Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας


Με μία προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει με αρκετές απουσίες στα Γιάννινα.
Πέρα από τους σίγουρους απόντες Τζιόλη, Μακ, Κατσικά, Δεληγιαννίδη και Ρατς εκτός "μάχης" είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη λόγω καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ από εκεί και πέρα ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

"Για τα Γιάννενα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ αναχωρεί ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με προπόνηση στην Τούμπα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με κυκλοφορία της μπάλας και οδηγίες για την ανασταλτική λειτουργία όσο και την ανάπτυξη.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αγγελος Αναστασιάδης για το ματς της Πέμπτης δεν είναι λίγα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρα από τον τιμωρημένο Ράζβαν Ρατς, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός λόγω καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην περιοχή του παλιού του τραυματισμού.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν κι αναμένεται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.
Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τα Γιάννενα είναι οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ, Πούγγουρας, Αθανασιάδης".

ΠΗΓΗ: paok24.com