Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Νίκος Τσουμάνης παραμένει στόχος του ΠΑΣ

Παραμένει μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ ο Νίκος Τσουμάνης. Ωστόσο θα είχε ενδιαφέρον να μιλήσει γιατί δεν τον κράτησαν το καλοκαίρι του 2012 όταν μόνος του ζήτησε να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα, πριν πάει σε Κέρκυρα και Άρη







Ήρεμα περνά το εκλογικό Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι παίκτες από χτες Παρασκευή είναι σε άδεια. Όπως είναι γνωστό το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική σαιζόν θα είναι στις 23 Ιουνίου, όπου θα γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις με τα εργομετρικά και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Μπράβο μάγκες του ΑΓΣΙ μας κάνατε περήφανους

Ο ΑΓΣΙ αφού απέκλεισε τον Ολυμπιακό κέρδισε και τον Πανελλήνιο στον τελικό κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος στον τελικό του Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος που έγινε το τελευταίο διήμερο στην Κόνιτσα. 
ΦΩΤΟ και ρεπορτάζ από sportsioannina.gr





Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΑΓΣΙ τον τελικό του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βασίλη Θεοδωράκη έγραψε ιστορία, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Πανελλήνιου στο Final Four της Κόνιτσας, και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο στο θεσμό.

Τέλος από Αγρίνιο ο Γιαννιώτης Βασίλης Γκόλιας

Ο Βασίλης Γκόλιας (δεξιά) μετά από 8 χρόνια αποχωρεί από τον Παναιτωλικό. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Άριστος χαρακτήρας και υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.








Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια στον Παναιτωλικό ο Βασίλης Γκόλιας αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος άσος αποτέλεσε τον πιο παλιό παίκτη της ομάδας φέτος, ωστόσο ο κύκλος του στους Αγρινιώτες έκλεισε.

Αλ. Μιχαήλ: Και να παίρναμε άδεια δεν άλλαζε κάτι

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Sportvox.gr του Αλέξη Μιχαήλ









Η σεζόν 2013-2014 κρίνεται επιτυχημένη για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εξάλλου, οι Ηπειρώτες διασφάλισαν την παραμονή μόλις μία αγωνιστική πριν το φινάλε αντιμετωπίζοντας τα γνώριμα οικονομικά προβλήματα.

Ο Λεωνίδας Ευθυμιάδης υποψήφιος στην ΕΠΣΗΠ

Ο πρόεδρος του Α. Ο. Ανατολής Λεωνίδας Ευθυμιάδης κατεβαίνει υποψήφιος στην ΕΠΣΗΠ με την παράταξη του Ηλία Φίλου.










Την υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΣΗΠ που θα γίνουν στις 1 Ιουνίου του προέδρου του Α. Ο. Ανατολής και παλιού άσσου του ΠΑΣ Λεωνίδα Ευθυμιάδη ανακοίνωση η παράταξη ΔΙ.ΑΝ.-ΕΠΣΗΠ που ηγείται ο Ηλίας Φίλος.

Ν. Κοροβέσης: Θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΣ η μεταγραφή μου

Ο Νίκος Κοροβέσης επί το έργον













Ένας από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Superleague τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο Νίκος Κοροβέσης.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ποιοι παίκτες δεν θα είναι στο νέο ραντεβού;

Ορισμένοι απ' αυτούς δεν θα είναι στη νέα σαιζόν











Ελεύθερα πουλιά θα είναι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, καθώς ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές για να ξεκουραστούν και να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους για τη νέα δύσκολη χρονιά που θα ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου.

Σε διακοπές μέχρι 23 Ιουνίου άπαντες στον ΠΑΣ

Για να δούμε πότε θα έρθει το καλοκαίρι και στα Γιάννινα. Μέχρι τώρα ο καιρός θυμίζει...Νοέμβριο!











Μπορεί και ο καιρός να δείχνει…. Νοέμβριο στα Γιάννινα (βροχές, χαμηλή θερμοκρασία), αλλά από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, όπως και η τεχνική ηγεσία είναι σε καλοκαιρινή άδεια. Η επιστροφή θα γίνει στις 23 Ιουνίου για να προηγηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σαιζόν.

Ο Πλατανιάς περιμένει απάντηση από τον Άγγελο

Από τον Άγγελο περιμένουν την απάντηση ή από τον Πνευματικό του;











Το Σάββατο (17/5) αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του 61 ετών τεχνικού για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του. Μπορεί οι πρώτες σκέψεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν να έχουν ήδη γίνει στον Πλατανιά αλλά όλα τα θέματα θα «τρέξουν» μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την θέση του προπονητή.

Ο Μιχαηλίδης αποχώρησε από το Αγρίνιο











Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, συνεργάτης του Μάκη Χάβου, αποχαιρέτησε με δήλωσή του τον Παναιτωλικό. Ο Μιχαηλίδης που αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού τόνισε: 

Νικοπολίδης και Κασίγιας τα πρότυπα του Βελλίδη

Φοβερά παιχνίδια έκανε φέτος ο Μάρκος Βελλίδης αλλά ο Σάντος και οι "Φυσσοβόκολοι" τον αγνόησαν για την εθνική















Σε ερωτήσεις φιλάθλων που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά, απάντησε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της σούπερ λίγκα. Δήλωσε ικανοποιημένος για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα και δικαιωμένος που επέλεξε να έρθει το περασμένο καλοκαίρι σ’ αυτή την ομάδα, λέγοντας παράλληλα ότι ινδάλματά του είναι από την Ελλάδα ο Αντώνης Νικοπολίδης και από το εξωτερικό ο Ίκερ Κασίγιας.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Έκανε το τραπέζι σε όλους ο Πετράκης

Μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ φτάνει στο τέλος της.









Οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα  και θεραπεία, με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο και τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Στέφο, έκαναν οι Μιχαήλ, ενοχλήσεις στην μέση, Τσάβες, ενοχλήσεις στην κνήμη.

Ένα ακόμα χρόνο στα "καναρίνια" ο Χάβος

Σωστά πράττει ο Κωστούλας οι πετυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν εύκολα. Αυτό είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο








Ο Μάκης Χάβος θα είναι και τη νέα σεζόν προπονητής του Παναιτωλικού, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο του Αγρινίου. Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από χθες πως το ραντεβού του Φώτη Κωστούλα με τον Μάκη Χάβο για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν είχε αίσιο τέλος και έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο του Παναιτωλικού!

ΕΠΟ σε ΠΑΣ: Αν θέλεις άνοιξε τον φάκελο

Τόσο η ΕΠΟ όσο και ο Δημητρίου πέταξαν το μπαλάκι στον ΠΑΣ για να ανοίξει το φάκελό του και να λυθεί το μυστήριο. Τι θα κάνει τώρα ο Χριστοβασίλης; Θα συναινέσει στο άνοιγμα του φακέλου για  να τελειώνει και αυτή η ιστορία;







Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ, όπου με ανακοίνωσή της καλεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να συναινέσει εγγράφως για το άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης για να φανεί αν σωστά ή όχι το τμήμα αδειοδότησης εισηγήθηκε να μη πάρει άδεια η Γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Οι φίλαθλοι "ανακρίνουν" τον Μάρκο Βελλίδη

Ο Μάρκος Βελλίδης θα απαντήσει σε ερωτήσεις φιλάθλων. Αν και ο Σάντος θα έπρεπε να ερωτηθεί γιατί δεν τον παίρνει στην Εθνική. Καλύτερος είναι, ας πούμε, ο Γλύκος από τον Βελλίδη; Όχι βέβαια.






Ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ, από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στη σούπερ λίγκα τη σαιζόν που έφυγε θα «ανακριθεί» από φιλάθλους στο πλαίσιο μιας ηλεκτρονικής συνέντευξης μέσω της σούπερ λίγκα. Έτσι από τη διοργανώτρια αρχή ανακοινώθηκαν τα εξής:

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Βολές κατά ριπάς από τη Δόξα Κρανούλας

Σε μεγάλα κέφια ο Γιάννης Διαμάντης σημείωσε σήμερα τρία γκολ της Δόξας Κρανούλας















Χόρτασαν γκολ σήμερα στο γήπεδο της Κρανούλας, όπου στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής η τοπική Δόξα συνέτριψε με σκορ 5-2 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Τρία γκολ πέτυχε ο Γιάννης Διαμάντης και από ένα οι Τσουμάνης, Γκόλιας. Τα γκολ του Κεραυνού πέτυχαν οι Πάσχος και Κολιός.

Έχασε έδαφος η Ανατολή μέσα στο Γαρδίκι

Ας ελπίσουμε η Ανατολή να πάει καλύτερα στη συνέχεια











Από ισοπαλία σε ισοπαλία πάει ο Α. Ο. Ανατολής που χτες στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας έφερε ισοπαλία 0-0 με την τοπική Δόξα. Ήταν η 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης που δίνουν πρωταθλήτριες ομάδες ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ισοπαλία είχε φέρει η Αναστολή και στην 1η αγωνιστική στην έδρα της με το Φλαμούλι Τρικάλων, το οποίο χτες στα Τρίκαλα κέρδισε 2-1 τον Α. Ο. Σιναράδων Κέρκυρας και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Μέσα στην Κομοτηνή η επιστροφή στη Β' Εθνική

Από τη φιέστα ανόδου που ακολούθησε στο στάδιο Ιωαννίνων για την επιστροφή στη Β' Εθνική. Στο στιγμιότυπο ο Αλέξης Κούγιας με τους ποδοσφαιριστές. Μία από τις σημαντικές στιγμές των νεώτερων χρόνων του θρυλικού "Άγιαξ της Ηπείρου".








Σαν σήμερα (14-5-2006) και πριν από 8 χρόνια, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στη Β’ Εθνική κατηγορία, δίνοντας τέλος στην «άγονη γραμμή» της Γ’ Εθνικής. Αφού κατάφερε το 2004 με την σωτήρια επέμβαση του Αλέξη Κούγια να σωθεί από τη διάλυση, στις 14 Μαίου 2006 επέστρεψε στη Β’ Εθνική και δύο χρόνια μετά στη σούπερ λίγκα.

Για την αδειοδότηση ένιψε τα χέρια του ο Σαρρής



Μας είδε με....κατανόηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ χωρίς να αλλάξει κάτι επί της ουσίας.









Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης για το γνωστό θέμα της μη αδειοδότησης της Γιαννιώτικης ΠΑΕ. Της μοναδικής απ’ όσες είχαν κάνει έφεση. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι η επιτροπή αδειοδότησης είναι μια ανεξάρτητη αρχή και καμία παρέμβαση δεν μπορεί να κάνει η Ομοσπονδία.

Τι λένε στον ΠΑΣ για τις μεταγραφές

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν φέτος τα μεταγραφικά δίχτυα του ΠΑΣ! Η ομάδα έδειξε αγωνιστικά πολύ κουρασμένη και χωρίς δυναμική και φωνάζει από μακριά ότι θέλει μεταγραφές.


ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ




Στο τέλος φτάνει το πρόγραμμα προπονήσεων στον ΠΑΣ, που ξεκίνησε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, για να καλυφθεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Την Παρασκευή θα γίνει η τελευταία προπόνηση και οι παίκτες θα φύγουν σε διακοπές, ανανεώνοντας το ραντεβού για το τέλος Ιουνίου.

Μετά τον Καμαρά παίρνει και Τζάνη η Καλλονή!

Η μόνη ομάδα που κάνει μεταγραφές αυτή την εποχή είναι η Καλλονή. Μετά τον Καμαρά πιέζει να πάρει και τον Τζάνη. ΠΗΓΗ: a-sports.gr










Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στις μεταγραφικές αναζητήσεις της Καλλονής τις τελευταίες μέρες. Οι άνθρωποι της ομάδας ανανέωσαν τον Λεοζίνιο και απέκτησαν τον Ανρί Καμαρά, ενώ πλέον εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Χριστόπουλος: Μου έκανε πολύ αργά πρόταση ο ΠΑΣ

Ο Γιάννης Χριστόπουλος χαιρετά τους φιλάθλους του ΠΑΣ μετά τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη









Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Δωδώνη superfm και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και για τα επόμενα σχέδια στην καριέρα του. Μεταξύ άλλων ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές μίλησε για:

Τουρνουά στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα

Τουρνουά της ΕΠΣΗΠ στις εγκαταστάσεις του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι
















Από την ΕΠΣΗΠ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με την διεξαγωγή τουρνουά για τις κατηγορίες προτζούνιορ και μπαμπίνι που θα γίνει, όπως και πέρυσι στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Την Παρασκευή πέφτει η αυλαία στον ΠΑΣ

Την Παρασκευή ολοκληρώνεται το πρόγραμμα προπονήσεων στον ΠΑΣ










Τρεις και… μία μείναμε για να τελειώσουν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ και οι παίκτες να φύγουν σε διακοπές. Την Παρασκευή θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα κλείσει η αγωνιστική αυλαία της σαιζόν.

Στρακόσια και Μπελά θυμήθηκαν τα παλιά

Αριστερά ο Φώτης Στρακόσια και δεξιά ο Μπελά έτοιμοι για να παίξουν ποδόσφαιρο με φίλους τους. Μάθετε για την περιπέτεια του Στρακόσια στον ΠΑΣ










Μια φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook ο Αριάν – Γιάννης Μπελά, δείχνει τον ίδιο μαζί με τον μεγάλο διεθνή γκολκίπερ Φώτη Στρακόσια με αθλητική στολή και για ποδόσφαιρο. Αν ήταν και ο Αριάν Τζούμπα θα ξανάσμιγε η «παλιοπαρέα» του ΠΑΣ Γιάννινα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 που φορούσαν την κυανόλευκη φανέλα.

Τσουμάνης: Έκανα προσφυγή για να μείνω ελεύθερος

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Γιαννιώτη αμυντικού Νίκου Τσουμάνη; Πρόπερσι που ήλθε οικειοθελώς στον ΠΑΣ ήθελαν να τον... δοκιμάσουν με συνέπεια να πάει στην Κέρκυρα και να είναι βασικός στη σούπερ λίγκα!







Ο Γιαννιώτης αμυντικός του Άρη Νίκος Τσουμάνης σε δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους που αναγκάστηκε να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, ενώ αναφέρθηκε επί προσωπικού αλλά και για το πώς βλέπει τις εξελίξεις στον Άρη.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παρέδωσαν τις εκθέσεις Τάτσης και Λαδιάς

Στιγμιότυπο από τις δοκιμές νέων παικτών στον ΠΑΣ










Εκθέσεις αξιολόγησης των παικτών των ομάδων νέων Κ-20 και Κ-17 του ΠΑΣ παρέδωσαν σήμερα στον υπεύθυνο υποδομών της ΠΑΕ Χρήστο Παπαγεωργίου ο προπονητής της Κ-20 Γιάννης Τάτσης και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ-17 Γιώργος Λαδιάς.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πρεμιέρα στα μπαράζ Ανατολή - Φλαμούλι 0-0

Ανατολή Ιωαννίνων - Φλαμούλι Τρικάλων 0-0 (ΦΩΤΟ super-fm.gr)








Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίστηκε η σημερινή αναμέτρηση του Α. Ο. Ανατολής με τον Α. Ο. Φλαμουλίου Τρικάλων, στην 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στη Γ' Εθνική Πρέβεζα - Κρανούλα 1-0

Η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα κέρδισε 1-0 (ΦΩΤΟ prevezasports.gr)












Με ένα γκολ του Φώτη Σιδέρη στο 54’ λεπτό ο ΠΑΣ Πρέβεζα πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Δόξα Κρανούλας. Στο 63’ λεπτό ο ΠΑΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ του Ντέτσικα, απέκρουσε ο Αρχοντάκης.