Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Βγήκαν τα πρώτα ονόματα από Λατινική Αμερική


Είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ











Η μεταγραφολογία συνεχίζεται στον ΠΑΣ. Μέχρι πρότινος γραφόταν ονόματα Ελλήνων και ξένων παικτών που αγωνιζόταν σε ελληνικές ομάδες.

Πως έχουν τα μεταγραφικά και ποιους παίκτες εξετάζουν

Για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ ταξίδεψε από Κρήτη για Αθήνα ο Γιάννης Πετράκης



Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ









Ένα ακόμα ήσυχο Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από Δευτέρα με Τρίτη που θα έρθει στα Γιάννινα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, αναμένεται να «τρέξουν» και οι εξελίξεις σε πολλά επίπεδα.

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ;

Αριστερά ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Βασίλειος Μάντζιος που θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. 











Αύριο Κυριακή και ώρα 18:00 και σε αίθουσα του ξενοδοχείου De Lac θα γίνει η γενική συνέλευση στη  οποία θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι σωματείων, όπου μεταξύ των θεμάτων είναι και οι εκλογές για την ανάδειξη της  νέας διοίκησης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στη διοίκηση των βετεράνων του Ολυμπιακού ο Μπονόβας

Ο Ανδρέας Μπονόβας με τη φανέλα του Ολυμπιακού













Ο διεθνής άσσος του ΠΑΣ Ανδρέας Μπονόβας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και επόμενο είναι να αγωνίζεται στην ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού, παρά του ΠΑΣ.

Για διπλό ανόδου πάει η Αναγέννηση Άρτας


Για διπλό που θα τη φέρει μια ανάσα από τη Γ' Εθνική πάει η ιστορική Αναγέννηση Άρτας















Στον 8ο όμιλο των αγώνων μπαράζ η Αναγέννηση Άρτας πάει αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στο ματς που θα δώσει αύριο Κυριακή (1/6) στις 5 το απόγευμα στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στον τοπικό Όμηρο.

Όλα τα λεφτά το ματς Συναράδες - Φλαμούλι

Τυπική διαδικασία έχει το ματς της Ανατολής μετά την ήττα την Τετάρτη στα Τρίκαλα (φωτο). Το ενδιαφέρον είναι στο ντέρμπι Συναράδες - Φλαμούλι









Αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχεται την Δόξα Γαρδικίου για την προτελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Παντού υπάρχουν Γιαννιώτες ή πρώην άσσοι του ΠΑΣ

Αριστερά ο Γιαννιώτης άσσος Χάρης Κωστάκης που είναι στον Πανιώνιο


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Ψάχνοντας τα ρόστερ των ομάδων που συμμετείχαν φέτος στα πρωταθλήματα σούπερ λίγκα και Β’ Εθνικής, θα δούμε πολλούς Γιαννιώτες παίκτες να αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Το σκάνδαλο με τον υποβιβασμό του ΠΑΣ

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την τότε Νομαρχία στις 30 Μαΐου 2003. Αμέσως μετά ακολούθησαν άλλες κινητοποιήσεις



Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ






Πως περνούν τα χρόνια…. Σήμερα συμπληρώνονται ακριβώς 11 χρόνια από τη μέρα που ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική λόγω εκπρόθεσμης εξόφλησης χρεών σε παλιούς παίκτες.

Ήττα της Εθνικής, γκολ ο Κρητικός!

Ο Τάσος Κρητικός μπήκε αλλαγή στο β' ημίχρονο και πέτυχε ένα από τα δύο γκολ της εθνικής νέων.










Η Εθνική νέων έχασε σήμερα στην πόλη Φάρο της Πορτογαλίας 4-2 από το Βέλγιο, αλλά ο Τάσος Κρητικός που μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο είχε καλή εμφάνιση πετυχαίνοντας ένα από τα δύο γκολ του εθνικού συγκροτήματος και συγκεκριμένα στο 56’.

Φήμες για δύο Αργεντινούς και Έλληνα επιθετικό

Σενάρια για υποψήφιους παίκτες του ΠΑΣ και μεταγραφικούς στόχους










Νυχτερινά σενάρια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη έγιναν γνωστά γύρω από τα μεταγραφικά του ΠΑΣ.

Σκάουτερ διεθνών γραφείων βλέπουν τον Τάσο Κρητικό

Ο Τάσος Κρητικός παίρνει τη φανέλα από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και καθηγητή Ορθοπεδικής Χρήστο Παπαγεωργίου ενώ παρακολουθεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"



Δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδος, τα βλέμματα των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στραμμένα και πάλι στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Από βδομάδα θα "τρέξουν" εξελίξεις στον ΠΑΣ

Δευτέρα με Τρίτη φτάνει στα Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης για να τρέξει τις εξελίξεις στον ΠΑΣ.










Από Δευτέρα με Τρίτη θα υπάρξουν εξελίξεις και κάποια κινητικότητα σε οργανωτικά αλλά και μεταγραφικά ζητήματα, καθώς θα είναι στα Γιάννινα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Τάτσης και Γεωργουλόπουλος σε σεμινάριο στη Χαλκίδα

Σε σεμινάριο προπονητικής στη Χαλκίδα είναι ο Γιάννης Τάτσης (φωτο) με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο 








Δύο προπονητές του ΠΑΣ βρίσκονται από προχτές στη Χαλκίδα όπου παρακολουθούν το σεμινάριο προπονητών προκειμένου να αποκτήσουν το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ A’.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πέρσι άνοιξε το μεταγραφικό χορό ο Βελλίδης. Φέτος ποιος;

Πέρσι ο Μάρκος Βελλίδης άνοιξε το μεταγραφικό χορό του ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν ίσως ο κορυφαίος σε απόδοση και διάρκεια παίκτης. Για να δούμε φέτος τι θα γίνει...


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ



Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, είναι λογικό να εντείνονται και περισσότερο τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τόσο για έτοιμους παίκτες που θα καλύψουν βασικές ανάγκες, απ’ αυτές τις λεγόμενες πρωτοκλασάτες μεταγραφές, όσο και για νεαρούς παίκτες μικρότερων κατηγοριών που μπορεί να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις

Νέα σύσκεψη ενόψει τελικών αποφάσεων στον ΠΑΣ

Και ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης (δεξιά) συμμετείχε στη σημερινή σύσκεψη για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ









Ανεβαίνει ο μεταγραφικός πυρετός του ΠΑΣ, καθώς φτάνει ο Ιούνιος όπου παραδοσιακά ο Γιώργος Χριστοβασίλης κινεί τα νήματα και τις εξελίξεις.

Καρίμ Φεγκρούς εναντίον Τόμας Ντε Βινσέντι!

Συμπαίκτες στον ΠΑΣ οι Φεγκρούς και Ντε Βινσέντι, αντίπαλοι στην Κύπρο στο παιχνίδι της χρονιάς. 









Στην Κύπρο με κομμένη την ανάσα οι φίλαθλοι περιμένουν το ντέρμπι κορυφής Α. Ε. Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ που θα γίνει στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 6μμ του Σαββάτου.

Οι Ελπίδες κατέκτησαν το παιδικό πρωτάθλημα

Προπονητές και παίκτες των Ελπίδων Ιωαννίνων πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου.










Η ομάδα των Ελπίδων Ιωαννίνων ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣΗΠ που έγινε την Τετάρτη (28/5) στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

40 χρόνια από την πρώτη άνοδο στην Α' Εθνική

Μια ενδεκάδα του ΠΑΣ τη σαιζόν 73-74 που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική. Λείπουν Μοντέζ και Τσουρλίδας στυλοβάτες τότε της ομάδας. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Σιόντης, Ντουνιάς, Μάντος, Χατζηκαπετάνης, Γραμμενιάτης. Καθιστοί Αλβαρέζ, Βογιατζής, Κοντογιωργάκης, Νικολαίδης, Γκλασμάνης, Λίσσα

Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ



Πριν από δύο μέρες, συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την άνοδο για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική του θρυλικού ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν 26 Μαΐου 1974, όταν κέρδισε με σκορ 3-1 στα Γιάννινα τον Ηλυσιακό, στην 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος και 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος «κλείδωσε» και μαθηματικά την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, εν μέσω αποθέωσης χιλιάδων φιλάθλων.

Ήττα 3-0 της Ανατολής και τέλος οι ελπίδες ανόδου

Τέλος οι ελπίδες ανόδου για τον Α. Ο. Ανατολής











Τέλος πήραν σήμερα τα όνειρα και οι ελπίδες του Α. Ο. Ανατολής για να διεκδικήσει άνοδο στην Γ’ Εθνικής καθώς έχασε 3-0 στα Τρίκαλα από το Φλαμούλι και έτσι τελείωσαν και μαθηματικά οι ελπίδες ανόδου.

Σύσκεψη για μεταγραφές σήμερα στην Αθήνα

















Μεταγραφικά και οργανωτικά θέματα συζητήθηκαν σήμερα στην Αθήνα σε συνάντηση που είχε ο Γιώργος Χριστοβασίλης με το τεχνικό επιτελείο και συνεργάτες του.

Άρωμα ΠΑΣ στο νέο δημοτικό συμβούλιο

Καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Και να μη ξεχνούν ποτέ ότι ο ΠΑΣ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ







Άρωμα ΠΑΣ Γιάννινα μυρίζει το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών. Ο νέος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, που εξελέγη με ποσοστό 56,64% είναι γιός του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΣ Κώστα Μπέγκα, υπό την προεδρία του οποίου τη σαιζόν 1973-1974 ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική.

Η αντίδραση Κοροβέση για τις μεταγραφικές σειρήνες

Ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο λέει ο Νίκος Κοροβέσης



Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ





Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον μέσο του ΠΑΣ Νίκο Κοροβέση, καθώς και Ιταλικές ιστοσελίδες έγραψαν ότι ενδιαφέρεται η Τζένοα για την απόκτηση του νεαρού άσσου.

Ο Χριστοβασίλης θα επισκεφτεί Καχριμάνη και Μπέγκα

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα κάνει και εθιμοτυπική επίσκεψη στον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη (φωτο) και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα








Με ενδιαφέρον αναμένεται εντός των ημερών η άφιξη του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη στα Γιάννινα. Εκτός των άλλων θα επισκεφτεί τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα,

Τι λένε στην Κύπρο για τον Ντε Βινσέντι

Στην Κύπρο λένε ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ. 











Για το τι σκέπτεται να κάνει ο Τόμας Ντε Βινσέντι και αν θα μείνει ή όχι στο ΑΠΟΕΛ έχει ενδιαφέρον ένα ρεπορτάζ που παραθέτουμε από την Κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net.gr

Παρακολουθεί και 24χρονο γκολκίπερ ο Πετράκης

Ο γκολκίπερ του Γιούχτα Χανίων Βαγγέλης Δημαράκης φέρεται να παρακολουθεί ο Πετράκης (ΦΩΤΟ prismasport.gr)











Είναι λογικό, ότι όσο θα πλησιάζουμε στο καλοκαίρι να εντείνονται και τα μεταγραφικά σενάρια, όχι μόνο για τον ΠΑΣ αλλά και για άλλες ομάδες. Μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πάνω από 10 ονόματα υποψήφιων για μεταγραφή παικτών του ΠΑΣ.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πιο φτηνά φέτος τα εισιτήρια διαρκείας

Πιο φτηνά θα είναι φέτος τα εισιτήρια διαρκείας λένε ασφαλείς πληροφορίες.



Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Τον κατάλληλο χρόνο περιμένουν στον ΠΑΣ για να θέσουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σαιζόν, που όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα έχουν μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια.

Ποιος είναι ο Λατινοαμερικάνος που θέλει ο ΠΑΣ;

Από τη Λατινική Αμερική ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ















Χτες βράδυ διέρρευσε από πηγές του ΠΑΣ ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με 22χρονο ξένο παίκτη, που αν τελικά υπογράψει, θα είναι μια πολύτιμη μεταγραφή για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Τζένοα

Ιταλική ιστοσελίδα γράφει για ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτηση Κοροβέση









Στο στόχαστρο της Τζένοα βρίσκεται ο Νίκος Κοροβέσης. Σύμφωνα με  ιταλικά δημοσιεύματα ο νέος αθλητικός διευθυντής των Γενοβέζων,  έχει στην λίστα του τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ποιοί εξελέγησαν Δήμαρχοι στο νομό Ιωαννίνων

Ο Θωμάς Μπέγκας είναι ο νέος Δήμαρχος Ιωαννίνων. 









Ολοκληρώθηκε χτες και ο επαναληπτικός γύρος των δημοτικών εκλογών. Στα Γιάννινα Δήμαρχος εξελέγη ο Θωμάς Μπέγκας που κέρδισε με σημαντική διαφορά το Νίκο Γκόντα. Στους Περιφερειακούς Δήμους, εξελέγησαν Δήμαρχοι οι: Στην Κόνιτσα ο Ανδρέας Παπασπύρου, στο Ζαγόρι ο Βασίλειος Σπύρου, στο Μέτσοβο ο Κώστας Τζαφέας, στη Ζίτσα ο Μιχάλης Πλιάκος, στη Δωδώνη ο Χρήστος Ντακαλέτσης.

Και Ιταλικές σειρήνες για τον Κοροβέση

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον θα είναι το φετινό καλοκαίρι για το Νίκο Κοροβέση










Όπως φαίνεται ο Νίκος Κοροβέσης θα μονοπωλήσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το onsports.gr τρεις Ιταλικές ομάδες οι Σαμπντόρια, Κάλιαρι και Τζένοα ενδιαφέρονται για το μέσο του ΠΑΣ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Συλλυπητήρια ΠΑΣ για το θάνατο του Ποικιλίδη

Καλό παράδεισο να έχει...









Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια για το θάνατο του Ολυμπιονίκη και μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: