Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Από αμυντικά λάθη έχασε 3-0 η εθνική Ελλάδας (video)

Από αμυντικά λάθη χάσαμε 3-0 από την Κολομβρία










Στο πρώτο παιχνίδι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η Εθνική Ελλάδας έχασε 3-0 από την Κολομβία.

Στο Πατριαρχείο φτάνει η χάρη του ΠΑΣ

Στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη φτάνει η χάρη του ΠΑΣ













Στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα αναρτήθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η αρχή του θριάμβου στα μπαράζ (video)

Κορμαρής και Κλαούντιο Κάμπος πανηγυρίζουν για την άνοδο στην Α' Εθνική τέτοιες μέρες το 2000. (ΦΩΤΟ bluevayeros.gr)










Σαν σήμερα, στις 14-6-2000 άρχισαν για τον ΠΑΣ τα μπαράζ ανόδου στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με την τότε προκήρυξη έδιναν από τη Β’ Εθνική αγώνες μπαράζ οι ομάδες ΠΑΣ, Αιγάλεω και Πανσερραϊκός.

Τα Μουντιαλικά πρόσωπα του ΠΑΣ (video)

Οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Νίκος Σπυρόπουλος είναι οι μοναδικοί Ηπειρώτες που έπαιξαν σε Μουντιάλ








Το Μουντιάλ της Βραζιλίας ήδη ξεκίνησε και είναι η 3η φορά που συμμετέχει και η εθνική Ελλάδος στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Ελεύθερος έμεινε ο Γιαννιώτης αμυντικός Χρήστος Λισγάρας

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Χρήστος Λισγάρας που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.










Ο Χρήστος Λισγάρας έφυγε σαν φίλος από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι Αρκάδες έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περιμένοντας στα μεταγραφικά να φανεί φως στο τούνελ

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι το όνομα που "έπαιξε" πολύ στα μεταγραφικά του ΠΑΣ με καλή αποδοχή από την κοινή γνώμη των Ιωαννίνων. Λίγη υπομονή και θα δούμε τι θα βγει απ' αυτή την ιστορία.

Αναδημοσίευση από τον "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ"





Δεν φάνηκε ακόμα φως στο τούνελ σε ότι έχει σχέση με τα μεταγραφικά του ΠΑΣ, χωρίς ασφαλώς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου οπότε υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να βρουν τους κατάλληλους παίκτες.

Ο Βελλίδης ήταν από τις καλύτερες μεταγραφές

Μάρκος Βελλίδης και Βαγγέλης Γυφτόπουλος πέρσι τον Ιούλιο στο Καρπενήσι











Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη από τον Άρη.

Ο πρώτος Γιαννιώτης που σήκωσε (σαν σήμερα) κύπελλο Ευρώπης

Η πεντάδα της εθνικής που κατέκτησε στις 14-6-1987 το κύπελλο Ευρώπης. Από αριστερά Χριστοδούλου, Φιλίππου, Καμπούρης, Γιαννάκης, Γκάλης.










Συμπληρώνονται σήμερα 27 χρόνια από την ημέρα (14-6-1987) που η Ελλάδα στο μπάσκετ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ νικώντας στον τελικό με 103-101 τη μεγάλη Σοβιετική Ένωση.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Συντονισμένη καμπάνια με καλή δουλειά

Για πρώτη φορά γίνεται τόσο συντονισμένη καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας. Στο στιγμιότυπο (από το sportsioannina.gr) ο Γιώργος Ντάσιος ανάμεσα σε όμορφες και δροσερές παρουσίες.









Σε ανάρτηση που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρεται ότι από σήμερα θα αρχίσει η προβολή του διαφημιστικού σποτ από τα τοπικά κανάλια, ενώ αναφέρονται και όσοι ήταν πίσω από τις κάμερες και βοήθησαν στο να γίνει αυτή η καλή δουλειά.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣ Γιάννινα












Στον «αέρα» είναι το τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Δύο προπονητές θα προσλάβει η ΕΠΣΗΠ

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για πρόσληψη δύο προπονητών












Σε επιλογή προπονητών για τις ομάδες νέων και παίδων θα προβεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους προπονητές να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Άγνωστες πτυχές από τη μεταγραφή Γαϊτανίδη στον ΠΑΟΚ

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας με τον Βασίλη Κίτση στο περιθώριο της μεταγραφής του 14χρονου Αντώνη Γαϊτανίδη












Στην ιστοσελίδα του Α. Ο. Γιάννινα αναρτήθηκε το θέμα της μεταγραφής του 14χρονου Αντώνη Γαϊτανίδη στον ΠΑΟΚ, δίνονται λεπτομέρειες πως έκλεισε αυτή η συμφωνία, ενώ παρατίθενται και δηλώσεις του Βασίλη Κίτση.

Συνάντηση Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ για Ντε Βινσέντι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι σκοπεύει να γίνει μόνιμος κάτοικος Κύπρου












Οι εκπρόσωποι του ΑΠΟΕΛ είχαν συνάντηση με τον Ολυμπιακό με κυρίαρχο θέμα τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Κρίνεται την ερχόμενη Δευτέρα του Αργεντινού.

«ΟΛΟΙ, είμαστε η ομάδα... είμαστε ΟΛΗ η ομάδα»

Οι παίκτες του ΠΑΣ, όμορφα κορίτσια και ο παραδοσιακός φίλαθλος Γιώργος Πασχάλης (Μπαρτ) στο γύρισμα του διαφημιστικού σποτ.








Προωθητική καμπάνια για τις κάρτες διαρκείας, που ήδη έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, με τίτλο «ΟΛΟΙ, είμαστε η ομάδα... είμαστε ΟΛΗ η ομάδα» θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες, με διαφημιστικό σποτ που θα μεταδίδεται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα καθώς επίσης και από όλα τα social media

Ο απολογισμός του τελευταίου διμήνου στον ΠΑΣ

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου "έπαιξε" πολύ στα μεταγραφικά του ΠΑΣ. Για να δούμε τι θα βγάλει αυτή η ιστορία τις επόμενες μέρες


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ






Συμπληρώνονται δύο μήνες από τη λήξη του πρωταθλήματος και στον ΠΑΣ σε ότι έχει σχέση με τον σχεδιασμό για τη νέα σαιζόν, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Αλ. Καρύτσας: Ο ΠΑΣ δεν κλείνει ποτέ τις πόρτες

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Καρύτσας καταθέτει τις απόψεις του για τις αξιολογήσεις των παιδιών για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ Γιάννινα














O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Αλέκος Καρύτσας απαντώντας σε ένα θέμα που έχει σχέση με τις αξιολογήσεις παιδιών από τους υπεύθυνους της Κ-17 τόνισε ότι όσοι δεν αξιολογήθηκαν στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν θα παρακολουθούνται από τον ΠΑΣ και ότι θα κλείσουν οι πόρτες γι’ αυτούς.

Ο Ιούνης του 1963 της αγωνίας και των μπαράζ για Αβέρωφ

Σε ηλικία 17 ετών ο Γιώργος Σιόντης ήταν στη βασική ενδεκάδα του "Αβέρωφ" Ιωαννίνων στα μπαράζ του 1963 με Παλλαμιακή και Αναγέννηση Άρτας.



ΕΡΕΥΝΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Λένε ότι ομάδες που έχουν διπλούς στόχους κινδυνεύουν μερικές φορές να τους χάσουν και τους δύο, κατά τη λαϊκή έκφραση, δύο καρπούζια δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη.

Λίλα: Θα τα δώσω όλα για να πάει καλά ο ΠΑΣ


Ο Άντι Λίλα σε μια από τηλεοπτική συνέντευξη σε κανάλι της Αλβανίας. Πάντα λέει τα καλύτερα για τον ΠΑΣ













Ο Άντι Λίλα είναι από τα βαριά ονόματα του Αλβανικού ποδοσφαίρου, βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας και ιδιαίτερα δημοφιλής στους φιλάθλους της γειτονικής χώρας.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η Ξάνθη κέρδισε 2-1 τον Βόλο και έμεινε στη σούπερ λίγκα

Η Ξάνθη παρότι έμεινε με 10 παίκτες κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι θα αγωνίζεται και του χρόνου στη σούπερ λίγκα.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr









Πιο έμπειρη η Ξάνθη, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1 και παρέμεινε στη Σούπερ Λιγκ. Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία από τους Βολιώτες.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Λόκο και Λιάκος με την Εθνική στην Αυστραλία

Σαν σήμερα, 11-6-1978 οι Νίκος Λιάκος (φωτο) και Εδουάρδο Κοντογιωργάκης φόρεσαν τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος σε τουρνουά που έγινε στην Αυστραλία.



Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ











Σαν σήμερα και πριν από 36 χρόνια η εθνική Ελλάδος με προπονητή τον αείμνηστο Αλκέτα Παναγούλια, ξεκινούσε τουρνουά στην Αυστραλία, έχοντας στις τάξεις της και δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά

Σε ποιόν παίκτη να τηλεφωνεί άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης



Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ







Ήσυχα πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Γιάννινα, χωρίς να υπάρξει κάτι το νεώτερο στους μεταγραφικούς ορίζοντες του ΠΑΣ.

Και επίσημα τεχνικός του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης

Καλή επιτυχία Άγγελε και οι Γιαννιώτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη μεγάλη συμβολή που είχες το 2012 για την παραμονή της ομάδας στην Α' Εθνική. Κι επιπλέον, έφυγες χωρίς να πεις ούτε μια άσχημη κουβέντα για τον ΠΑΣ, για να μη δημιουργήσεις πρόβλημα....








Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και επίσημα ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος θα παρουσιαστεί την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου.

Έκοψαν τα δοκάρια στο γήπεδο του Άρη!

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έκοψαν ακόμα και τα δοκάρια στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!











Ζημιές στο «Κλ. Βικελίδης» προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη.

"Έφυγε" ο προπονητής Κώστας Μουρούζης

"Έφυγε" ο Κώστας Μουρούζης, πενθεί το μπάσκετ.











Ο Κώστας Μουρούζης έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 80 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γυρίζει σύντομα σιδερένιος ο Χάρης Κωστάκης

Ο Χάρης Κωστάκης αριστερά με τη μπάλα από αγώνα της κυπελλούχου Σλοβενίας Ντομζάλε που υπήρξε βασικός παίκτης. Στον Πανιώνιο φέτος περιμένουν πολλά απ' αυτόν. 








Στο τελικό στάδιο αποθεραπείας είναι ο Γιαννιώτης μέσος του Πανιώνιου Χάρης Κωστάκης και αναμένεται πολύ σύντομα να γυρίσει σιδερένιος στα γήπεδα.

Τον Σαπαλίδη των Τραχώνων βλέπουν στον ΠΑΣ


Ο 24χρονος επιθετικός των Τραχώνων Σταμάτης Σαπαλίδης φέρεται σαν μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ.










Τον 24χρονο επιθετικό των Τραχώνων φέρεται να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα οι Ηπειρώτες.

Καλόγηρος: Παρά τις αμφισβητήσεις στο τέλος δικαιωθήκαμε

Ο Σωτήρης Καλόγηρος ήταν συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Άρτας


Αναδημοσίευση από το "ΦΩΣ"











Στενός συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης ήταν ο Σωτήρης Καλόγηρος που σε δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» ανέφερε τα εξής για την άνοδο της ιστορικής ομάδας στη Γ’ Εθνική:

Θέλει τα δικαιώματα του Ντε Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του παίκτη τον Τόμας Ντε Βινσέντι


ΠΗΓΗ: gazzetta.gr






Όλοι στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να παραμείνει ο Ντε Βινσέντι στην Κύπρο και η πρόταση της διοίκησης των γαλαζοκίτρινων είναι να αποκτήσει τα δικαιώματά του Αργεντινού επιθετικού ή μεγάλο μέρος τους, καταβάλλοντας στον Ολυμπιακό οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία όμως θα καταβληθούν τμηματικά. 

Αναγκαία διευκρίνηση για το ρόστερ της Κ-17

Με τις διευκρινήσεις που δόθηκαν μπήκαν τα πράγματα στη σωστή σειρά











Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ που έγινε το βράδυ της Δευτέρας και αφορούσε το ρόστερ της ομάδας νέων Κ-17 διευκρινίστηκαν σήμερα τα εξής:

Γεωργουλόπουλος: Πρέπει να κάνουμε προσεκτικές επιλογές

Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη Γεωργουλόπουλου (φωτο) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και στον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα.








Ο συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη και υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού των ομάδων Κ15, Κ17, Κ20 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργος Γεωργουλόπουλος μίλησε στοpasgiannina.gr

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Μπαλάφας: Ποντάραμε πολύ στο οικογενειακό κλίμα

Δεξιά ο προπονητής της Αναγέννησης Άρτας Δημήτρης Μπαλάφας με τους συνεργάτες του Καλόγηρο και Σταμούλη. 

ΦΩΤΟ και Ρεπορτάζ από την εφημερίδα "ΦΩΣ"











Προπονητής στην Αναγέννηση είναι ο Δημήτρης Μπαλάφας και αυτός την οδήγησε στη Γ’ Εθνική. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την ταυτότητά του.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε το ρόστερ της Κ17 για τη νέα σαιζόν

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το ρόστερ της Κ-17.












Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, για την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας Κ17 επιλέχθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΡΕΤΡΟ: Ο ΠΑΣ και το ... παράπονο του Καλκαντέρα

Ο Ρομπέρτο Καλκαντέρα έχασε το 1975 την ευκαιρία να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην Α' Εθνική.


ΦΩΤΟ: Sporday.gr













Ήταν Κυριακή 8 Ιουνίου 1975 όπου γινόταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. Ο ΠΑΣ έπαιζε στο στάδιο Καραϊσκάκη με τον Εθνικό Πειραιώς.

Ένα ταλέντο από τα Γιάννινα κατέληξε στην Τούμπα

Αναδημοσίευση του ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα www.metrosport.gr που είναι η ιστοσελίδα της αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης Metrosport





Χαρούμενος αλλά και προσγειωμένος ο 14χρονος φωτογραφήθηκε για την «Μ» με την ασπρόμαυρη φανέλα την οποία ονειρεύεται να φορέσει για πολλά χρόνια και ως παίκτης της πρώτης ομάδας:

Ηλ. Καρίνος: Όταν ανέλαβα η ομάδα δεν είχε ούτε ένα δελτίο

Το πρωτοσέλιδο του "ΦΩΤΟΣ" για το αφιέρωμα στην ιστορική Αναγέννηση Άρτας.

Αναδημοσίευση από το "ΦΩΣ"











Ο πρόεδρος της Αναγέννησης κατά την τελευταία τριετία Ηλίας Καρίνος ίσως αμφισβητήθηκε περισσότερο από τον καθένα τα χρόνια αυτά.

Ο Κώστας Τασούλας Υπουργός Πολιτισμού

Από τα Γιάννινα ο Κώστας Τασούλας αναλαμβάνει Υπουργός Πολιτισμού













Ανακοινώθηκε ο Κυβερνητικός ανασχηματισμός και από τα Γιάννινα ο Κώστας Τασούλας αναλαμβάνει Υπουργός Πολιτισμού. Αρμόδιο Υφυπουργός για θέματα Αθλητισμού παρέμεινε ο Γιάννης Ανδρανός. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το tovima.gr