Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γερά για τη νίκη και από Δευτέρα έχει ο Θεός!

Ο κόσμος του ΠΑΣ θα δώσει και την Κυριακή βροντερό παρόν καθώς ....εδώ είναι Ζωσιμάδες! Από Δευτέρα για τα υπόλοιπα θέματα έχει ο Θεός!

Με μια προπόνηση που έγινε στις 10 η ώρα το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε  τα ονόματα των παικτών που είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη που θα γίνει στις 18:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Χριστοβασίλης και Πετράκης στο γήπεδο για τις υποδομές

Δεξιά ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης παρακολουθεί το ματς των νέων έχοντας δίπλα του (κατά σειρά από δεξιά) τους Γιώργο Ιωάννου, Αλέκο Καρύτσα, Αλέκο Πότση και Φόντα Βρόσγο.


Όταν ξεκίνησε ο αγώνα των ομάδων Κ-20 του ΠΑΣ με την Ξάνθη είχε τελειώσει η προπόνηση των επαγγελματιών παικτών.

Κ-20: Στο 90' και.... κάτι έχασε ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20 ΠΑΣ Γιάννινα - Skoda Ξάνθη 1-2

Στο 90’ και … κάτι κρίθηκε το ματς των ομάδων Κ-20 του ΠΑΣ και της Ξάνθης που έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Στις καθυστερήσεις η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε το γκολ της νίκης σε 2-1 με το γκολ που σημείωσε ο Π. Ορφανίδης. 

Με 20 παίκτες στην αποστολή ο ΠΑΣ εφορμά κατά της Ξάνθης

Και ο Μιχάλης Μανιάς στην  αποστολή (αριστερά στη φωτο με τον αρχηγό Γιώργο Ντάσιο) που ανακοίνωσε ο Πετράκης 


Είκοσι παίκτες πήρε στην αποστολή ο Γιάννης Πετράκης για τον αγώνα της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ουσιαστικά ο ΠΑΣ είναι πάνοπλος με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ελαφρά προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Με 20 παίκτες έρχεται στα Γιάννινα η Ξάνθη

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που είναι στην αποστολή

Αρνητικό είναι το φετινό ξεκίνημα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα και άπαντες στην ακριτική ομάδα προσδοκούν σε νίκη και καλή εμφάνιση ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να ανεβεί η ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Ποιος είναι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς που πήρε ο ΠΑΣ

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς στην περασμένη σαιζόν τα τη φανέλα του Φωστήρα. Τώρα έγινε κυανόλευκος.

Χτες βράδυ με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (μετά την παράταση και για τους ελεύθερους παίκτες) ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλή Γαρουφαλιά, 21 ετών αμυντικού χαφ. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έγινε γνωστή.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει για τους τραυματισμούς

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει τι πρέπει να γίνεται σε περίπτωση τραυματιών παικτών


Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει τα σωματεία ότι για να έχουν βοήθεια οι τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές από το Ταμείο Αρωγής θα πρέπει να αναγράφονται τα περιστατικά από τους διαιτητές στα φύλλα αγώνων.

Παρτίδες με την ΑΕΚ άνοιξε το Μέτσοβο!

Γέφυρες φιλίας και επικοινωνίας με την ΑΕΚ άνοιξε η ομάδα του Μετσόβου.


Μια νέα σελίδα φιλίας, ενδεχομένως και συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ άνοιξε ο ΠΑΣ Μετσόβου και αυτό είναι καλό ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής να ανοίγουν τους ορίζοντες. 

Ανατροπή δεδομένων, προπονήθηκε σήμερα ο Τσουκαλάς

Ο Σταύρος Τσουκαλάς προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα του ΠΑΣ και όλα δείχνουν ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης.


Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς και θα είναι κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη. Σήμερα (Παρασκευή) προπονήθηκε το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα, αφού έδειξε να είναι καλύτερα και χωρίς ενοχλήσεις στο ραπτικό μυ που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το παρθενικό γκολ με Ξάνθη ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης!

Ο θρυλικός Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, ο αγαπημένος "Λόκο" των φιλάθλων το 1978 πέτυχε το πρώτο γκολ κατά της Ξάνθης σε επίσημο παιχνίδι.


Την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ και η Skoda Ξάνθη θα αναμετρηθούν για 11η φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο αγώνων Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ακτινογραφία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στα Γιάννινα

Το gianninasports.gr φωτίζει άγνωστες πτυχές από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων.


Αρκετά καλή και από πλευράς θεάματος αλλά και από πλευράς παρουσίας φιλάθλων ήταν η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ για την περίοδο 2014-2015. Από το άλλο Σαββατοκύριακο το πάρτι θα γίνει μεγαλύτερο, καθώς θα μπουν στο χορό και οι ομάδες της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Συγκεντρωτισμός ομάδων στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Η Πίνδος Κόνιτσας είναι μια από τις τρεις ομάδες που εκπροσωπούν την περιφέρεια Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας

Παρατηρώντας το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, διαπιστώνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων είναι από χωριά του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων, εδρεύοντας είτε μέσα στα Γιάννινα, είτε σε γειτονικά χωριά που ανήκουν στον Καλλικρατικό Δήμο Ιωαννιτών.

Θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Τσουκαλά

Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουν στον ΠΑΣ τον Σταύρο Τσουκαλά


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη. Η προπόνηση έγινε με χειμωνιάτικες συνθήκες αφού εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς στο ΠΕΑΚΙ και φυσούσε δυνατός αέρας.

Επιστρέφουν Γούτας και Γουίλσον στην Ξάνθη

Επιστρέφουν στην Ξάνθη οι διεθνείς Γούτας και Γουίλσον


Επιστρέφουν στην Skoda Ξάνθη οι Γούτας και Γουίλσον που απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες. Ο Γούτας με την εθνική ελπίδων της χώρας μας και ο Γουίλσον με την εθνική της Αγκόλα.

Στην κληρωτίδα μπαίνει τη Δευτέρα και ο ΠΑΣ

Τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου όπου στην κληρωτίδα μπαίνουν και οι ομάδες της σούπερ λίγκα

Όπως ανακοίνωσε η Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδί η κλήρωση για τους αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, περιόδου 2014-2015.

Ο Λαμπρόπουλος σφυρίζει στους "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ - Ξάνθη ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)


Ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος ορίστηκε για το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας).

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Δυστυχώς δεν λείπουν τα προβλήματα στην ομάδα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Ιωάννου (φωτο) και θεραπεία έκανε ο Σταύρος Τσουκαλάς.


Για την αγωνιστική δραστηριότητα της ημέρας εξέδωσε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπου αναφέρεται ότι ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάννης Ιωάννου και θεραπεία ο Σταύρος Τσουκαλάς που είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Η επιστροφή ενός ξενιτεμένου Ηπειρώτη ποδοσφαιριστή

Ο Αρτινός διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Μπαλάφας γύρισε από την Ουκρανία και υπογράφει στη Βέροια.


Ένας από τους «ξενιτεμένους» Ηπειρώτες παίκτες ήταν ο Σωτήρης Μπαλάφας που κατάγεται από την Άρτα και τη σαιζόν 2009-2010 φόρεσε ένα διάστημα και τη φανέλα του ΠΑΣ. Πέρσι αγωνιζόταν στην Ουκρανία και στην ομάδα Χόβερλα Ουζχορόντ.

Ευχές της ΕΠΣΗΠ σε νεαρό ποδοσφαιριστή

Ευχές της ΕΠΣΗΠ για ταχεία ανάρρωση σε νεαρό ποδοσφαιριστή.


Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΣ, στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, όταν σε μια φάση γύρισε η γλώσσα νεαρού ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Απρόσμενα λεφτά από την ΟΥΕΦΑ σε ελληνικές ομάδες

Λεφτά θα πάρουν από την ΟΥΕΦΑ ελληνικές ομάδες αποκαλύπτει το a-sports.gr


Λεφτά από το πουθενά θα μπουν τις επόμενες ημέρες στο ταμείο των ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν πέρσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη (σημείωση gianninasports: έπαιξε στη θέση του ΠΑΣ τον οποίο είχε αποκλείσει η ΟΥΕΦΑ) θα εισπράξουν από 265 χιλιάδες ευρώ, έπειτα από συμφωνία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων με την ΟΥΕΦΑ.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Σταύρου Τσουκαλά

Με ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Σταύρου Τσουκαλά στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη.


Δεν ξεκαθάρισε ακόμα αν μπορέσει την Κυριακή στο ματς με την Ξάνθη να αγωνιστεί ο Σταύρος Τσουκαλάς, που όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ενοχλήσεις στο ραπτικό μυ.

"Έφυγε" για το αιώνιο ταξίδι ένας καλός άνθρωπος

Κηδεύτηκε στο χωριό Ασφάκα Ιωαννίνων ο Ναπολέων Μπονόβας, πατέρας του διεθνή άσσου Ανδρέα Μπονόβα


Πάνδημη έγινε σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Ασφάκα Ιωαννίνων η κηδεία του Ναπολέοντα Μπονόβα, πατέρα του παλιού διεθνούς ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ και του Ολυμπιακού Ανδρέα Μπονόβα.

Ο Πετράκης ψάχνει να βρει το ιδανικό σχήμα

Το ιδανικό σχήμα που θα τον οδηγήσει στη νίκη, όπως στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης (φωτο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ) ψάχνει ο Γιάννης Πετράκης


Βελτίωση παρουσίασε από χτες ο καιρός στα Γιάννινα, αφού σταμάτησαν οι βροχές και υπήρξε ηλιοφάνεια, κάτι που είναι σύμμαχος στην προσπάθεια του Γιάννη Πετράκη για να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για το δύσκολο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη.

Οι πρώτες "καμπάνες" της πειθαρχικής επιτροπής

Αποφάσεις και ανακοινώσεις από την ΕΠΣΗΠ

Η ΕΠΣΗΠ με δελτία Τύπου που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ενημερώνει για διάφορα θέματα της επικαιρότητας του τοπικού ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και για τη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής που έριξε τις πρώτες καμπάνες.

Λουσέρο: Μπορούμε να τα καταφέρουμε στα Γιάννινα

Δεξιά ο Αντριάν Λουσέρο που έδωσε τη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Skoada Ξάνθη.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι ο τρίτος μεταγραφικός σταθμός του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Αντριάν Λουσέρο έχοντας συμπληρώσει 2 μήνες στην Ξάνθη μιλά στο επίσημο site της ομάδας για το νέο του ξεκίνημα, την 3η αγωνιστική και το παιχνίδι στα Γιάννινα και τις φιλοδοξίες του…

Γυναικεία ομάδα έγινε στα Γιάννινα

Γυναικείο ποδόσφαιρο θα βλέπουμε και στα Γιάννινα


Γυναικεία ομάδα ιδρύθηκε στα Γιάννινα με την αθλητική ονομασία ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων και θα λάβει μέρος στο γυναικείο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας της ΕΠΟ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Όμιλος Επιχειρήσεων TSAGOIL σε συνεργασία με την Αθλητική Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, προχώρησε στη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. 

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣ σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από την ημερίδα της σούπερ λίγκα στη Θεσσαλονίκη. Στο άκρο αριστερά η Μαίρη Πεζοδρόμου και δίπλα της ο Γιώργος Ιωάννου. Με την πλάτη στο φακό σε πρώτο πλάνο από αριστερά είναι οι Άρης Πάνου, Ειρήνη Τέτσιου και Ανδρέα Πότσης.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα που έκανε στη Θεσσαλονίκη η σούπερ λίγκα για θέματα διοργάνωσης αγώνων και καλής συνεργασίας με τις ομάδες. Από τον ΠΑΣ συμμετείχαν οι Γιώργος Ιωάννου (υπεύθυνος αγωνιστικού και υποδομών), Αλέκος Πότσης (ταμίας ΠΑΕ), Φόντας Βρόσγος (υπεύθυνος ασφαλείας), Άρης Πάνου (αναπληρωτής υπεύθυνος ασφαλείας), Μαίρη Πεζοδρόμου, Ειρήνη Τέτσιου και Ανδρέας Πότσης. Παρόμοια ημερίδα είχε γίνει και στην Αθήνα όπου ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα. 

Ο Θεσπρωτός πήρε και τον Αλέξανδρο Καρύδη

Στα χρώματα του Θεσπρωτού θα ντυθεί ο Αλέξανδρος Καρύδης


Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας καθώς απέκτησε τον αμυντικό Αλέξανδρο Καρύδη από τη Ζάκυνθο. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του συλλόγου:

Γυαλίζει το μάτι τους για νίκη την Κυριακή

Τα κεφάλια μέσα στον ΠΑΣ καθώς την Κυριακή υπάρχει το δύσκολο ματς με την Ξάνθη.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ
ΦΩΤΟ: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου από χτες όλοι στον ΠΑΣ έβαλαν τα κεφάλια μέσα και ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα στο ματς της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό της και να πάρει τη νίκη.

Τα συλλυπητήρια των βετεράνων του ΠΑΣ στον Α. Μπονόβα

Με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι του ΠΑΣ συλλυπούνται τον Ανδρέα Μπονόβα για το θάνατο του πατέρα του. Θερμά συλλυπητήρια και από το gianninasports.gr



Οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή τους συλλυπούνται τον παλιό διεθνή άσσο του ΠΑΣ και του Ολυμπιακού Ανδρέα Μπονόβα, που έχασε τον πατέρα του. 

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: Βγήκε το ζευγάρι του περσινού τελικού!

Ανατολή - Πίνδος Κόνιτσας που ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού (φωτο) έβγαλε η κληρωτίδα για την επόμενη φάση.


Έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η κλήρωση για τη 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ευνοήθηκαν από την κλήρωση και πέρασαν άνευ αγώνος οι ομάδες Θύελλα Ελεούσας, ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου, Α. Ο. Κόντσικας.

Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τιμές 15 και 10 ευρώ

Από Τρίτη (9/9) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - Skoda Ξάνθη.


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από αύριο, Τρίτη 9/9/ 2014, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ , που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/9/2014, και ώρα 18:15, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Πίκρα για Ολυμπιακό έβγαλε ο Ντε Βινσέντι!

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο gazzetta.gr έδωσε ο Τόμας Ντε Βινσέντι όπου βγάζει πίκρα για τον Ολυμπιακό. 


Ο ΑΠΟΕΛ γράφει ακόμα μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του και ο Τόμας Ντε Βινσέντι κάνει το άλμα που ήθελε στην καριέρα του. Μπορεί στον Ολυμπιακό να μη στέριωσε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα έχουν ένα... λόγο που γίνονται.

Ο Θεσπρωτός τιμά Γιώργο Χατζάρα και Νίκο Λιάκο

Ο Θεσπρωτός την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου τιμά στην Ηγουμενίτσα τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα και τον παλαίμαχο άσσο Νίκο Λιάκο (φωτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ)


Μεθαύριο Τετάρτη (10/9) στην Ηγουμενίτσα ο Θεσπρωτός θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία του και θα τιμήσει δύο ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα (κάθισε και στον πάγκο του ΠΑΣ από τον Ιούλιο 2007 μέχρι τον Μάρτιο 2008) και τον Νίκο Λιάκο που έπαιξε σε ΠΑΣ, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και Θεσπρωτός αφού είναι γέννημα θρέμμα Θεσπρωτός.

Τα Γιαννιωτόπουλα 9 μετάλλια στους Βαλκανικούς αγώνες

Τα Γιαννιωτόπουλα στο κέντρο με τη σημαία της Ελλάδας καμαρώνουν τις πρωτιές και τα μετάλλιά τους στους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας που έγιναν στη Βοσνία.

Με τρία χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Βοσνίας οι εννέα νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι αγωνίστηκαν στην διοργάνωση με τα Ελληνικά χρώματα.

Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά χρειάζεται υπομονή

Έχασε 1-0 η Εθνική Ελλάδος από τη Ρουμανία αλλά θέλει υπομονή.


Πρεμιέρα με το... αριστερό για την Εθνική μας στα προκριματικά του EURO 2016. Μπροστά σε άδειες εξέδρες η "γαλανόλευκη" ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρουμανία στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της ομάδας. Σκόρερ του αγώνα ο Μαρικά στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53'. Δοκάρι για την Ελλάδα με τον Τοροσίδη στο 88'.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λίλα πανηγυρίζει το διπλό στην Πορτογαλία

Η Αλβανία κέρδισε 1-0 μέσα στην Πορτογαλία. Ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ μπήκε στο 75' σαν αλλαγή.

Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στην Πορτογαλία πέτυχε η Εθνική Αλβανίας για τα προκριματικά του EURO 2012.

"Ξεχνούμε το 4-1 και κοιτάζουμε μπροστά"

Ο ιστορικός Πωγωνάτος Δελβινακίου όπως παρατάχτηκε στο ματς της πρεμιέρας με την Θύελλα Ελεούσας



Ο Πωγωνάτος Δελβινακίου επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Η πρεμιέρα σημαδεύτηκε από μια βαριά ήττα με 4-1 μέσα στο Δελβινάκι από την ιστορική Θύελλα Ελεούσας. Ωστόσο στο Δελβινάκι δεν το βάζουν κάτω, ξεπερνούν το αποτέλεσμα αυτό και κοιτάζουν μπροστά.

Τι έγινε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Ο Α. Ο. Βελισσαρίου όπως παρατάχτηκε στο ματς της πρεμιέρας με το Ροδοτόπι στο ΠΕΑΚΙ (ΦΩΤΟ passports.gr)



Πρεμιέρα είχαμε το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής ΕΠΣΗΠ όπου όλα κύλησαν ομαλά, ενώ σε πολλά ματς σημειώθηκαν και πολλά γκολ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρυσό μετάλλιο ο Γιαννιώτης Γιώργος Χατζής

Ένα από τα χρυσά μετάλλιο κατέκτησε ο Γιαννιώτης βετεράνος αθλητής του θαλασσίου σκι Γιώργος Χατζής.


Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί στο αγώνισμα του άλματος στο Πρωτάθλημα Ευρώπης & Αφρικής 35+ ετών θαλασσίου σκι που λαμβάνει χώρα στο κανάλι της Αμφιθέας, στη λίμνη Παμβώτιδα.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος από Δευτέρα ο ΠΑΣ

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει από αύριο Δευτέρα (8/9) ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη (φωτο από παλιότερη αναμέτρηση).

Ρεπό είχαν και σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, αλλά από αύριο αρχίζει πάλι η σκληρή δουλειά, γιατί αρχίζει η εβδομάδα του πρωταθλήματος. Σε φουλ ρυθμούς θα μπει από αύριο ο Κριστιάν Τσάβεζ για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Υπουργός Πολιτισμού στους αγώνες θαλασσίου σκι

Το παρόν στους αγώνες θαλασσίου σκι στη λίμνη Παμβώτισα έδωσε σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας


Τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων θαλασσίου σκι στο κανάλι της Αμφιθέας.
Για σήμερα  (7/9) είναι προγραμματισμένοι οι τελικοί όλων των κατηγοριών στα αγωνίσματα του σλάλομ και του άλματος.

Πετάει η Α. Ε. Καραϊσκάκης, νέα νίκη στο Μεσολόγγι

Με νίκη 3-0 επί της Α. Ε,. Μεσολογγίου έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων η Α. Ε. Καραϊσκάκης και τώρα μπαίνει στην εβδομάδα του πρωταθλήματος, καθώς στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει στην Ηγουμενίτσα τον Θεσπρωτό.