Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τελευταία μπάνια για ΠΑΣ, αφού αρχίζει η δουλειά

Την άλλη Δευτέρα αρχίζει η δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα είναι οι τελευταίες μέρες των διακοπών


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ





Το τελευταίο ανέμελο Σαββατοκύριακο θα περάσουν παίκτες, τεχνική ηγεσία και παράγοντες του ΠΑΣ καθώς από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν οι επιστροφές καθώς την άλλη Δευτέρα 30 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και θα αρχίσουν ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Με ποιους παίκτες θα ξεκινήσει ο Πετράκης

Ο Θέμης Τζημόπουλος στην περσινή προετοιμασία στο Καρπενήσι. Και φέτος θα είναι κανονικά στο πρώτο ραντεβού. Θα απουσιάσουν οι άλλοι δύο αφού ο Κολοβέτσιος ανήκει στην ΑΕΚ και ο Κεϊτά στην Καλλονή.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Δέκα  μέρες απέμειναν από την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ για τη νέα σαιζόν, για να ξεκινήσει και η δραστηριότητα για τη νέα σαιζόν.

Ισοπαλία 0-0 η εθνική με την Ιαπωνία

Ισοπαλία 0-0 η εθνική με την Ιαπωνία διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης









Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίστηκε η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Ιαπωνία σε ένα ματς για το Μουντιάλ που έγινε μετά τα μεσάνυχτα στη Βραζιλία. Η Ελλάδα είχε την ατυχία από το 38’ να μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κατσουράνη.

Τα σενάρια πρόκρισης για την εθνική

Παρότι η εθνική έχει μία ισοπαλία (με Ιαπωνία 0-0) και μία ήττα (3-0 από την Κολομβία) έχει ακόμα μαθηματικά πιθανότητες πρόκρισης







Η Ελλάδα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού θέλει αφενός νίκη, αφετέρου να μην κερδίσει η Ιαπωνία την Κολομβία, οι οποίες θα παίζουν ακριβώς την ίδια ώρα.

Σάντος: Δυσκόλεψε τα πράγματα η αποβολή Κατσουράνη

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στη ΝΕΡΙΤ










Ο προπονητής της Εθνικής Φερνάντο Σάντος μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ αναφέρθηκε ότι η αποβολή του Κατσουράνη δυσκόλεψε τα πράγματα αλλά παρά ταύτα η εθνική είχε δυνατότητες να πάει και καλύτερα πέρα από την ισοπαλία 0-0.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος

Αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος στη νέα σαιζόν









Την επαναφορά των ομίλων αποφάσισε για το επόμενο Κύπελλο Ελλάδας η ΕΠΟ, θέλοντας προφανώς να αυξήσει το ενδιαφέρον της διοργάνωσης, αλλά και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, αφού θα αυξηθεί και ο αριθμός των παιχνιδιών.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τους χορηγούς επικοινωνίας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τους χορηγούς επικοινωνίας









Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τους χορηγούς επικοινωνίας για τη νέα σαιζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι δεσμεύσεις Χριστοβασίλη για ενίσχυση της ομάδας

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης (φωτο) είχε πει ότι θα ενισχυθεί η ομάδα.

ΠΗΓΗ: agon.gr







Και χτες ορατότης μηδέν ήταν στα μεταγραφικά του ΠΑΣ. Δεν προέκυψε κάτι το νεώτερο, ούτε φάνηκε και κάτι στους ορίζοντες για να δείχνουν σημάδια κάποιας επικείμενης μεταγραφής.

Πέρσι τέτοιο καιρό δεν είχε βρει ακόμα προπονητή

Πέρσι τέτοια μέρα (19-6-2013) ο ΠΑΣ έψαχνε ακόμα να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χριστόπουλου.
ΦΩΤΟ: sentragoal.gr


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ






Πέρσι τέτοια μέρα (19 Ιουνίου 2013) στις αθλητικές σελίδες του "Ηπειρωτικού Αγώνα" κυριαρχούσαν τα παρακάτω θέματα:

Σύμφωνα με το Goal ο ΠΑΣ παίρνει δωράκι από Ντε Βινσέντι!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ











Σύμφωνα με σημερινό (Πέμπτη) δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News ο ΠΑΣ στη συμφωνία που έκανε με τον Ολυμπιακό έχει δικαίωμα να πάρει το 25% του μεταγραφικού τιμήματος σε περίπτωση μεταπώλησης του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Κοντά σε Σαπαλίδη των Τραχώνων ο ΠΑΣ

Ρεπορτάζ και φωτογραφία από την ιστοσελίδα www.sport-fm.gr









Το… άλμα στην καριέρα του θα κάνει ο Σταμάτης Σαπαλίδης! Ο άνθρωπος που οδήγησε τους Τράχωνες στην άνοδό τους στη Football League τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm-.gr το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις! 

Η μαγική βραδιά (18-6-2000) της ανόδου στην Α' Εθνική

18 Ιουνίου 2000 στο γήπεδο της ΑΕΚ. Από αριστερά Βαγγέλης Γυφτόπουλος, ο αξέχαστος Βαγγέλης Λέκκος και ο γιός του Άρης Λέκκος.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (Ρεπορτάζ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Θα ξεκινήσουμε τη στήλη με αναμνήσεις, καθώς σαν σήμερα, στις 18 Ιουνίου 2000 ο ΠΑΣ επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στην Α’ Εθνική.

Είδε αρκετά DVD για προτεινόμενους παίκτες ο Πετράκης

Περισσότερο στα μεταγραφικά του ΠΑΣ "παίζει" αυτές τις μέρες το όνομα του Χρήστου Λισγάρα. Αναζωπυρώθηκαν οι φήμες και για τον 22χρονο Λατινοαμερικάνο. Για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η ιστορία.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"







Συνεχίστηκαν και χτες οι επαφές του ΠΑΣ με τον αμυντικό Χρήστο Λισγάρα που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης με πηγές της κυανόλευκης ΠΑΕ να αναφέρουν ότι η υπόθεση αυτή είναι σε καλό δρόμο.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Νικητές και ηττημένοι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Η Α. Ε. Χουλιαράδων που ανέβηκε φέτος στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Στο άκρο δεξιά στη σειρά των ορθίων ο προπονητής Σπύρος Τασιούλας. Τρίτος από δεξιά ο πρόεδρος και ποδοσφαιριστής Κώστας Σιόντης.








Με το μπαράζ παραμονής στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία που έγινε το Σάββατο, όπου ο Αλμυρός Βουνοπλαγιάς κέρδισε 4-3 τον Μαβίλη Βασιλικής, ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης κάνει τους τελικούς σχεδιασμούς












Λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν από την πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΣ ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σαιζόν και είναι λογικό στο διάστημα αυτό να υπάρξει κινητικότητα στα μεταγραφικά και κατά ένα μεγάλο ποσοστό να διαμορφωθεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Έκλεισαν οι ημερομηνίες προετοιμασίας και φιλικών

Αντιπροσωπεία των blue Vayeros παρακολουθεί τον φιλικό αγώνα ΠΑΣ - Αστέρας Τρίπολης στο Καρπενήσι











Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας και τις ημερομηνίες των φιλικών αγώνων, υπενθυμίζοντας ότι όσοι αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας θα έχουν δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας φιλικά.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Λισγάρα

Δεξιά ο Χρήστος Λισγάρας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό με τον ΠΑΣ που έγινε πέρσι τον Ιούλιο στο Καρπενήσι.











Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις του ΠΑΣ με τον Γιαννιώτη αμυντικό Χρήστο Λισγάρα.

Με την επίσκεψη στην Πόλη κλείνει η αυλαία για τον ΠΑΣ

Ο σκαλιστός δίσκος που θα δοθεί δώρο στον Οικουμενικό Πατριάρχη από την αποστολή του ερασιτεχνικού σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα











Με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη και την επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κλείνει η αγωνιστική χρονιά για τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ.

Γ. Τάτσης: Είναι θετικό που ο ΠΑΣ έχει καλό κορμό

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Γιάννης Τάτσης.










Ο προπονητής της ομάδας Κ20 Γιάννης Τάτσης, μίλησε στο pasgiannina.gr, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ομάδα του ΠΑΣ.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Στις 19 Ιουλίου ξεκινά το "Μουντιαλίτο Ζαγορίου"

Στις 19 Ιουλίου ξεκινά το 16ο "Μουντιαλίτο Ζαγορίου" με συμμετοχή 12 ομάδων












Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει το λεγόμενο "Μουντιαλίτο Ζαγορίου", μια ποδοσφαιρική διοργάνωση που συμμετέχουν όλα τα χωριά της όμορφης περιοχής.

"Παίζουν" τα ονόματα Μάντζιου και Πετρόπουλου

Και ο Αντώνης Πετρόπουλος "παίζει" στα μεταγραφικά του ΠΑΣ ενώ χτεσινές πληροφορίες τον έφερναν μια ανάσα από τον ΟΦΗ








Στην απόκτηση επιθετικού για να είναι στήριγμα στον Μπράνα Ίλιτς είναι στον ΠΑΣ και σήμερα στην ειδησεογραφία «παίζουν» τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου και Αντώνη Πετρόπουλου.

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ 4-3 κέρδισαν στην Αλβανία

Η ομάδα των βετεράνων στο γήπεδο Αργυροκάστρου. Όρθιοι από αριστερά: Τσιάβος, Μάστακας, Παλιάγκας, Ζαβογιάννης, Οικονόμου, Ζώης, Κώτσιας. Καθιστοί: Γκαρόζης, Μαρούλης, Λιάκος, Γιάτσος, Μπουτσουρής.




Μπήκε το καλοκαίρι και σε αγωνιστική εγρήγορση είναι και οι βετεράνοι του ΠΑΣ. Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στην Αλβανία όπου αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Αργυροκάστρου τους βετεράνους της Λουφτετάρι.

Πάει στον Πανιώνιο ο Χατζηησαίας των Χανίων

Πάει Πανιώνιο από τα Χανιά ο Χατζηησαίας.













Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζηησαΐας, που για ένα διάστημα είχε παρουσιαστεί και σαν μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ χωρίς να υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την Γιαννιώτικη ΠΑΕ.