Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σημαντικές επιτυχίες από τον Άλπατρο Ιωαννίνων

Σημαντικές επιτυχίες από αθλητές του Άλμπατρος Ιωαννίνων


Τα αποκαλυπτήρια της φετινής πανίσχυρης ομάδας του Α.Σ. Άλμπατρος Ιωαννίνων έγιναν στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, και έγιναν με μεγαλειώδη τρόπο. Οι αγώνες ήταν κάτι σαν πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, αφού μετείχαν σχεδόν όλες οι ομάδες των Αθηνών, Νότιας  Στερεάς, Πελοποννήσου, εκτός Κρήτης.
Ο Άλμπατρος μετείχε με 8 αθλητές-τριες στην αγωνιστική κατηγορία και με 6 στην προαγωνιστική. Κατέκτησε 9 χρυσά , 1 αργυρό  3 χάλκινα και 2 τέταρτες θέσεις  στην αγωνιστική κατηγορία και 1 χάλκινο, 3 πέμπτες θέσεις και  1 έκτη θέση στην προαγωνιστική.

 Όλοι δε οι αθλητές είχαν καλή εμφάνιση σύμφωνα με τους μέχρι τώρα χρόνους τους. Συγκεκριμένα :Τα χρυσά κατακτήθηκαν από Χαρίση Δήμητρα (1), Κίτση Θοδωρή (2 στους παμπαίδες Α΄), Χατζή Μαρία(4 στις πανκορασίδες Β΄), Χατζή Ξανθή (2 στις  πανκορασίδες  Β΄).Το αργυρό απ τον Κίτση Θοδωρή , τα χάλκινα Χαρίση Δήμητρα (1), Χατζή Ξανθή (2) ενώ  2 τέταρτες  είχε ο Χαρίσης Γιάννης μια και συναγωνίζεται και με τους ένα χρόνο μεγαλύτερους  αθλητές (15-16 ετών είναι ίδια κατηγορία). Το ίδιο και ο Σαλούκας Θανάσης που πήγε πολύ καλά πιάνοντας τους χρόνους του. Η Μουσελίμη Αμάργια έχασε το όριο για το χειμερινό  για 3 εκατοστά του δευτερολέπτου ενώ αξιόλογη παρουσία είχε η Μαγιοπούλου Ρέα.   

Στα προαγωνιστικά3η βγήκε η Κίτση Αλκμήνη , 5οιοι Τσούτσης Άγγελος και Κολιάκη Μελίνα και Κίτση Αλκμήνη , 6ος ο Τσούτσης Κων/νος,  7ος  ο Ζούνης Κων/νος η Τσιρώνη Μελίνα και ο Πανταζής Κων/νος. Aπο λάθος των διοργανωτών ο Τσούτσης Άγγελος δεν πήρε το χρυσό ή ασημένιο μετάλλιο μια και μετείχε άνευ συναγωνισμού.Το σημαντικό για μας είναι ότι τα παιδιά όλα ήταν αγωνιστικά, βελτίωσαν τους χρόνους τους , διασκέδασαν  τη συμμετοχή αλλά και την διαμονή τους και παρόλη τη κούραση του Σαββάτου (πάρα πολλές οι συμμετοχές) έφυγαν με ωραίες αναμνήσεις απ την Πάτρα. 

Η άριστη συνεργασία των προπονητών μας Κατερίνας Τσιούρηκαι του Πέτρου Παππά, αρχίζει να μας δείχνει μεγάλα βήματα προόδου  η δε δήλωση του κ. Παππά «κι ακόμα δεν είδατε τίποτε» μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα ζήσουμε ωραίες στιγμές στο μέλλον.Είναι γεγονός ότι ο Άλμπατρος φέτος πήγε ένα βήμα μπροστά και με τη συμμετοχή στους αγώνες  της Σιατερλή Βανέσας, Σοκόλη Δημήτρη και Ζούνη Χρυσαυγής δημιουργεί μια πολύ ισχυρή ομάδα στην αγωνιστική κατηγορία που μπορεί να την κατατάξει πολύ ψηλά. Το Σάββατο η ομάδα του Άλμπατρος αγωνίζεται στο ΧριστουγεννιάτικοGrantPrix που θα γίνει στο Αγρίνιο σε 25άρα πισίνα. Συγχαρητήρια από διοίκηση και γονείς και τα καλύτερα έρχονται .


Το παραπάνω είναι δελτίο Τύπου της ομάδας «Άλμπατρος» Ιωαννίνων