Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης η βράβευση του Τσάβεζ

Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης θα γίνει η βράβευση του Κριστιάν Τσάβεζα που αναδείχτηκε MVP της 12ης αγωνιστικής

Ο ΠΑΣ συνέχισε με μπόλικη τακτική την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήθηκε ο Μπέριος και στο απουσιολόγιο είναι ο νεαρός Ιωάννου. Επίσης στην Ιερά Μονή Δουραχάνης (εκεί που ο λεβέντης και σεβάσμιος παπα - Θανάσης περιθάλπει άπορα παιδιά) θα γίνει την Πέμπτη η απονομή του βραβείου MVP της 12ης αγωνιστικής (παιχνίδι με τον ΟΦΗ) στον Κριστιάν Τσάβεζ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Δωρεάν διάθεση εισιτηρίων στις Ακαδημίες του Ν.Ιωαννίνων στον αγώνα με Ατρόμητο. Ο προπονητής μας Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστο Τσελιόπουλο δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές μας σε τελειώματα φάσεων και τακτικά παιχνίδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου.
* Το βραβείο του MVP της 12ης αγωνιστικής θα απονεμηθεί στον Cristian Gabriel Chavez, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA την Πέμπτη, 11.11.2014.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτήριο-οικοτροφείο Δουραχάνη».