Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Χαμηλά τη μπάλα κράτησε πάλι ο Πετράκης

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, την καλή οργάνωση, την πειθαρχία και το πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ σπουδαίο παιχνίδι, όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο αυτό το αποτέλεσμα δίνει αξία στη νίκη μας. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο και θα είναι ένα καλό δείγμα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αν κρατήσουμε τη συγκέντρωση και την πειθαρχία. Δυστυχώς το χάσαμε αυτό κάποια στιγμή, αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν σημαντικό. Στο τέλος θέλω να είμαστε καλά και θα πάμε βήμα-βήμα. Στο παιχνίδι τακτικά το χειριστήκαμε καλά και το αποτέλεσμα βγήκε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Για το αν βλέπει στόχο Ευρώπης:
«Για 'μενα δεν υπάρχει, υπάρχει πάντα το επόμενο ματς. Αν χάσουμε στα επόμενα παιχνίδια, το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έχει νόημα. Είμαστε ακόμα στον α' γύρο, θα ήταν ανώριμο εκ μέρους μου να πω τέτοιο πράγμα. Να μη χάσουμε τα χαρακτηριστικά μας ως ομάδα μ' ενδιαφέρει μόνο».

Για το αν τα αποτελέσματα με Τρίπολη, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ δείχνουν αλλαγή επιπέδου της ομάδας:
«Όχι δεν σημαίνει ότι άλλαξε επίπεδο η ομάδα. Και στον ΠΑΟΚ πρώτη φορά καλούνται τα παιδιά να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είναι εύκολα από τη μια μέρα στην άλλη να γίνεις Μπαρτσελόνα. Τη μια μέρα κερδίζεις και είσαι σπουδαίος την άλλη χάνεις και είσαι τίποτα. Εμείς είμαστε μικρομεσαία ομάδα, μια κερδίζουμε, μια χάνουμε, με 2 αποτελέσματα δεν γίναμε τίποτα σπουδαίο. Πως προκύπτει αυτό για πεντάδα δεν ξέρω. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση τέτοιας κατάστασης».

Για την κόκκινη του Μανιά:
«Είναι εξαιρετικό παιδί, το συναίσθημα βγήκε γιατί ήταν το πρώτο του γκολ, ήταν άγχος, του βγήκε στα νεύρα, δεν ήξερε ότι είναι αποβολή αυτό που έκανε, ήταν κακή στιγμή και μόνο».

Για τον στόχο στο ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη:
«Όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε και σ' αυτό. Υπάρχει σίγουρα συναίσθημα γιατί δούλεψα σ' αυτήν την ομάδα, αλλά ο καθένας δουλεύει για την ομάδα του».


ΠΗΓΗ: novasports.gr