήρια


Φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πατέρας μικρών παιδιών με επιστολή του που δημοσιεύτηκε σήμερα στον «Ηπειρωτικό Αγώνα» ενώ κοινοποιήθηκε και στο gianninasports.blogspot.com τονίζει ότι είναι λάθος που η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν επιτρέπει τα μικρά παιδιά για να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και ακόμα εκφράζει την απορία γιατί δεν μοιράζονται δωρεάν εισιτήρια στα σχολεία. 

Αγιασμός στα τμήματα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ

Αγιασμός τη Δευτέρα στα τμήματα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Την ερχόμενη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις που έχει στο Σταυράκι ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ θα γίνει ο Αγιασμός όλων των αγωνιστικών τμημάτων ποδοσφαίρου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν.

Η ΠΑΕ διέψευσε φήμες περί πώλησης των μετοχών

Ανακοίνωση της ΠΑΕ που διαψεύδει φήμες για πώληση της ομάδας


Τέλος και επίσημα έδωσε στις φήμες και στα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος επενδυτή να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΠΑΣ και ότι ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη που είναι και ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

42 χρόνια έχει να χάσει στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ!

Από τη σαιζόν 1971-1972 έχει να ηττηθεί στην Κέρκυρα σε αγώνες πρωταθλήματος Α' και Β' Εθνικής ο ΠΑΣ. Αυτό καταγράφει η προϊστορία από τους αγώνες των δύο ομάδων


Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα θα ανταμώσουν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους στο ματς της Κυριακής και με αφορμή το γεγονός αυτό είναι ευκαιρία να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να δούμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Πάνοπλος ο "Άγιαξ" θα εκστρατεύσει στο νησί των Φαιάκων

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει το Σάββατο για Κέρκυρα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα


Πάνοπλος ο ΠΑΣ θα εκστρατεύσει στην Κέρκυρα με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής. Η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα με διπλές προπονήσεις όπου ο Γιάννης Πετράκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Εντάξει είναι και οι Μπέριος, Ντάσιος που είχαν κάποια προβλήματα.

Ποια ματς δείχνει σήμερα η τηλεόραση

Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις Ελληνικών και ξένων ομάδων. Καλή επιτυχία σε Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ.


Συνεχίζονται και σήμερα οι αγώνες για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι:  

Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας (ΑΝΤ1 ώρα 20:00 ζωντανή μετάδοση)

Μπεσίκτα – Αστέρας Τρίπολης (NOVA1 ώρα 20:00 ζωντανή μετάδοση)

Εργομετρικά οι "μικροί" αφού δεν παίζουν με Κέρκυρα

Το νέο μηχάνημα στο οποίο κάνουν εργομετρικές εξετάσεις οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα


Με απόφαση της σούπερ λιγκ και κατόπιν αιτήματος της Κέρκυρας λόγω του τραγικού δυστυχήματος με το θάνατο του Ανδρέα Νίκα, αναβλήθηκαν οι αγώνες νέων Κ-20 και Κ-17 της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ. Έτσι οι «μικροί» του ΠΑΣ πέρασαν από εργομετρικά.

Καλά τα πάει με ρέφερι τον Δελφάκη ο ΠΑΣ!

Ρέφερι ο Γιάννης Δελφάκης στο ματς της Κυριακής Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 


Ο Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Η συνέντευξη Τύπου για το γύρο της λίμνης

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Στο μέσον  ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας


Ένα κομμάτι στο παζλ της προσπάθειας να καταστούν τα Γιάννενα ο μεγαλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το τριήμερο των αγώνων Ioannina Lake Run και Street Relays, που πραγματοποιείται από αύριο Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Βαρύ κλίμα και χωρίς Καρντόσο η Κέρκυρα

Χωρίς τον Καρντόσο θα παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ η Κέρκυρα



Με το μυαλό όλων στον χαμό του Ανδρέα Νίκα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κέρκυρας το πρωί της Δευτέρας. Όλη η οικογένεια της ομάδας βρέθηκε στο τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα...

Εντάξει ο Στρούνα, πρόβλημα οι Μπέριος, Ντάσιος

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο έχει ο Θοδωρής Μπέριος.


Μετά το ρεπό της Τρίτης συνεχίστηκε πάλι η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής που θα γίνει την Κυριακή στην Κέρκυρα. Εντάξει είναι ο Στρούνα που μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Παρατηρητής από Γιάννινα στο ματς Τσέλσι - Σάλκε

Ο Γιαννιώτης Θανάσης Μπριάκος θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Τσέλσι - Σάλκε.


Ο Θανάσης Μπριάκος από τα Γιάννινα, στέλεχος της ΚΕΔ/ΕΠΟ θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στο ματς Τσέλσι – Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει Τετάρτη βράδυ στις 21:45.

Σε 5 μέρες δύο ματς ο ΠΑΣ με την Κέρκυρα!

Την Κυριακή θα γίνει το ματς για το πρωτάθλημα σούπερ λίγκα Κέρκυρα - ΠΑΣ και την άλλη Πέμπτη ΠΑΣ - Κέρκυρα για το κύπελλο στα Γιάννινα!


Δύο φορές μέσα σε 5 μέρες θα αναμετρηθούν η Κέρκυρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς πριν από λίγο η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των αγώνων κυπέλλου. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο νησί των Φαιάκων (18:30) θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα και αμέσως μετά την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα γίνει ο αγώνας κυπέλλου.

Τέλος ο Κιάσσος από την Παναχαϊκή

Τέλος ο Κιάσσος από τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή.


Ούτε δύο εβδομάδες δεν κράτησε η θητεία του Κώστα Κιάσσου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής, με τον παλαίμαχο παίκτη να αποτελεί παρελθόν για τους «κοκκινόμαυρους».
Ο Κιάσσος φαίνεται ότι είχε διαφωνίες σε θέματα φιλοσοφίας με τη διοίκηση των Πατρινών, με αποτέλεσμα να επέλθει το πολύ πρόωρο «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Μας άφησε για πάντα ο Γιώργος Τικμανίδης

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο πρώην πρόεδρος του Α. Ο. Ανατολής Γιώργος Τικμανίδης


Η αθλητική οικογένεια των Ιωαννίνων πενθεί από χτες τον χαμό του Γιώργου Τικμανίδη, που υπήρξε παλιότερα πρόεδρος στον Α. Ο. Ανατολής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου αυτού για πολλά χρόνια και ακόμα πιστός λάτρης του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μπράνα Ίλιτς στο διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ

Όλοι ψηφίζουμε Μπράνα Ίλιτς!

Το γκολ του Μπράνα Ίλιτς ήταν καταπληκτικό στο χτεσινό ματς με την Ξάνθη και για το λόγο αυτό επελέγη στο διαγωνισμό Best goal. Ανταγωνιστές του θα είναι ο Ντουμίτρου της Βέροιας για το γκολ σε βάρος της Κέρκυρας και ο Ντομίγκεζ του Ολυμπιακού για το γκολ με τον ΟΦΗ.

Πειθαρχική δίωξη κατά Καρντόσο και Κέρκυρας

Ο Οράσιο Καρντόσο που ελέγχεται για ρατσιστική συμπεριφορά με πειθαρχική δίωση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη στον Οράσιο Καρντόσο και στην Κέρκυρα, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, μετά τις καταγγελίες των παικτών της Βέροιας για ρατσιστική συμπεριφορά του άσου της Κέρκυρας.

Μαγνητική ο Στρούνα, διάστρεμμα ο Ντάσιος

Η σημερινή δραστηριότητα του ΠΑΣ λίγο μετά το άτυχο αποτέλεσμα 2-2 με την Ξάνθη


Μαγνητική τομογραφία προληπτικά έκανε σήμερα ο Αντράζ Στρούνα και πιστεύεται από την Τετάρτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Διάστρεμμα έπαθε ο Ντάσιος και έκανε σήμερα θεραπεία.

Ίλιτς: Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο

Ο Μπράνα Ίλιτς παραλαμβάνει το βραβείο MVP από τον Διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλη Τσουκανέλη


Ο Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Βασίλης Τσουκανέλης παρέδωσε το βραβείο  Bengamin moore MVP  για τον αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ στον Brana Ilic.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣ στο κύπελλο Ελλάδος

Η κλήρωση και το πρόγραμμα της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος και ποιοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΣ

Για το κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΣ κληρώθηκε στον 2ο όμιλο με ΠΑΟΚ, Κέρκυρα και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από τον όμιλο θα προκριθούν για την επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες. Οι αγώνες είναι μονοί και όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους από μία φορά.

Διαζύγιο με ανακοινώσεις, απαντήσεις και ανταπαντήσεις!

Από σήμερα χώρισαν οι δρόμοι του Σάκη Τσιώλη με τον Χρήστο Πανόπουλο και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη


Ένα σήριαλ εξελίσσεται από το πρωί με το διαζύγιο της συνεργασίας του προπονητή Σάκη Τσιώλη με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Αρχικά η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι λύνεται κοινή συναινέσει η συνεργασία, ο Σάκης Τσιώλης αργότερα έκανε λόγο για «διαφορά φιλοσοφίας» για να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ που καλεί τον πρώην τεχνικό να «απαντήσει ποια είναι η διαφορά φιλοσοφίας».

Φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης ο Ουζουνίδης

Ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ξάνθης είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.


Σε γνώριμη λύση αναμένεται να καταλήξει η διοίκηση της Ξάνθης για τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, αφού τελείωσε η συνεργασία με τον Θεσσαλό τεχνικό.
Φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι των Ακριτών είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει ξαναπεράσει από τη θέση. Ο 45χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί ως παίκτης στην Ξάνθη την πενταετία 1987-92.

Πήρε Γκόμεζ και Λεοντίου ο Θεσπρωτός

Ο Γιαννιώτης διεθνής άσσος Σωτήρης Λεοντίου με τον πρόεδρο του Θεσπρωτού Σπύρο Γόγολο.


Ο Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Felipe Alexandre Januario Gomes που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στη Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αγιασμός και η δραστηριότητα των Ελπίδων Ιωαννίνων

Στα γραφεία των Ελπίδων Ιωαννίνων ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας και παράγοντες της εν λόγω ομάδας και του ΠΑΣ Γιάννινα.



Παρά την δυνατή βροχή έγινε ο αγιασμός που είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 13-4-2014 και ώρα 17:00΄ στα γήπεδα των «ΕΛΠΙΔΩΝ», με πολλά παιδιά και γονείς.

Μαύρη Κυριακή με σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου

Με το σοβαρό τραυματισμό ενός φιλάθλου στον αγώνα Γ' Εθνικής Ηρόδοτος - Εθνικός Πειραιώς στιγματίστηκε η αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου. (ΦΩΤΟ cretalive.gr)


Μαύρη Κυριακή ήταν αυτή για το ποδόσφαιρο, καθώς στον αγώνα Γ’ Εθνικής που έγινε στην Κρήτη Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς, που διεκόπη στο 75’ λόγω επεισοδίων, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 46 χρονος οπαδός του Εθνικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Με νίκη της Καλλονής έκλεισε η αυλαία του Σ/Κ

Με τη νίκη της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 έκλεισε η αυλαία των αγώνων του Σαββατοκύριακου


Η Καλλονή έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής κι επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη. Η πρώτη ήττα «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας προήλθε από το γκολ του Λεοζίνιο στο 35ο λεπτό, χάρις στο οποίο το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη διατήρησε το αήττητο που έχει από το ξεκίνημα της περιόδου (δύο νίκες, μία ισοπαλία).

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μανιάς και Γιάκος δήλωσαν: Δείξαμε χαρακτήρα ομάδας

Τι δήλωσαν στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα Μιχάλης Μανιάς και Ευριπίδης Γιάκος

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Ξάνθη δήλωσε ο Μιχάλης Μανιάς μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Βαγγέλη Πήχα. «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε» σχολίασε ο Γιάκος.

Δ. Κυριακίδης στη NOVA: Στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη

Τι λέει ο Γκολκίπερ της Skoda Ξάνθη Δημήτρης Κυριακίδης για το πέναλτι που έπιασε 

Περισσότερο καθαρό μυαλό και συγκέντρωση πρέπει να έχει η Ξάνθη στα παιχνίδια της, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Γιώργο Μαρκόπουλο ο Δημήτρης Κυριακίδης. «Δεν ήταν πέναλτι» σχολίασε για την επίμαχη φάση ο Μπέρτος.

Σ. Τσιώλης: Μετά το 2-2 σταθήκαμε τυχεροί που δεν χάσαμε

Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Ξάνθης Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, ένιωσα πραγματικά συγκίνηση. Στο παιχνίδι, ξέροντας σε τι κατάσταση είναι ο ΠΑΣ με την ψυχολογία στα ύψη και με τη βοήθεια του κόσμου, περιμέναμε να έχουμε πίεση.

Γ. Πετράκης: Είμαι ικανοποιημένος από το β' ημίχρονο

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο β' ημίχρονο έμεινε ο Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στο β’ ημίχρονο δηλώνοντας και τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με την πλάτη στον τοίχο λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων της.

Ο ΠΑΣ άγγιξε τη νίκη αλλά τελικά έμεινε στο 2-2

ΠΑΣ - Ξάνθη 2-2 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα.


Με ισοπαλία 2-2 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με την Ξάνθη σε ένα καλό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική στο στάδιο Ιωαννίνων. Ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε την προσπάθεια των κυανόλευκων ειδικά στο β' ημίχρονο για να πάρουν τη νίκη.

Κ-17: Ο ΠΑΣ 1-0 τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-0 για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 (ΦΩΤΟ super-fm.gr)


Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα. Η αναμέτρηση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΠΕΑΚΙ και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον.

Σ. Τσιώλης: Για τον ΠΑΣ έχω να πω τα καλύτερα

Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στη NOVA και στον Ευγένιο Δαδαλιάρα


Ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Ευγένιο Δαδαλιάρα τόνισε πως είναι φυσιολογικό η Ξάνθη να μην έχει βρει ακόμη ρυθμό λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ της, όμως ξεκαθάρισε πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της Ακριτικής ομάδας.

Γ. Πετράκης: Μπορούμε να τα καταφέρουμε

Τα πράγματα σε μια ρεαλιστική βάση έβαλε ο Γιάννης Πετράκης


Ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Βαγγέλη Πήχα δήλωσε ικανοποιημένος για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να έχουν ανάλογη συνέχεια εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.